Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

nemelza3 23-08-2009 15:10

i tu wlasnie widac dzialania ultrasow...

Ufocznik 23-08-2009 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2631722)

A co do tego zdarzenia mają ultrasi, internetowy napinaczu?

Gierubesoen 23-08-2009 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2631722)

Nie jesteś śmieszny, a prowokacja bardzo słaba :(

K.Jay 23-08-2009 16:53

Tottenham zagrał dobry mecz. Świetna postawa Modricia i Lennona.

K.Jay

nemelza3 23-08-2009 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2631764)
Nie jesteś śmieszny, a prowokacja bardzo słaba :(

prosze nie zwracac uwagi na tego dzieciaka, ktory nic nie wnosi do dyskusji
@Topic
Cracovia 1:0 Amica
Gol Sasina, bardzo dobry mecz gospodarzy. Amica widać już czuje przemęczenie pucharami

Xendriel 23-08-2009 17:36

Lescott już praktycznie w City. No walka o LM w tym sezonie będzie arcyciekawa. Tottenham też posiada drużynę, która może powalczyć o tytuł. Manchester osłabił się po odejściu Ronaldo, a Chelsea straciła Hiddinka.

AnonimowyPowrot 23-08-2009 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2631797)
Tottenham zagrał dobry mecz. Świetna postawa Modricia i Lennona.

K.Jay

Modric jest IMO najlepszym piłkarzem w Spursach, a także jednym z lepszych w ogóle (w sensie w lidze angielskiej, nie licząc TOP 4). Lennon także często rozgrywa bardzo dobre mecze.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2631825)
Lescott już praktycznie w City. No walka o LM w tym sezonie będzie arcyciekawa. Tottenham też posiada drużynę, która może powalczyć o tytuł. Manchester osłabił się po odejściu Ronaldo, a Chelsea straciła Hiddinka.

Zakład o 30 spam-notek, że pierwsza 4 się nie zmieni? Bonus 5 (jeśli obie przepowiednie się spełnią) jeśli Manchester City nie będzie nawet na 5 miejscu.

Podsumowując, jeśli TOP 4 się nie zmieni, a na 5 będzie Everton/AV/Tott/cokolwiek innego niż City, to dostaję 35 notek, a jeśli tylko nie zmieni się TOP 4, to 30, a ty i tak nic. Oczywiście, jeśli spełnią się oba wymagania (tutaj uwaga, u ciebie musi być inaczej, bo miałbyś za małe szansę na 35 - czyli wystarczy, żeby np. Arsenal był 6) też dostaniesz bonusową sumę.

Podsumowując:

Zakład, że nie?

Gierubesoen 23-08-2009 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2631862)
pierwsza 4 się nie zmieni

Burnley 1 - 0 Everton

Burnley na miszcza:cup:

nemelza3 23-08-2009 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2631879)
Burnley 1 - 0 Everton

Kolejny dzieciak, który myśli, że jest fajny jak z błędami pisze... Żałosne.
Odra 1:0 Legia
W zasadzie to nie jest niespodzianka, Odra zawsze grała z Legią u siebie dobrze.
Czołówka ekstraklasy
1. Wisła 12
2. Lechia 9
3. Polonia Bytom 9

W młodej ekstraklasie przewodzi drużyna z Bytomia, która wygrała w ostatnim meczu 2-5 z Koroną.

AnonimowyPowrot 23-08-2009 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2631879)
Burnley 1 - 0 Everton

LOL! :D

Mój post na MUFC.pl:

Demrenfaris | 23 sierpnia 2009, 18:06
Burnley na miszcza!

@Up

Hunted.

K.Jay 23-08-2009 19:41

Mi się wydaję że do wielkiej czwórki mogą się przedrzeć (albo przynajmniej powalczyć) Tottenham i Manchester City. Spursi mają dobry skład. Może nie taki dobry jak w/w drużyny, ale grają zespołowo, a to może okazać się kluczowe. Co do Citizens, to też mogą powalczyć. Tylko żeby te wszystkie nowe gwiazdy nie grały samolubnie. A co do Burnley, to sądzę że z nimi będzie podobnie jak z Hull w zeszłym sezonie. Do połowy sezonu najwyżej 5-8 miejsce, a na koniec będą walczyć o utrzymanie. Ale nie zapeszajmy, bo jak na razie idzie im bardzo dobrze. ;)

K.Jay

Xendriel 23-08-2009 19:49

Może i TOP 4 się nie zmieni;), ale moim zdaniem nie będzie już takiej różnicy i emocję będą do ostatniej kolejki. W tym sezonie mamy PNA więc na pewno straci na tym Arsenal, City i chyba najbardziej Chelsea. Ten moment sezonu może okazać się kluczowy.

Dla mnie ten turniej powinien się odbywać w terminie Pucharu Konfederacji, a nawet zamiast niego. Nie byłoby wtedy problemów. PK jest niepotrzebny.

Straznik Monopolowego 23-08-2009 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2631923)
Może i TOP 4 się nie zmieni;), ale moim zdaniem nie będzie już takiej różnicy i emocję będą do ostatniej kolejki. W tym sezonie mamy PNA więc na pewno straci na tym Arsenal, City i chyba najbardziej Chelsea. Ten moment sezonu może okazać się kluczowy.

Dla mnie ten turniej powinien się odbywać w terminie Pucharu Konfederacji, a nawet zamiast niego. Nie byłoby wtedy problemów. PK jest niepotrzebny.

Arsenal straci tylko Songa i Eboue ktory i tak jest rezerwowym a wiec nie mowilbym ze Arsenal straci jakos super na tym chyba ze Wenger nie kupi zadnego DP to wtedy moze byc problem z zastapieniem Songa

AnonimowyPowrot 23-08-2009 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2631948)
Arsenal straci tylko Songa i Eboue ktory i tak jest rezerwowym a wiec nie mowilbym ze Arsenal straci jakos super na tym chyba ze Wenger nie kupi zadnego DP to wtedy moze byc problem z zastapieniem Songa

Denilson i Diaby, ty o nich nie pamiętasz? :D

@Down

Omagad, chodziło mi o zastąpienie Songa...

Straznik Monopolowego 23-08-2009 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2631982)

Denilson to brazylijczyk a Diaby to francuz...

Gierubesoen 23-08-2009 21:13

Inter Milan 1 - 1 Bari

Kolejna niespodzianka po wygranej Burnley _/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2631884)

Uderz głową w biurko

Lotress 23-08-2009 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2632019)
Inter Milan 1 - 1 Bari

Scudetto nasze, Milanistów :cup:

Ufocznik 23-08-2009 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2631884)
Odra 1:0 Legia
W zasadzie to nie jest niespodzianka, Odra zawsze grała z Legią u siebie dobrze.
Czołówka ekstraklasy
1. Wisła 12
2. Lechia 9
3. Polonia Bytom 9

W młodej ekstraklasie także przewodzi drużyna z Bytomia, która wygrała w ostatnim meczu 2-5 z Koroną.

Kolejny dzieciak, który gada głupoty i myśli, że jest fajny.
O ile się nie mylę to na 1szym miejscu w ekstraklasie jest Wisła, więc czemu Polonia przewodzi "także" w młodej ekstraklasie? Poza tym jak można wygrać 2:5?

A tak poza tym, to fajnie jest mieć kompleksy? (:

Straznik Monopolowego 23-08-2009 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2631982)

@Down

Omagad, chodziło mi o zastąpienie Songa...

Ani Diaby ani Denilson to nie sa DP to ze w tamtym sezonie grali kolo Cesca nic nie znaczy bo w tamtym sezonie Arsenal gral bez DP

nemelza3 23-08-2009 21:39

Nom z także się pomyliłem, a 2-5 można na wyjeździe wygrać ;]
Nie mam kompleksów, nie muszę się dowartościowywać szukając błędów u innych. Nie lubię po prostu jak ktoś specjalnie robi błędy i myśli, że jest fajny jak Gierubesoen. :/

Wracając do naszej ligi, to wydaje się, że drużyna z Bytomia będzie czarnym koniem rozgrywek. Taka Polsko-Słowacka mieszanka może pokonać jeszcze niejednego faworyta. Jedynym słabym punktem tej drużyny jest obrońca Kotrys. Po powrocie Zielińskiego zespół powinien być też w stanie strzelać więcej niż jedną bramką. Moim zdaniem tabela na koniec sezonu będzie wyglądać tak:
1. Wisła
2. Amica
3. Legia/Polonia Bytom

AnonimowyPowrot 23-08-2009 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2632056)
Ani Diaby ani Denilson to nie sa DP to ze w tamtym sezonie grali kolo Cesca nic nie znaczy bo w tamtym sezonie Arsenal gral bez DP

Chyba jednak mogą i będą tam grali w tym czasie. Ktoś inny z kadry się nadaje?

hoomik 23-08-2009 21:59

Cytuj:

Wracając do naszej ligi, to wydaje się, że drużyna z Bytomia będzie czarnym koniem rozgrywek. Taka Polsko-Słowacka mieszanka może pokonać jeszcze niejednego faworyta. Jedynym słabym punktem tej drużyny jest obrońca Kotrys. Po powrocie Zielińskiego zespół powinien być też w stanie strzelać więcej niż jedną bramką. Moim zdaniem tabela na koniec sezonu będzie wyglądać tak:
1. Wisła
2. Amica
3. Legia/Polonia Bytom
1.) Skoncz kurwa wreszcie z ta Amica, bo irytujacy sie robisz. Nie ma w ekstraklasie takiej druzyny jak Amica, i w dupie mam twoje pseudoprzywiazanie do nazwy sprzed fuzji.
2.)
Cytuj:

Odra zawsze grała z Legią u siebie dobrze.
Cytuj:

Na stadionie w Wodzisławiu zagralismy razem 13 razy, Odra odnotowała 2 zwycięstwa, 1 remis i 10 porażek. Jak więc widać z Legią o wiele łatwiej gra się na Łazienkowskiej w Warszawie (3 zwycięstwa Odry, 4 remisy i 6 porażek).
zanim cos napiszesz, to sprawdz czy nie pierdolniesz jakiejs glupoty
3.) Jezeli serio myslisz, ze Bytom bedzie w czolowce tabeli na koniec sezonu, to albo jestes fanboyem pokroju Yoha, albo zupelnie nie znasz sie na polskiej lidze, co w sumie biorac pod uwage pkt 2 jest bardzo mozliwe. Zgodze sie ze Polonia ma udany start sezonu, ale zobacz z kim do tej pory grali. Belchatow, ktory poki co zbiera baty od kazdego, Wodzislaw, ktory jak zwykle bedzie bronic sie przed spadkiem, Korona, ktora bez wzmocnien bedzie walczyc max o srodek tabeli, i Slask jako jedyna druzyna z gornej czesci tabeli - i tu juz przegrali. Przyjda mecze z Lechem, Wisla, Legia, Polonia W., Jagiellonia - i skonczy sie swieto lasu.

Lukas93de 23-08-2009 22:01

Amica??? a co to jest?? o.O
nemelza3 powinienes troche z domu wychodzic bo ci tibia na mozgu siada..
Takiej druzyny nie ma od dawna, nie wiedziales???? o.o

@Ironia mode off...

@EDIT

Zaowazyliscie jak ladnie gra Lechia Gdansk w tym sezonie?? :p

Ufocznik 23-08-2009 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2632057)
Nie mam kompleksów

Cytuj:

Amica

Czyżby?
Nie martw się, jesteśmy z tobą! I oby szybko wynaleźli lekarstwo na twoją chorobę.

Gierubesoen 23-08-2009 22:11

Cytuj:

Nie lubię po prostu jak ktoś specjalnie robi błędy i myśli, że jest fajny jak Gierubesoen. :/

A ja nie lubię pajaców, którzy na Lecha mówią Amica i myślą, że błyszczą... Ich przeszłość to jedno, a napinka na forum o tibii to co innego. Powiedziałbyś prosto w oczy kibicowi Lecha, że jego klub to Amica? Pewnie zesrałbyś się w majty po minucie jąkania, no ale nie ma to jak spinka przed monitorem, pryszczaty neokidzie...

I żeby nie było, że offtopuję, co do bytomskiej Polonii- takie biedne klubiki bardzo rzadko kończą ligę na podium, a całkiem niedawno taka sztuka udała sie GKSowi Katowice, więc na sukces PB sobie jeszcze poczekasz.

Straznik Monopolowego 23-08-2009 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2632061)
Chyba jednak mogą i będą tam grali w tym czasie. Ktoś inny z kadry się nadaje?

No niezbyt od biedy to Denilsona mozna sprobowac tam upchac ale to slabo by wygladalo, a w kadrze niema innego DP dlatego mowie ze moze byc klopot IMO Wenger kupi jeszcze Matuidiego i wtedy bedzie po problemie

nemelza3 23-08-2009 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2632087)
1.) Skoncz kurwa wreszcie z ta Amica, bo irytujacy sie robisz. Nie ma w ekstraklasie takiej druzyny jak Amica, i w dupie mam twoje pseudoprzywiazanie do nazwy sprzed fuzji.
2.)

zanim cos napiszesz, to sprawdz czy nie pierdolniesz jakiejs glupoty
3.) Jezeli serio myslisz, ze Bytom bedzie w czolowce tabeli na koniec sezonu, to albo jestes fanboyem pokroju Yoha, albo zupelnie nie znasz sie na polskiej lidze, co w sumie biorac pod uwage pkt 2 jest bardzo mozliwe. Zgodze sie ze Polonia ma udany start sezonu, ale zobacz z kim do tej pory grali. Belchatow, ktory poki co zbiera baty od kazdego, Wodzislaw, ktory jak zwykle bedzie bronic sie przed spadkiem, Korona, ktora bez wzmocnien bedzie walczyc max o srodek tabeli, i Slask jako jedyna druzyna z gornej czesci tabeli - i tu juz przegrali. Przyjda mecze z Lechem, Wisla, Legia, Polonia W., Jagiellonia - i skonczy sie swieto lasu.

1. Dla mnie to Amica i basta. Przecież ta drużyna nawet gra we Wronkach lul
2. Może i przegrywali, ale zawsze dobrze grali, walczyli itd Często byli stroną dominującą.
3. Jeszcze zobaczymy, laiku. Pewnie jesteś sopcastowym kibicem i myślisz, że świecisz ;d

nemelza3 23-08-2009 22:50

1. Nie wiem kogo, może nikogo, mam prawo pisać to co myślę.
2. Wolę oglądać drużynę, która przegrywa 3-4 niż taką ciągle wygrywająca 1:0 jak Polonia Bytom.
3. Ale dzieciak... Pewnie tylko wyzywać potrafisz.

Gierubesoen 23-08-2009 22:59

Genoa 3 - 2 AS Roma

Drużyna z Genui- na papierze wygląda nieźle, widzę w nich czarnego konia Serie A... Kto wie, może nawet eliminacje LM?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2632155)
1. Nie wiem kogo, może nikogo, mam prawo pisać to co myślę.
2. Wolę oglądać drużynę, która przegrywa 3-4 niż taką ciągle wygrywająca 1:0 jak Polonia Bytom.
3. Ale dzieciak... Pewnie tylko wyzywać potrafisz.

Spytam wprost- piszesz poważnie?

Ta wiadomość jest ukryta ponieważ nemelza3 jest na Twojej liście ignorowanych.

Lotress 23-08-2009 22:59

Drogi panie dorosły- widzę że na każdym kroku wyzywasz ludzi od dzieciaków, kompleks?

nemelza3 23-08-2009 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2632165)
Genoa 3 - 2 AS Roma

Drużyna z Genui- na papierze wygląda nieźle, widzę w nich czarnego konia Serie A... Kto wie, może nawet eliminacje LM?

Spytam wprost- czy twoja matka piła podczas ciąży?

Genoa bardzo dobre transfery zrobiła a wymiana bramkarza to był majstersztyk. Myślę, że stać ich na walkę o 4 miejsce w Serie A. Może znów dane mi będzie odwiedzić ich stadion.

btw. Raporcik poszedł

Dark Sven 23-08-2009 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2632172)
Genoa bardzo dobre transfery zrobiła a wymiana bramkarza to był majstersztyk. Myślę, że stać ich na walkę o 4 miejsce w Serie A. Może znów dane mi będzie odwiedzić ich stadion.

btw. Raporcik poszedł

Si, i Genoa i Napoli bardzo ładnie wyglądają na początku tego sezonu ^_^. Karny dla Interu - :D:D:D

Lukas93de 23-08-2009 23:10

Do modkow..

A czy on piszac na Lecha, Amica, nie narusza regulaminu forum??
My, kibice Lecha, oraz nasz klub, jestesmy nieustannie obrazani..
Warn plx?? :x

hoomik 23-08-2009 23:28

Cytuj:

1. Dla mnie to Amica i basta. Przecież ta drużyna nawet gra we Wronkach lul
2. Może i przegrywali, ale zawsze dobrze grali, walczyli itd Często byli stroną dominującą.
3. Jeszcze zobaczymy, laiku. Pewnie jesteś sopcastowym kibicem i myślisz, że świecisz ;d
1. Wow, ile to juz meczow we Wronkach...? 3...? Faktycznie, Amica. Zaraz, to w poprzednich sezonach mielismy nie Polonie Bytom, tylko Odre Wodzislaw II? Teraz nie mamy Wisly Krakow jako lidera, tylko Zaglebie Sosnowiec? Nie mamy Polonii Warszawa, tylko w dalszym ciagu Groclin Grodzisk Wlkp? Brak mi sil do dyskusji z fanboyem, bo do takiego mozna gadac jak do sciany - i tak nie dotrze.
2. Yea right ;d Odra naprawde dobry mecz przeciwko Legii zagrala jeden - rok temu. Zreszta nie ma tu nawet tematu do dyskusji, bilans bezposrednich starc mowi sam za siebie.
3. TY mowisz do MNIE laiku? ;b Ech chlopcze, jak wyrosniesz z wieku, w ktorym imponuja ci panowie w kapturach i szalikach zaslaniajacych twarze, to wtedy pogadamy na powaznie ;d

A w ogole to i tak wole koszykowke, przynajmniej w europejskim wydaniu. Nacisk na taktyke jest bez porownania wiekszy niz w p. noznej, a wlasnie w tym sie lubuje - w grze taktycznej, poukladanej, a nie opartej na indywidualnosciach czy dzikim farcie jak to czasem ma miejsce w kopanej.

nemelza3 23-08-2009 23:31

Tak jesteś laikiem. Założę się, że nawet raz nie byłeś na meczu zagranicą.
Ja już za to byłem w takich krajach jak Włochy, Hiszpania, Niemcy, Francja a nawet raz udało mi się być na meczu w Amsterdamie i Pradze.

hoomik 23-08-2009 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2632236)
Założę się, że nawet raz nie byłeś na meczu zagranicą.
Ja już za to byłem w takich krajach jak Włochy, Hiszpania, Niemcy, Francja a nawet raz udało mi się być na meczu w Amsterdamie i Pradze.

no i? Zeby sie znac na pilce trzeba za*******ac po Europie?
Bylem w Czechach, Dojczlandii i Chorwacji, wiecej nie potrzebuje.

Albertus 23-08-2009 23:40

Mi szkoda takich klubow jak Amica czy Groclin bo to byly swietne kluby z malych miasteczek. No ale co sie stalo to sie nie odstanie , nie mowie ze to popieram ale teraz jest Lech i jest Polonia.

nemelza3 23-08-2009 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2632246)
Mi szkoda takich klubow jak Amica czy Groclin bo to byly swietne kluby z malych miasteczek. No ale co sie stalo to sie nie odstanie , nie mowie ze to popieram ale teraz jest Lech i jest Polonia.

Dokładnie, niestety teraz wszystko obraca się wokół kasy. Polonia nawet awansu nie wywalczyła do ekstraklasy a gra w niej. Moim zdaniem fuzje klubów powinny być zakazane. Zresztą we większości przypadków z takich fuzji i tak nie wychodzi (patrz Ptakovia Szczecin, Hydrobudowa, Stasiak Opoczno)

Maggic 23-08-2009 23:53

dobra nemelza weź wy*******aj, bo cię kopnę w głowę i się na ciebie zrzygam.
; ddddddd

tak dostane punkty karne. ; ddd

żeby nie było offa.

Chelsea jedzie dalej, ehm jest zgranie, powoli zwiększa się skuteczność i chyba najwiekszy pretendent do tytułu. czas pokaże. ; dd

Arka_Sath_Wielki 24-08-2009 00:16

A Barcelona zdobywa pierwszy puchar w tym sezonie - Superpuchar Hiszpani. Po pięknej grze i wspaniałej drugiej połowie pokonała Athletic 3-0 (Messi, Messi(p) Bojan) :)

@edit
Napisałem posta 10k !!! aheauheuaheauhea!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00.