![]() |
|
@Akkoorin
jAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WYBIERZ MNIE :D POREDA NAWET NIE WIE KTO TY ^^ |
Daj mi bo chce sobie podexpic a on ma wiekszy lvl ;(;(;(
|
Why juz nie bedziesz gral eragogiem? juz trzecia wojne wygrywamy:D
|
Już poredzie dałem. .
A nie gram, bo nie ma czasu, a char się marnuje. |
450 rp fragnął chyba nas wszystkich hsuashahs xD żal ots ;s
|
Nie zal ots , tylko zauwaz ze Holas fragnal 2 osoby z naszego teamu :]
Panika gaming? Na kazdy ots tylko narzekacie :) |
mnie boli to ze wygrywamy ob, kazdy happy, przegramy jeden i kazdy "nie gram kurwa" "pizdy szmaty chujowo"
|
Cytuj:
|
Mnie wszyscy ubijaja...
Me noob plx ;(;( |
Cytuj:
|
Mnie boli to, że mnie 450 rp na lagu soluje ;( i to jaka jest rozbieżnośc między magiem a palkiem...
|
Cytuj:
sproboj ubic takim 400 palem maga solo (powiedzmy 250 lv) ktory leczy sie exura gran i nie jest przez nic atakowany ^^ |
Cytuj:
|
no to jak nie reagowal to bym cie 100 magiem tez ubil;p
|
Dokladnie, 450mag to juz jest power i moze na 2ue zdjac 90% w solowce, a palek 450 solo co moze zrobic? gowno ;p
|
Wiele razy mieliśmy palków w trapie i wiadomo co się działo, nie dośc że ma od h*** hp to jeszcze z mas san bije i przez nieuwagę można łatwo paśc, a mag może i ładne ue wali ale bardzo łatwo jest go w trapie ściągnac.
|
jak sie ma magow 250+ ze 3 + ogrniety team i vt/ts i dokladnie sie odliczy to kazdego na ue sciagniesz, wczoraj sciagneli megge (460 ed) i jakiegos pala 420 z jego gildii. Porucznik swiadkiem bo jebalismy typow na okolnir ;p
|
tak samo jak w 3 osoby (magi) traplismy 330 ek,to go w trapie sciagnelismy na spam slabszego ue
|
Cytuj:
|
@kalor
risanna Ci zaplacil ?:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:51. |
|