![]() |
|
@up
Mój kolega (35knight) poszedłby na crus helmet, napisze on do Ciebie na tibii, jak co¶ to sie dogadacie ;) |
Cytuj:
|
Taki kozaczek z niego ze az...
21:59 You see a dead human (Vol:10). You recognize Druid Skejtinho. He was killed by Deosa'Leira. UheuEHuehUeh Hail Yokar! 22:00 Druid Skejtinho [46]: to ja sardas 22:00 Druid Skejtinho [46]: :D |
Ta a ty lepszy kozak.
Padles Livnnerem, przyszedles znowu z 71ek?... i znowu padles SHAUSAHSAs :p |
omg... to co ze sardas byl na jego charze? przeciez kazdy wie ze ty na Bako albo Garra Gresie grasz/grałe¶....X(
|
hahahahahhahahahahahaha
Bo to ja byłem, loool hahahahhahahahahahahaha ale noobek kozaczek bo na piramidach stał i wołał h-lvle ;p btw, Cya meduska ;d |
@Sardas
Zaraz sie poplacze, 7k w dupe nie tylko nie to!! @holu Nom jasneeeeeeee, sharuje jeszcze z Dawergiem Rekinem i Lenidasem Apropo zabronionych rzeczy kto chcial sprzedac Palka? @Yokar Taki kozaczek jestes bo masz 2x wiekszy lev? No to tak jak chciales i do ciebie przyszedl 2x wiekszy lev =] |
o lol smieszny jestes... prosze bardzo
SELLING 58 RP Kyra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pasuje? btw. co do sellowania kupowania charów, kto chcial kupic lady dram i spammowal mi gg przez kilka tygodni? kto kupowal chary 30 sorce zeby popkowac? koniec tematu.... |
@holu
Czad Cos jeszcze moze dorzucisz? |
chuj Ci w dupe. S*******aj z forum, bo smierdzi na kilometr jakim¶ syfem, matka cie jebała, jak miałe¶ 2 lata a stary cie kutasem karcił.
Teraz z bakulcem sie liżecie pewnie, a garra gres wam wylizuje pokolei i tak na zmiane z tob±. |
Ja mialem x2 lvl wiekszy???
HIHi co masz z matmy?? to 3lvle roznicy>.< :evul: :evul: :evul: |
@Sardas
Chociaz mam rodzicow =] A ciebie wychowuje babka bo mamusia sobie chlaaaaaaaa wudeczke, troszke jak patologia co? |
A gadał na baka, że nie zdał 2x a to pewnie było o nim...
Edit: A u ciebie tanie wino bo na wódke nie stać... Wiwat Widzew, ŁKS SMIERDZI |
Dobra nie mam zamiaru wiecej spamowac bo tu sa inni ludzie, co mialem powiedziec powiedzialem a teraz SSIJ _)_
|
Cytuj:
|
Ehh...
Żałosne. Może za kilka lat, jak czę¶ć osób tutaj doro¶nie, zrozumi± w czym sęk. |
Cytuj:
jajaja zaraz mnei zjedzie!!!i love it! Jedyne co sie zgodzie to Widzew rox!! :D! |
Cytuj:
|
Cytuj:
No coz, pamietam to skilowanie na mc ;] |
Hahah MAM 5000 Posta !!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |
|