![]() |
|
Cytuj:
|
Raltios nie jest w hwl ,9;0
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zaraz 500 stron XD jupi :>
|
ty fajkowy lolus czy jak ci tam, a nie widziales jakie combo zbieral keekz? tylko czekalem az padnie, szkoda, ze sie nie udalo. no ale nastepnym razem:)
|
Cytuj:
w momecie rozpoczecia wojny byl.. i co np.. Ty myslisz ze jakbym np. odszedla z guild a oni by mnie ujebali ,nie liczyli by tego fraga?? |
Cytuj:
|
Uzupatorka a Ciebie czemu nie było na d lair? hmmmm...?
Argon~~ wez z tąd idz... Navoxiv. Co do babola jego postac jak chce byc z hwl to jego sprawa nie Twoja. Zazdroscisz? btw Kiedy do mnie wpadacie bo doszly mnie słuchy ze chcecie wpasc.. hahahahah Przywitamy Was Ciepło... Pozdro.... |
Oglądając ten filmik miałem nadzieje, że wloguje się za HWL paru knightów i może Konda, Lovize ale z tego co widziałem to poszliście w 7 w tym 2 blockerów? i chcialiście tym wygrać? czy tylko zdobyć fraga
|
Cytuj:
|
loozik tak pytałem : ) Agus nie denerwoj sie...
Pozdro |
na samym poczatku to prawie bylo pewne ze to trap xD lovize itd czekaja w venore depo a my wchodzimy w miejsce z ktorego sie nie da uciec XD ale jednak
odwalili siupke a myslalem ze kuczer ma lepsze pomysly :p |
Cytuj:
|
Pomysł był jak najbardziej dobry, zgadzam się z Navoxivem, jeszcze dwóch shooterów z sd po 100+ i Keekz mógłby spokojnie paść... Ale cóż było jak widać, szkoda, że się nie udało :/
Polish ja też już myślałem, że ten ci*ć padnie, ale cóż zabrakło troche hp :/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ej kolesiu, ona nigdy takiego czegoś nie powiedziała, więc stfu plx... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z nim się zawsze tak dyskutuje... Jest takie powiedzenie: "Mów do d*py to Cię osra", to się tyczy to Fajkowego... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |
|