![]() |
utani hur'''jedziemy po ziolo exevo mort hur'''''kaneeeeeeeeeeeeeeeeekaneeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee exura'''''guwno daje ale sie przydaje
|
utamo vita "" I 've you in my ass....
exura ""it's shit but working |
Ja widziałem takie:
Utani Gran Hur ""W11 zgłaszam się widziałem deda obok depo Exori Vis ""Lubie pierogi :evul: |
Cytuj:
utevo lux "nie boje sie gdy swiatlo znika bo mam baterie panasonica chyba co nie?;p @topic exevo gran mas vis "W11 na glebe exevo mort hur "i lezysz xD utani gran hur "padles powstan zap...... po cialo |
exori "" ziemniaczane bum :D
|
utevo lux """""" nie boje sie bo mam latarke i gps xD
|
Exura "Gowno daje ale sie przydaje"
|
exevo gran mas vis''''' Bye bye mashkaro
|
Adura Vita ""Entliczek Pentliczek Niebieski Kamyczek
:confused: |
No to teraz opisy mojego autorstwa ^^
Utani Gran Hur "" No to jadziem~ Utani Gran Hur ""Catch me, if you can xD Exevo Gran Mas Vis ""raz, dwa, trzy, dzis giniesz TY!! Exevo Mort Hur ""SHIT WAVE< DEAD WAVE! Exura ""I gozdzikowa juz mi nie musi przypomianc... Utevo lux "" Nie boje sie, gdy ciemno jest! Zarowke OSRAM wkreci sie!! To chyba all xD Wiekszoisc z OTS ale maly szczegol xD |
Cytuj:
PS. Nie wiem czy zauważyliście, nazwa tematu mówi "najzabawniejsze", a nie "najbardziej debilne". |
Cytuj:
exevo gran mas vis "" Missclick sry. exevo gran mas vis "" Wszyscy padnij! Exura "" vita Exana ina "" Byakugan! (ci co ogladali naruto to wiedza o co chozi) exana pox "" Już w porządku mój żołądku i nowe : exori "" Auchan! Dedamy ceny, zawodowo. exori vis "" Zap!! Exevo gran mas pox "" Czapka capi! exura "" Gówno daje ale się przydaje...Hej czy ja gdzies juz to slyszlalem?(dumdumdumdum) Exevo pan "" Regeneration rune? |
Utevo lux- jest ciemno. Więc WALCZMY W CIEMNOŚCI!!!!
utani grad hur-debil bam, debil bum debil..gdzie on jest? exura-na bolący tyłek, kość i genitalia. Skuteczny na miesiączkę |
utevo lux ""Dajmy dzieciom slonce!
utamo vita ""Dawaj teraz kozaczku! exura vita ""Nice hit, but you will dead ;P |
exevo gran mas vis "" Z templa przyszedłeś i w templu się znajdziesz
exevo gran mas vis "" System of a Down - Boom! exura "" vita (lubię tego knightem używać :P) exura gran "" mas res exori "" ja chcę update -_- adori vita vis "" To ptak! nie, to samolot! nie, to lecące SD UCIEKAĆ!!!! |
ja widzialem
Exevo gran mas vis ""ja dopiero zaczolem pracowac Exevo mort hur ""pej or dija Utani hur ""pan samochodzik Exevo gran mas pox ""puscilem bonka :D |
Exevo Pan ""Zrob mi loda.
Utani Gran Hur ""Raz jestem... a raz mnie nie ma. Exura ""Dawaj exura dawaj, zawsze sie nam przydawaj. Exori ""Promieniem slonca cie zabije ________________________ Bez sensu ale próbowałem :cup::cup::cup::crusader: |
znakiznaki
|
utani gran hur ""przez ogródki i trawniki za*******a myszka miki za nia donald ciezko sapie czekaj kurwo ja cie zlapie
srry za niecenzuralne slowa ale jak zobaczylem ten opis to sie normalnie polalem pozdro. |
Utani gran hur "" magiczna chmurko przybywaj!!!"
Exevo Gran mas vis ""Bim bam bOoM" Exevo flam hur "" Fire in the hole |
Jeszcze Pare
Best Friendsy wymyslili:
exori vis ""blue kiss from hell exevo flam hur ""Highway to hell Exevo gran mas vis ""Cya friends:* exevo con ""X--------->> Uzywane przeze przeze mnie c: exori ""srr i can take this, but i can take ur eq;)* exevo con vis ""shes/hes got it* Exevo con mort ""more, more, more!!* Utamo vita ""nie zejde na hita exevo mort hur ""take this! exevo mort hur ""i give u question!! |
Exura Gran ""Snikers... i jedziesz dalej!
Exevo Gran Mas Vis ""Free ticket to temple!!! Utana Vid ""Where am I? |
fajne te wasze opisy, ale ja coś ich nie moge sobie na hotkeyu ustawić.
chciałem nie robić offtop, ale wszystko co znam już było:D tego chyba nie byłó: Exura Vita "Życie Ku**a!!! Exana Pox "Już w porządku mój żołądku możecie i pomuc, jak ustawić ten hotkey?? z góry dzieni PzDro All |
@Up po intekracji wpisujesz dwa razy dwie kreseczki "
np. adura gran""Opis untani gran hur ""Maluch VS BMV |
Exana Pox ""Antypierd
Exori Vis ""Bye Bye Maszkaro Exori Mort ""ZABIJE CI CHOMIKA!! |
Fajne opisy
z chęcią dodam swoje Exura ""prawie jak uh" adori gran flam ""bigbang" adura vita ""i h*j" :) |
nie wiem czy sie nie powtorze ale cos takiego widzialem
exura gran "Pragnienie nie ma szans Exevo Mort Hur "Ja Sprite ty Pragnienie ;) |
Exura ""Rolf to cham,niech tyra sam
Exori ""Z buta go! Exana pox ""HELP ME ROTWORM MNIE ZJADA! |
exura ''guwno daje ale sie przydaje
utani gran hur ''szczyt predkosci-biegac wokol slupa az sprzodu bedzie dupa reszty nie pamietam :P |
a to moje opiski: (moze powtorka)
utevo lux ""Nowe bateryjki mam.... exura ""gow*o daje ale sie przydaje exura gran ""My life be like..... exori con ""Hapum... hatyrz.... utani hur ""no to papa.... exiva "" chce cie tylko znalesc nic wiecej exana pox ""ranigast stop..... @topic Fajne te wasze opiski ale nie kopuje do siebie |
xxDD
Utani Hur""" Nas nie dogonią!!!"
Exura Vita""" I po moim trupku""" Utani Gran Hur"""Lece bo chce, lece bo pk goni mnie! czy mam uhy czy nie lece bo dednac nie chcexxDD""" Exura Gran"""Heal me good""" xxDD |
utevo lux ""nie boje się gdy ciemno jest, tata mi kupił świecący dres
utani hur ""dalej, dalej trampki gadzeta |
exori vis ""Come to tp....
Exura "" Vita "" Exevo gran mas vis ""stfu all |
Utani gran hur "przez płoteczki i trawniki zar*******a myszka Miki
Exevo gran mas vis "łyyyyyychaaaaaaaaaa exori mort "ja sprite ty pragnienie |
Utevo lux "" ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie :/
|
A teraz ja
Exevo gran mas vis "ymm...a gdzie wszyscy? exevo mort hur "Oodama rasengan! exura "sio" me plx exevo pan "plax fri itanzzz exori vis "RASENGAN DATEBAYO!! Utani gran hur "jasiiu trzymaj sie ramy bo spierd***y |
utani gran hur ""twoja stara
Utamo vita ""Wole tracic mane niz tracic moje bezcenne zycie exori vis ""Ha Cia ! |
Ja takie cos na Xerenie
exura "nic nie daje ale sie przydajeB):] |
Utani hur/Utani gran hur "" lece bo chce lece bo PK goni mnie czy sa UH'y czy nie, lece bo i tak zabije mnie!!!1!1!!
exori flam ""zapalniczka exevo gran mas vis ""uwaga dzieci ue leci (lub welcome in temple) exevo flam hur "" prawie jak dragon utamo vita ""yuhu extra hp utevo lux ""i wszystko jasne ;P exura ""g*wno daje, ale sie przydaje Utani hur ""swizdu gwizdu lece w pizdu exori vis "" 230 V innych nie pamietam :D o i jeszcze jedno ;PP Utani hur "" biegne bo chce biegne bo zycie jest glupie, czy droga jest prosta, czy nie, biegne bo i tak wywale sie |
To porzyczone od kolegi jak co:
ExUrA "" Hej! Hej! Chlopaki pewnie przyszliscie po nowego Sagema? Prawdziwie na maxa muzyczny telefon empetrucha , karciocha pamięciochy ,sluchafony jak dzwony wszystko gra Ła Ła! A to moje: Exevo pan "" Pan McDonald Utani gran hur "" Sorcerer Power Exevo gran mas vis "" Ops wrong hotkey Jezeli jest to srr: Exevo gran mas vis "" Cya in temple 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:04. |