![]() |
|
@UP
Tu sami hardkorowcy co ściągają anime na dysk. @top Bleach220 Nie zachwycił mnie tak jak ostatnie dwa odcinki... chociaż nie najgorszy... |
@DRoN
Oglada, oglada ;) Jutro robie sobie maraton z filmami DN, w obroty idzie The Last Name i L - Change the World. |
Cytuj:
|
Jutro rozpoczynam Anime Maraton no. 2. W planie:
- zaczęcie Higashi no Eden - nadrobienie zaległości w Phantomie i DB - obejrzenie Tsukihime - obejrzenie Koi Kaze - obejrzenie Kannagi :) |
A ja mam ochote komus zrobic krzywde, bo sciaganie sie SnS zatrzymalo mi sie na 99.99% i nie chce ruszyc za chiny ludowe. ARGHHH!
|
Cytuj:
Cytuj:
@edit Oglądał ktoś Sola? Fajne? |
Cytuj:
@Gangrel Może jak dorzucisz Japonie to się ściągnie do końca? : / @Mio Kannagi imo jest wporządku, nawet dla człowieka umiarkowanie nastawionego do takich anime. A o czym jest to Koi Kaze? |
Nari, sola jest nawet znosna, mozna obejrzec :)
A Koi Kaze, draamaaat, czyli cos co tygryski lubia najbardziej ;) |
Cytuj:
|
Tygryski + drama? Chyba Prosiaczek = Drama.
Tygryski wolą SF, Mecha, Magic :) Nie mam co oglądać!!! Co coś ściągnę to tego samego dnia już obejrzę, głupie bezrobocie. |
Panowie! Nowa Haruhiiiii:
Cytuj:
|
Przeżyłem dziś szok. Idę na zakupy do Carrefoura ci przechodząc koło działu z rybami zauważyłem surimi, i do tego świeże (tzn nie żadna gotowa mrożonka). I pomyślec, że po kupnie sushi z Biedronki postanowiłem nie kupowac żadnych "japońskich" produktów w Polsce...
|
Higashi no Eden 01-06 - swietnie zapowiadajaca sie seria. Klimat niezmiernie kojarzy mi sie z Chaos;Headem, jak tworcy jej tak nie spartacza to bedzie strasznie fajna seria.
K-ON 08 - wiecej meido Mio i nowa loli na pokladzie! ^^ Haruhi S2 08 (Bamboo Leaf Rhapsody) - zapewne jeden z niewielu nowych odcinkow w tej serii (ktora ma byc remakiem pierwszej), no ale... obejrzenie czegokolwiek nowego o Haruhi sprawilo mi dzisiaj taka sama frajde jak zdanie ustnego polskiego. xD |
Wy i te wasze matury... Pora dorosnac i zaczac zapieprzac, a nie sie opieprzac przy anime.
@Bleach Ukryty tekst:
|
@up
Możesz mi powiedzieć, skąd ściągasz "K-ON!" ? Bo nie umiem nigdzie znaleźć :( |
@Que
To tak jakbys ty nagle przestal myslec o loli... ;) @Grycan Z pierwszego zrodla, strony fansubbera. |
@Que
Zasady Kubo
Pokroiła by go w plasterki to i tak by go poskładali. Naruto za to o wiele ciekawsze. Ukryty tekst:
Higashi no Eden zacznę ściągać, ale zacznę oglądać jak będą wszystkie odcinki, póki co dalej szukam czegoś ciekawego i zakończonego. |
Co do Higashi no Eden - czy wy tez zainteresowaliscie sie tym anime po przeczytaniu krotkiego info od dattebayo? :D
Naruto: Ukryty tekst:
|
@up
mnie to..i opening Ukryty tekst:
@gro mange być poczytał to byś wiedział co bedzie dalej :p |
@Tompior
Mnie zainteresowal opis, ktory mi skopiowales :< @Deid /care, nie czytam mangi :P |
@gro
żałuj.. 2 sezon fotka.. Ukryty tekst:
@ 500 STRONA HAIL! |
NIEEEEEE!!!
Ja chciałem być pierwszy na tej stronie!! Baka! Baka! Bakaaaaaaaa!!!!!!!!! @Topic Manga jest fajna, muszę to przyznać. :P |
Jakby jeszcze znalazł torrent Higashi no Eden godny uwagi byłoby dobrze, bo te co mam na starcie 0 seed pisało, zobaczymy po dodaniu do torrent. :)
New na torrencie:
|
@Deid
Ta scena byla nawet w anime, noobie :) A Haruhi jest na podstawie ksiazek, a nie mangi - pisze to po raz 75373784ty. |
@gro
pokaż mi nabku gdzie :p a czy ja mowie ze nie jest ;]? ja tylko mowielem o mandze.. |
Cytuj:
|
@Rayza
Ano tu, ujecie moze inne, ale scena ta sama: http://img43.imageshack.us/img43/477...0522233522.jpg |
który to odc? Oo
wydawało mi sie ze rapsodia bedzie w 2 sezonie.. |
Baka! To jest 1 odcinek 2 serii. Niesamowicie pozytywny ep, nie licząc K-ON! dawno nie widziałem tak przyjemnej serii.
Nipah~! Frizz-kun |
@Up
Deid jest nie na czasie :P Tak btw. to jest 8 odcinek "drugiej serii", z tym ze poprzednie sa identyczne z 1 seria, tyle ze w HD :P Nie mialbym oryginala to bym sciagnal. |
@gro
bo deid nie oglada anime 24/h xD a w zwłaszcza niema na to czasu w weekendy xD.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Que
A LolixLoli?:< @Phantom ~Requiem for the Phantom~ Obecna konstrukcja serii nie za bardzo mi odpowiada, jesli nie bedzie wkrotce jakiegos zwrotu akcji to bedzie kiepsko. @Topic Zaleglosci nadrobione, zaraz zaczynam Tsukihime ;) |
A ja sobie ściągam Solę : ). Poza tym znowu dopadła mnie jakaś niechęc do oglądania anime i za nic nie mogę nic obejrzec : }. Brr... Muszę się z tego wyleczyc.
|
えっ!
A ja ściągam "K-ON!" (freszcie ;)) Na razie tylko 4 odcinki, ale mój net więcej nie pociągnie. :P |
a ja byłem na mangowym spotkaniu jak zawsze którego tematem było 99% all nie związanego z m&a xD
i to ze Mangowcy lubią bawić sie łańcuchem xD o i widzieliśmy pedobear team 8 facetów przebranych za bajkowe misie... |
@Higurashi no Naku Koro ni Rei @03
Odcinek prześwietny, wszystko już wiadomo. A Rika jest zuaaaa, prawdziwe oblicze loli. Ja bym na miejscu Que uwazal: http://img37.imageshack.us/img37/954...3202842.th.jpg http://img38.imageshack.us/img38/719...3202818.th.jpg http://img39.imageshack.us/img39/858...3202859.th.jpg @Higashi no Eden 07 O! Też przyjemny odcinek :) Nawet pojawiły się polskie pirożki: http://img41.imageshack.us/img41/148...0523205713.jpg |
Tengen Toppa Gurren Lagann complete : D mogę powiedzieć tyle Good. Good. Very GOOD!! ;) Gorąco polecam. Następny przystanek Higashi no Eden.
Pewnie nie jedna osoba sie czai na posta nr 10000, mnie wystarcza 9999. Też ładna liczba ; P. Tak czy inaczej to już 500 zapisanych stron. M&A BANZAII \o/!!! |
Hahaha 10k post jest mój xD Następny taki za 90k postów xD I też będzie mój. Muahahahahaha
Nowa seria haruhi jest niesamowita. Po prostu koniecznie trzeba to zobaczyć. A K-ON! to po prostu genialna seria, obowiązek dla fana moe Nipah~! Frizz-kun |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |
|