Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Misieek 27-12-2006 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1155087)
Po pierwsze Vatariel nie ma hunta od Ruin i już mu się skończyl ban x)

Po drugie widać, że jesteś młodszym braciszkiem , kochanego daarka palusia.
Poraz kolejny udowodniłeś, że masz (11-12 lat? ) Pozatym głos masz gorszy niż ja , bo cię słyszałem na vent, jak mieliście to śmieszną wojnę ( z aog bodajże)
A pozatym niech Twój brat sie pochwali na ilu battle był ? (0?) huehuehueh XDD :D :D :D :D :D :D x)

Niewiem jak Ty ale ja okularów nie noszę x)

Jeśli Twój brat nie gra na Beryli czyli gdzie ? Elysia ? Czyżby LS się poddało? bo nie może nic zrobić bez Daffiego ? x)

Oto jak na 11-12 przystało post na tibia.com :

>.< ja np. nosze okulary i mam 12 lat i co ?? :)
osiągnołem jednak niezły lvl jak na mój wiek i pozatym nie trzeba sie wyśmiewać z okularników, bo ja np. zepsułem sobie wzrok grając na kompie ...

Zwykły Gracz w Tibie 27-12-2006 22:24

Daark Patrick a ty miałeś 49 lvl i co z nim zrobiłeś?30 któryś masz obecnie:D A pamiętasz Spectrum?:> Ty Jakoś Taki Nie Byłeś Hojrak Jak OD Spectrum Odeszłeś Do Skim To wtedy było wojna?Nie Pamiętam Ale Odszedłeś Bo Bałeś Się Że Cie Zfraguja:]

I Poszłeś Do Tej Drugiej :] Bo Tam By Cię Nie Ujebali:]

Guardian anubite 27-12-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misieek (Post 1155413)
>.< ja np. nosze okulary i mam 12 lat i co ?? :)
osiągnołem jednak niezły lvl jak na mój wiek i pozatym nie trzeba sie wyśmiewać z okularników, bo ja np. zepsułem sobie wzrok grając na kompie ...

też nosze:D :D :D nie czuję sie z tego powodu jakoś gorszy.. zakladam soczewki i jestem bez okularow:D

Zwykły Gracz w Tibie 27-12-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1155509)
też nosze:D :D :D nie czuję sie z tego powodu jakoś gorszy.. zakladam soczewki i jestem bez okularow:D

hehe:P A to wszystko przez kompy neta i TiBiE!!:D

Igrexou 27-12-2006 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucas I (Post 1155323)
""""""""Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy :)""""""""""

A ty co w wieku 18 lat bedziez takim przyglupem jak Corso,ja sie ucze i nie bede sprzatał ulic jak ty jebany buraku.Jestes juz tak zmanaiczony w ta gre ze sieizsz na sedesie przy kompie a lodowke masz po ktorej stronie zajebany nieluku pierdolony maniaku idz sie zmianiacz i na dwor nie wychodz wyruchaj dziewzyne przez tibie..........

zal mi slow na ciebie

Per uno, pisze sie "nieuku", panie geniusz.
Po drugie właściwie nie gram w tibie :]
Najpierw napisaleś że jestem już tak "Zmaniaczony" w tą jebaną gra, że mam kompa przy sedesie, a po chwili piszesz "Idź sie zmaniacz i na dwór nie wychodź". Tak szybko zmieniasz zdanie, czy może problemy z pamięcią, albo nie daj Boże problemy z osobowiścią!?

Poza tym w szkole mam b. dobre wyniki i póki co raczej nie zapowiada się żebym mial sprzątać ulice :) a może cie to zdziwi, ale właśnie wróciłem z dworu i mam dziewcyzne w rl.
Wiem że to dla ciebie dziwne, jak można mieć dziewczynę w rl, przecież to zajmuje czas jaki Wy, Daarki poświęcacie na bezcenną w waszym zaiste bogatym życiu, wy nie marnujece sie nad tibią!

I jeżeli jeszcze raz bedziesz próbował mnie pojechać, zrób to bez wulgaryzmów, bo wulgaryzmy charakteryzują odmóżdżów, którzy nie potrafią użyć tzw. riposty słownej. Jak widzisz, udowodnilem, że to ty jestes idiotą, bez wulgaryzmów :)

Ah... czego was tam uczą w tych Daarkowych szkołach :(

Obiektywista 27-12-2006 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucas I (Post 1155323)
""""""""Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy :)""""""""""

A ty co w wieku 18 lat bedziez takim przyglupem jak Corso,ja sie ucze i nie bede sprzatał ulic jak ty jebany buraku.Jestes juz tak zmanaiczony w ta gre ze sieizsz na sedesie przy kompie a lodowke masz po ktorej stronie zajebany nieluku pierdolony maniaku idz sie zmianiacz i na dwor nie wychodz wyruchaj dziewzyne przez tibie..........

zal mi slow na ciebie

Sądząc po twojej wypowiedzi twój iloraz inteligencji nie przekracza ilorazu pingwina ciekawe zdanie "ja się uczę i nie będę sprzątał ulic" po specu to co najwyżej rentę dostaniesz ;] i będziesz na utrzymaniu mamusi ;) po kim taki głupi jesteś po mamusi czy po tatusiu? Chyba ze mama chciała dorobić na pacca to po listonoszu ;] życzę ci żebyś skończył speca i dostał jakąś fuchę ;]

Klucio 28-12-2006 10:34

Offtopic:

100 Strona Tematu :P

hava 28-12-2006 10:38

Spoko spoko walczcice dalej

Tomaszamd 28-12-2006 11:17

Ruin vs Lifestyle

Wojna zaczyna nabierac wiekszego rozmachu ;D , a mianowicie...

troche przeszłości >>>
Śmiało można powiedzieć że KH odniosło porażkę
w ostatnim czasie...ale zrobili taki myk ze zalozyli
gildie NOOB charow (40+) - "DEATHSTYLE" na
czele z dwoma najwiekszymi dupkami - NETAN i
Cendun ;/.Te nOb Chary mialy trzpowac i
zmuszac LS do zabijania ich (glupio brzmi ale...)
jeden wbijal skula reszta blokowala a LS nabijali
Rs'y i zostali oslabieni przez bany za zabijanie.
W owym czasie KH zmienilo nazwe na RUIN.

Terazniejszosc >>>
szeregi LS zostaly przesiane przez te nOob chary...wiec maja problemy z wykonczeniem wojny :D ale zawsze sie znajda sojusznicy dla polakow. ...zaczelo sie od mojej sprzeczki z NEtaNEm (n/c) raz na battle przypadkowo (;p) mnie dednal , a drugi raz jak sie posprzeczalismy...wiec zaczalem na*******ac DEATHSTYLE (marnie mi to wychodzilo bo jak draplem jednego to na PZ zaraz mnie w paru lapali). Ale nadzeszla pomoc z bylej GILDIi
i LS ... wtedy sie dowiedzialem ze Netan I spolka to noob chary RUIN i zawadzaja w wojnie. Wiec ja (D~~) i PAwel (S~~, KUMPLE Z TIBI) POSTANOWILISMY pomoc LS. Zakladamy gildie , i bedziemy na*******ac Daethstyle. W tym czasie co NOby Beda zajete nami to LS bedzie mialo czas na Ruin. Reszta do ugadania dopiero taktyke ustalamy z Rizalla,
ale miejmy nadzieje ze LS wygra gdzyz nie przepadam za bazylami i reszta.A naszym zadaniem jest pomoc, wiec jesli macie noob chary albo swoimi chcecie pomoc jak ja :D (nobki od 30+ i dobry mlv zeby mozna dobre combo sD jebac Knightci tez moga byc oczywiscie) wiec piszcie w tym temacie...bede tu czesciej zagladal i jak co odezwe sie do was ;)

Szkut 28-12-2006 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomaszamd (Post 1156206)
Wojna zaczyna nabierac wiekszego rozmachu ;D , a mianowicie...

troche przeszłości >>>

Terazniejszosc >>>
szeregi LS zostaly przesiane przez te nOob chary...wiec maja problemy z wykonczeniem wojny :D ale zawsze sie znajda sojusznicy dla polakow. ...zaczelo sie od mojej sprzeczki z NEtaNEm (n/c) raz na battle przypadkowo (;p) mnie dednal , a drugi raz jak sie posprzeczalismy...wiec zaczalem na*******ac DEATHSTYLE (marnie mi to wychodzilo bo jak draplem jednego to na PZ zaraz mnie w paru lapali). Ale nadzeszla pomoc z bylej GILDIi
i LS ... wtedy sie dowiedzialem ze Netan I spolka to noob chary RUIN i zawadzaja w wojnie. Wiec ja (D~~) i PAwel (S~~, KUMPLE Z TIBI) POSTANOWILISMY pomoc LS. Zakladamy gildie , i bedziemy na*******ac Daethstyle. W tym czasie co NOby Beda zajete nami to LS bedzie mialo czas na Ruin. Reszta do ugadania dopiero taktyke ustalamy z Rizalla,
ale miejmy nadzieje ze LS wygra gdzyz nie przepadam za bazylami i reszta.A naszym zadaniem jest pomoc, wiec jesli macie noob chary albo swoimi chcecie pomoc jak ja :D (nobki od 30+ i dobry mlv zeby mozna dobre combo sD jebac Knightci tez moga byc oczywiscie) wiec piszcie w tym temacie...bede tu czesciej zagladal i jak co odezwe sie do was ;)

Podaj nick na prv

Corso 28-12-2006 11:34

Cytuj:

troche przeszłości >>>

po 1. KH nie odniosło porażki x)
po 2. Gildia Deathstyle to nie są noobchary KH xD
po 3. Niby na kim LS nabiało bana za zabijanie ?
po 4. KH nie zmieniło od tak sobie nazwę , tylko musiało, bo leader dostał delete.
Cała Twoja wypowiedź te stek idiotycznych i nie prawdziwych wydarzeń

Cytuj:

Terazniejszosc >>>
szeregi LS zostaly przesiane przez te nOob chary...wiec maja problemy z wykonczeniem wojny :D

n/c

Cytuj:

Ale nadzeszla pomoc z bylej GILDIi

No to pozdrów swojego kumpla z tibi (PAwła). Jeżeli chcecie walczyć 2 vs Deathstyle ,to życze powodzenia x) Długo nie pożyjecie.
To Dobrze jak Ustalasz taktykę z "Rizalla" tylko, że on na wakacjach jest xD

Szkut 28-12-2006 18:43

Rior'dian placi po czym opuszcza lifestyle

Rekin Master 28-12-2006 19:32

Patrcik II dostal bana na 14dni<na forum>...ja tego posta zareportowalem;D

Kajn 28-12-2006 21:58

Smieszne.. na poczatku riordan nawoluje zeby robic gildie i walczyc z kh a potem facc, nieaktywny. 0 fragow 0 razy na battle nie wiem czy wyszedl z pz przez te 2 miechy po czym placi za wolnosc ;)

Zwykły Gracz w Tibie 28-12-2006 22:25

Hahah...Niektórzy to mnie poprostu zaskakują ...boją się grać a potem płacą i przestają grać ...Dla Takich Ludzi To GZ Umysłu i pomysłu...<lol2> :D ;D ;D

Dreso 28-12-2006 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mechaniczna_Pomarancza (Post 1157821)
Wie ktos moze kto na beryli sprzedaje pacc ?? :p;p :cup:

Wiem ze Vitia sprzedaje, kiedys od niej kupowalem.

Namitura 29-12-2006 08:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1157487)
Rior'dian placi po czym opuszcza lifestyle

Żadna strata, mega Nóób i tyle gdy padł od korob~ najgłośniej krzyczał że musimy dojśc do ls, gdy to zrobiliśmy zawsze siedział w pz, 0 fragów 0 aktywności. B)

Zwykły Gracz w Tibie 29-12-2006 09:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namitura (Post 1158785)
Żadna strata, mega Nóób i tyle gdy padł od korob~ najgłośniej krzyczał że musimy dojśc do ls, gdy to zrobiliśmy zawsze siedział w pz, 0 fragów 0 aktywności. B)

Masz Racje To jest Mega NuuB Ale To Lekka Przesada...

Floy 29-12-2006 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwykły Gracz w Tibie (Post 1158904)
Masz Racje To jest Mega NuuB Ale To Lekka Przesada...Jak Nie Chce Brać Udział W Wojnie Niech Płaci Tak Jak Anezis(mój kumpel z osiedla z ls) a potem postać sprzedał i ten koleś w wojnie udział bierze ale to szczegół no ale niech płaci odejdzie od gildi albo z wojny wyjdzie całkiem... :D

CO ty pie***sz Zwykly gracz w tibie... po pierwsze Anezis nigdy nie zaplacil Knighthoodowi za wolność, co najwyżej odszedl za free bo kh miał okres dobroci.
A dalsza twoja część zdania jest chyba niepotrzebna. Niesądze żeby Anezis był twoim kumplem z osiedla skoro niewiesz nawet tego co ja. Chyba ze mowisz do niego "cześć" i myslisz ze to twoj przyjaciel. Pozdrawiam

Szkut 29-12-2006 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floy (Post 1159043)
CO ty pie***sz Zwykly gracz w tibie... po pierwsze Anezis nigdy nie zaplacil Knighthoodowi za wolność, co najwyżej odszedl za free bo kh miał okres dobroci.
A dalsza twoja część zdania jest chyba niepotrzebna. Niesądze żeby Anezis był twoim kumplem z osiedla skoro niewiesz nawet tego co ja. Chyba ze mowisz do niego "cześć" i myslisz ze to twoj przyjaciel. Pozdrawiam

Anezis jest chyba z mojego miasta Czesc.

Sk8inLine 29-12-2006 12:36

Aff ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1159088)

Eh ludzie jesteście żałośni ... Nigdy nie płaciłem za wolność i nie będe płacił ... nie dałbym szwedą z KH a teraz Ruin ani 1gp ... a nie jestem waszym Rl ... nie znam jakigoś "gracza tibi" i nie jestem z Twojego miasta Szkut ... a co do sprzedania postaci ... to postać nie została sprzedana ... poprostu mam za słaby Net na granie Paladynem, wiec postać postanowiłem dać kumplowi ... a ja osobiście sam gram teraz na innym świecie Knightem. A te wasze komentarze, że mnie znacie i te wasze legendy o mnie są wrecz bezsensu ...

No wiec Peace and Love ... a wy nie sluchajcie plot, których wam powie jakis noobek a wy odrazu to rozpowiadacie ... chyba ze wy sami jestescie Noobkami, ktorzy sobie wymyslaja histori o mnie ... i tak btw. to czego posta edytowales "graczu tibi" czyzby ktos do Ciebie napisal na gg ? ;] ... to że mam kumpla tam gdzie mieszkasz to nie znaczy, że Cie znam i że jestem Twoim Rl kumplem ... ;]

Floy 29-12-2006 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1159088)

I po co to mowisz...czujesz sie teraz lepszy od innych z tym że "Anezis" jest z twojego miasta? Nie rozumiem twojego postępowania. Zastanów się, a niektóre rzeczy poprostu czasem zachowuj dla siebie.

Szkut 29-12-2006 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sk8inLine (Post 1159324)
Eh ludzie jesteście żałośni ... Nigdy nie płaciłem za wolność i nie będe płacił ... nie dałbym szwedą z KH a teraz Ruin ani 1gp ... a nie jestem waszym Rl ... nie znam jakigoś "gracza tibi" i nie jestem z Twojego miasta Szkut ... a co do sprzedania postaci ... to postać nie została sprzedana ... poprostu mam za słaby Net na granie Paladynem, wiec postać postanowiłem dać kumplowi ... a ja osobiście sam gram teraz na innym świecie Knightem. A te wasze komentarze, że mnie znacie i te wasze legendy o mnie są wrecz bezsensu ...

No wiec Peace and Love ... a wy nie sluchajcie plot, których wam powie jakis noobek a wy odrazu to rozpowiadacie ... chyba ze wy sami jestescie Noobkami, ktorzy sobie wymyslaja histori o mnie ... i tak btw. to czego posta edytowales "graczu tibi" czyzby ktos do Ciebie napisal na gg ? ;] ... to że mam kumpla tam gdzie mieszkasz to nie znaczy, że Cie znam i że jestem Twoim Rl kumplem ... ;]

To kto to jest Polandroyal? arune znasz nie?

Exodus 29-12-2006 13:06

Tym samym chcial zaprzeczyc temu co mowil ktos tam UPUPUP . A ty Floy najlepiej wyjdz to forum od IQ minimum 50 xD a tobie jeszcze do tego duzo brakuje.

Polandroyal 29-12-2006 13:39

hahaha ;> cos widze ze ktos sie podemnie podszywa :S

PS Corso daj glos !!

Verticall 29-12-2006 15:21

Carmage Eternal

Carmage Eternal mial hacka aktualnie ma 85 lvl..

Corso 29-12-2006 18:59

Płaci kolejna osoba tym razem jest nią Medican x)

Stitl 30-12-2006 00:55

Corso zgnijesz w piekle razem z całym ruin i noobami z innych siwatow!
btw. "Pogoń Szczecin jest zboczona, stara kurwa pierdolona";)

taule 30-12-2006 00:59

Legia & Pogoń Najlepsze drużyny, to raz,
to nie forum o klubach, to dwa
po trzzecie Stitl, nienawidzisz corsa, bo on biega po tibi, a ty stoisz w dp?

Szkut 30-12-2006 10:25

Moze mi ktos powiedziec kto to ten Lord Executer (136 EK i gra spokojnie :p )

Guardian anubite 30-12-2006 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1161777)
Moze mi ktos powiedziec kto to ten Lord Executer (136 EK i gra spokojnie :p )

Jest to gracz , na 100% nie polak którego nikt się nie czepia a on nie rzucając się w oczy expi :D

Stitl 30-12-2006 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez taule (Post 1161463)
Legia & Pogoń Najlepsze drużyny, to raz,
to nie forum o klubach, to dwa
po trzzecie Stitl, nienawidzisz corsa, bo on biega po tibi, a ty stoisz w dp?

Po piersze, nie gram juz na beryli
Po drugie, nielubie corsa bo to zdrajca i poprostu dla mnei ten czlowiek jest szmatą
po trzecie, nie ma forum o nebuli?

Zanaffar 30-12-2006 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dreso (Post 1158517)
Wiem ze Vitia sprzedaje, kiedys od niej kupowalem.

!! Vitia to j***** oszustka tyle. I okrada ludzi "sprzedajac" pacca ...
Wiem bo sam doswiadczylem :/

71fifi 30-12-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zanaffar (Post 1162210)
!! Vitia to j***** oszustka tyle. I okrada ludzi "sprzedajac" pacca ...
Wiem bo sam doswiadczylem :/

To proste że nie dajesz pierwszy siana ja jej dałem po pacc dopiero i 0 problemów

Wala 30-12-2006 16:33

Takie pytanie skierowane do Corsa ;]

Czy jak ludzie są w LS (wszyscy) i odchodzą to dopóki niezaplacą Ruin to są dalej HUNTED ???
Bo zauważyłem że powoli opuszczają gildie te mniejsze lvle ;]

Szkut 30-12-2006 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 71fifi (Post 1162692)
To proste że nie dajesz pierwszy siana ja jej dałem po pacc dopiero i 0 problemów

Ta i ma rok na wycofanie wplaty :P

taule 30-12-2006 17:40

@szkut

Co do wczesniejszego postu : skoro mam w opisie postac na nebuli, tak jest forum o nebuli, ale takze gram na beryli , i interesuje mnie to wlasnie forum, a skoro ty juz nie grasz , to Podziekujemy CI :)

CO do postu wyżej :
na wycofanie pacc ma sie 2 tyg

Stitl 30-12-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez taule (Post 1162947)
@szkut

Co do wczesniejszego postu : skoro mam w opisie postac na nebuli, tak jest forum o nebuli, ale takze gram na beryli , i interesuje mnie to wlasnie forum, a skoro ty juz nie grasz , to Podziekujemy CI :)

CO do postu wyżej :

to graj dlaje powodzenia,
a propo i tak mam w planach powrot ale wtdy juz dojde do tego 100+ i nie bedize dlamnei przeszkod o nazwie brak funduszy na gre ani kolega ~Xito...B)

Szkut 30-12-2006 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez taule (Post 1162947)
@szkut

CO do postu wyżej :

Jesli masz racje, to moj blad zle wyczytalem

Corso 30-12-2006 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wala (Post 1162754)
Takie pytanie skierowane do Corsa ;]

Czy jak ludzie są w LS (wszyscy) i odchodzą to dopóki niezaplacą Ruin to są dalej HUNTED ???
Bo zauważyłem że powoli opuszczają gildie te mniejsze lvle ;]

Jeśli nie zapłacą są hunted, ale wszysccy coodchodzą to płacą.
Jeśli masz namyśli Jaeffa , on również płacił

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22.