![]() |
Dadinz sry myślałem że ty "noob" do Skramera, a to bylo do hackera heh, czy ja za durzo myśle ... hmmm ;]
A akcja była ładniutka cacyyy tylko Mitzum miał skulić ogon jeszcze ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Veav daj swoje gg, paraliż sie przyda :baby:
|
Moze wkoncu by ktos przemyslal zalorzenie tego forum? Jest masa osob do pomocy... duzo noob charow, ktorzy sa potrzebni. Tylko musicie dac sobie pomoc. Trzeba to tez dobrze zorganizowac z wiadomych powodow ;]
|
To jest dobrze zorganizowane tylko ty jeszcze o tym nie wiesz haha
|
To moze czas zebym sie dowiedzial... ;p
|
lol stary weź pomyśl troche czego ty oczekujesz jak każdy [choćby tylko na tym forum] by się dowiedział co zamierza Kamikaze napewno znalazłoby się kilku co by się sprzedało za małą kwotę alboza obiecanego pro po warze albo Bóg wie za co jeszcze ...
|
Chyba nie wiesz kim jestem ;s
|
Apr 25 2007, 23:03:38 CEST Killed at Level 52 by Supper Soup
and by Silozzox Juz mi zwisa, jak nie wygramy tego to nie ma po co grac tu, juz tengu zaczyna za bardzo odstawac z lvlem, moge dac gg, zrobie co tylko każecie... |
A ktos padl w ab na tej akcji bo mnie nei bylo....??
|
Ahmed aka Camel aka Zulin theseius! :D
Prawie Mitzum sie skleil ale lipa jednak wszyla bo m wall zniknal a on juz na uhach lecial :( |
Znowu Gamio Fraga Ma Gz panowie. A co do forum to dobry pomysl zaluzcie jakies prywatne
|
Jest juz forum tyle ze tylko dla wbk i helpersow. Naderixo ty hackerze jebany!
|
Cytuj:
Cytuj:
btw .. Gz panowie ! oby tak dalej ! :D |
Cytuj:
Mylisz się.. to forum nie jest o Xerenie tylko o czymś innym nie związanym tylko z xereną.. |
Cytuj:
|
ehh widac nie potrzebna wam pomoc ;s
|
[quote=Rob'ek;1391434]ehh widac nie potrzebna wam pomoc ;s[/QUOTE
PRAWDA POPIERAM |
Ta wojna jest nudna i bezsensowna.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak to ty (niesadze)to wez wyjdz i zamknij za soba dzwi patrioto zall |
Marco.
Bezsensowny jestes ty i twoje lizanie dupy szwedą.. Sry za to ale tak myśle. |
Elder Druidzi którzy chcą pomóc msg me na GG plz :d
|
Toż to nie marco.. ale musze Ci przyznac, strasznie lize dupsko szwedom gnida jedna. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No pewnie... jak chce pomoc to huj, nie... ale za to kaske to owszem ;x
ehh x.X |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widzisz odrazu inaczej gadasz xD pomoc to pomoc... jak potrzebny noob charek to wiesz gdzie mnie szukac! Ale moim rp tez bym postrzelal ;p
|
Tylko ze noob chara ci raczej nie zabija a jak wpadniesz twoim RP np. 50+ to odrazu cie zdejma jak bedziesz na celowniku, co wybierasz ? Padniesz raz zanim palca na hota z sd polozysz, wtedy odrazu zrozumiesz co i jak ; )
|
Cytuj:
|
Ja tez chcialbym pomóc. Wlasciwie to juz nie gram w tibie, ale jesli mógłbym chociaz kogos poblokowac to jestem do dyspozycji. Oczywiscie jesli ktos chce nooba na 25 lv ;) A fakt faktem, ze i taki bloker sorec sie przyda.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I jesli uda sie takimi noob charami zablokowac szweda to przeciez bedzie musial zabic takiego noobka (tak jak pokazane bylo na zdjeciu) Trzy zabójstwa i jest czerwona czacha, a w czasie wojny to nic dobrego. A skoro blokuje go kilkunastu i jeszcze padnie z ta czacha... :)
Nic juz wiecej nie pisze, zeby sie nie wtracac do czegos na co i tak mam znikomy wpływ. Jesli jednak taka idea noobkow blokerow sie sprawdza to chetnie zrobie noob chara. |
wie ktoś co odjebało Kamlagowi?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |