![]() |
filmu moze nie dostaniecie ale moge to opisc, trap na lodzi w veno, latwa smierc, dosc dziwna jak na 222 ek :P
|
Congratulation ;) _/
|
Cytuj:
To bylo na darashi ale ok |
mam film ale nie dam a padl na darashi a nie venore :|w smierci nic dziwnego nie bylo dostal kombo i padl, zreszta ty jestes morii next ;*
|
Cytuj:
Tak to jest jak sie jest albo glupim albo pewnym siebie. Padl na jedno combo. Czekam na wasz rewanż... ;) |
z tego co wiem to przestal sie leczyc ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Leczyl sie jak walili w niego bolcami i pojedynczymi sd i az momentalnie przestal sie leczyc gdy poszlo glowne combo tak ?? Ale tak na prawde to nie o to chodzi bo padl by czy tak czy tak. Wazne jest to ze nie powinien sie tam znalezc ;] Aha no i jescze cos dodam. Fajnie probowal sie wydostac uzywajac df- ow pod przeciwnikami. |
Siemka forumowicze, szlyszalem ze jest dobra zabawa w tym temacie ktora nakreca Morita. Popisze troszeczke z wami :)
Hi Morita :cup: Jak samopoczucie podczas wojny? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Garimo Owneeeddd hauhau ma ktos moze filmik???
|
Cytuj:
|
NO z nie cierpliwością czekam na to :D
|
Czekajcie czekajcie xDDD
|
nie tylko wy nie wiecie jak on sie tam znalazl bo my tez ;o
|
Cytuj:
|
Nooooo to musiala byc zajebiscie szybka akcja :D
|
To byla akcja z filmu terminator, jak t-1000 z podlogi wstalismy i garimo dostal zawalu serca :p
|
Cytuj:
Czekamy na wmv Vaiga ;] |
kurwa!! Garimo padl w carlin!!!oneone!shift!!!!!! nie pierdolcie glupot XD
|
[ironia]@up
A no tak. Sorry - mój błąd ;)[/ironia] =o |
Z niecierpliwością czekamy na nowe fragi :D
Chociaż najbardziej nie moge się doczekać kiedy wkońcu Seq padnie :D |
Cytuj:
Widać Twoją nienawiść do niego coraz bardziej ;) |
No.. jakoś tak wyszło że z czasem to się pogrąża.. no ale bywa.. trzeba mieć przyjaciół i wrogów takie życie...
|
Afffffffffffffffffffffffffffffffffz0r
|
Lati, co to za problem? xD
|
Na jedno kombo się złożył ? 3k hp ponad ?
Btw: VERSSS DO BOJUUU SIAALALALALA (again ;)) |
Cytuj:
Musze zobaczyc ten film WMV moze bedzie lepszy od tego Toxic Fire, kto wie :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam ! Jakim serwerem jest Titania ?? Czy jest duze PA i czy są PK itd. Da się na tym serwie pograć bez żadnych znajomości ?? Jakie sa ceny itp. Z góry dzięuję za odpowiedz i pozdrawiam.
|
Cytuj:
2.MUAHAHHAHHA 3.MAAUUHAUHAUH 4.Normalne 5.Ja też |
Cytuj:
VILUTRIX THE BEST!!!xD |
Titania....hmm:) spoko serwer. Da się zaczynać bez kumpli. PK śrenio a ceny umiarkowane:) takie jak wszędzie:D Pozdro
|
HUhuua Vilum najlepszy pk hauhua ostro.. może jesteś i lepszy ale nie najlepszy bo najlepszy to jestem ja :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |