![]() |
@Suchy i spółka.
Te skrzynie są dość ciężkie, potrzebowaliście do tego kilkanaście depo charów, no i cierpliwości oczywiście. Brawa za wysiłek! |
@up
A tam, pewnie na MC pojechali :P @Suchy Oczywiscie, ze BIG GRATZ! Sam nigdy sie nie dorobie takiej kolekcji i za Chiny by mi sie nie chcialo wkladac tyle wysilku dla jednego ssa... Naprawde respect :> |
@suchy
No no full wypas :D jak to efektownie wygląda Robal |
@ Suchy ale plaska ta piramida :P hehehe wiem wiem debilnie sie czepiam :)
GZ za nerwy w zbieraniu :P |
@Scobel
Ale nudny ten awans :p a może się czepiam? ;) gz @Suchy Ciekawy pomysł na wystawe. Gratz! @Kuba PW ;> |
@R.R.
skąd jesteś, bo masz fajny avatar ;]]? @suchy~ jestem pod wrażeniem. |
Bardzo ładnie wyszła Wam ta piramida Suchy. Pochowaliście w niej kogoś? ;D
|
#Tebiator
po1. To nie jest Poison Cave. po2. ja bym się wstydzil pisac pierdoly na forum. #down Edytuj... |
Tebiator
No ja tez sie wstydze ale strach mi chodzic na Dragi czy Behe ... no i zawsze sa pelne ludzisk ... |
Cytuj:
@topic Extra piramidka :D Tylko szkoda, że ktoś nie był w środku ;) |
Piramida Super :)
|
@Scobel
Jaki sens jest wklejania tego zdjecia do albumu? No fakt, podmieniles pare pliczkow na tibia... i legion helmet zamienil Ci sie na iron helmet... ale nie wiem co to w albumie robi :D @Kafil Ja nie mam nic do tego, tylko bylem poprostu ciekawy co robilo zdjecie Scobela w albumie, gdzie ani avansu nie bylo... nic a nic, ino ten zmieniony sprite... Co do tych moich "kilku pliczkow" to napisalem tak, zeby sie nie pomyslic... np. napisalbym sprite, okazaloby sie ze to nie sprite, i wyszedlbym na n00ba :) Wolalem bardziej ogolnie to nazwac :) |
Cytuj:
@Album gz samuel zawsze chciales wbic ten level i wkoncu ci sie udalo :) |
Cytuj:
|
@up
Mówicza? Że niby tylko on potrafi to zrobić i dać na forum? Ah... Scobel, Scobel :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Skoro usuwasz moj adv na 31 lvl to usun adv darushu na lvl 44 - ten tez nie jest podany w aktualizacji spisu - take care. |
Egipska Piramida
extra ta piramida xD
|
Nenagh (~~) jakby niebylo twoj angielski ownuje. ; x
|
Cytuj:
|
@Scobel
Zauważam ostatnimi czasy, że za często wybuchają wszelakie kontrowersje dotyczące Twojej osoby. Począwszy od "tajemniczych zniknięć Twoich lootbagów", posądzenia Cie o botting na forum.tibia.com, a zakończywszy chocby na samej durnej rzeczy jaką jest "bo Twoj angielski ownuje" Co niektorzy chyba przesadzaja na tym forum ;< |
Cytuj:
A twa wypowiedz uznam za jakas forme + :P |
Scobel Ciebie się nie da zrozumieć ^^ Oczywiście w pozytywnym sensie :D
|
Cytuj:
Kshaq ze mna to tak jak z Igorkiem http://pl.youtube.com/watch?v=UYL9kChbKIw |
@Brathin
Cytuj:
Pozdrawiam |
No, Scobel, idziesz... jak krew z nosa :). Gratz.
|
@Scobel
Cytuj:
>anyway gz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O, tu też się kłócicie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Y'all |
Czemużto pan Kafil ma na swoim screenku iron helmet na głowie... :evul:
|
Cytuj:
|
No Daroo GZ!
Jedziesz do 50. |
Gz Kafil =D hehe a cio ja robie na tej fotce :-) , pewnie zabłądziłem :) Pozdrawiam.
|
ech, przypomnialy mi sie stare czasy gdy to rookstaerzy bali sie chodzic do mino hell za czasów tibii 7.6(mówie o Eternii)
ładny rampage:) swoją droga, ciekawe czy Mowicz Insomaniac stracił swój helmecik;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |