![]() |
|
37 ED, 21/18, 40 mlvl, pset, boh, chelmet, warhammer, drag shield, tempest rod, volcanic rod - gdzie w miare szybko poexpie bez waste?:/
|
Cytuj:
Zarobisz wszedzie jak masz szczescie, no moze nie na tombie :D Za to z guardow Ci zawsze wyjdzie na + |
21 knight
Skill's -61 / - EQ - Giant sword, crown armor, knight legs, warrior helmet, platinum amulet Naturalnie 4 mlvl Gdzie mógłbym dobrze poexpić prócz kopalni, ghost land'u i katedry. Nie szukam oczywi¶cie noobowskich rozrywek typu roty czy zamek jednak przy okazji nie chciałbym tracić więcej niż bp uh'ów w godzinę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam pytanie od jakiego lvl knightem i z jakimi skilami moge isc na draga??
i z jakim eq?? pliz ODP. |
Cytuj:
Hydry Guardy @up ~30 lvl, skile +60, bron 2reczna +duuzo UHow |
a jesli teraz mam 24 lvl i eq to crown armor warrior helmet plate legs meduza shield bright sword i giant sword. Skille 61/59 to dal bym rade 1 dragowi
|
Cytuj:
|
Info jak w opisie 35 ms 40 mlvl zaraz 41 tomby/guardy zawsze sa zajete chodzi mi o w miare dobry exp i zeby bylo na +
|
gdzie moge expic:
24 sorc, 24 mlvl, facc, chcialbym wiedziec jakie runy i ile ze soba wziac zeby sie zwracalo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam 21 knighta w krótce kupie pacc tzn. 1 czerwca nie wiem co robić.
eq: -dark helmet -p set -meduse shield -leather boots -scraf -serpent sword Co robić chcialbym bardzo szybko uzbierać na promocje mam skille 62/61 4 m lvl i bp uh jestem w thais ale moge i¶ć gdzie¶ gdzie mozna fajne kase zarobić nie chodzi mi o exp tylko sama kasa. Exp moze leciec nawet 2k/h ale kasa musi być duza co polecacie? |
30lvl Druid FACC.Gdzie expić i ile około uzyskam tam exp/h.Z summonami czy bez?
|
where??
Gdzie moge expic master sorcerem na 34lvlu :cup: i 33 mlvlu:mag:
|
knight level 39 skills 69/68 moje pytanie tyczy sie minitwail czy jak to asie pisze czy na moich skillach bede mial waste jaki exp k/h jesli nie dam rady jakie skille zebym byl na + moa byc jakies taktyki
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz juz deserta? Jak nie to zrob, jak masz to polecam dwarf soldiery i dark cathedral. |
Druid(ech...nudna profesja jak nie wiem co:P -ale od nowa nie chce mi sie grać:P)
lvl 27 mlvl38 eq:Tower shield,Noble armor,Plate legs,Boh,Warrior Helmet,volcanic rod Gram na non-pvp(asteria) Dysponuje około 30k na uhy,hmm itp:P na dragi nie pójde bo na 28lvl poszedłem z 2 DS i musiałem podchodzić do draga żeby one łaskawie zaczeły atakować go...noi of cours jak dostałęm Combo spanikowałem i zaczełem klikać na eXure vite zamiast dopić many do manashielda;( oczywi¶cie wolał bym zarabiać albo przynajmniej nie tracić dużo kasy na hunta:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |
|