![]() |
|
Yaykam, czemu już nie w Dusk?
Co do Katrili - Po tym jak ponownie padł z własnej głupoty sam wymierzył sobie po raz kolejny karę. |
Cytuj:
|
bez komentarza plebie... ciekawe czy bys karasiowi na rl to powiedzial w oczy a nie przez iles kilometrow kabla.
ps. sascho nikt cie tu nie chce ... |
Cytuj:
|
@2x up
przez internet moze wszystko xd |
16:44 Spaaw [257]: 16:43 You advanced to magic level 10.
nikt nie mowil to ja mowie teraz se mozecie pohejtowac |
Żeby powstrzymać te wasze gadania o tym, że ktoś jest taki, a nie inny, zmieniamy temat ;)
Jeżeli myślisz, że spaaw wbije jako pierwszy 300 level wyślij sms o treści 300.Spaaw na numer 0700, jeżeli sądzisz, że jednak taifun się ogarnie to wyślij 300.Taifun, również na 0700. Dla tego, kto jako pierwszy zagłosuje na poprawnego kandydata zostanie wylosowany taki oto wspaniały pojazd, wykonany w akcji BKS - Budujemy klubowe samochody! A oto i on ! http://img147.imageshack.us/img147/8...1071043bc2.jpg |
Cytuj:
|
moze ktos mi powiedziec oco wogule ta wojna ?
|
...:::Nie:::...
|
Cytuj:
Pierwszy i ostatni raz zniżyłem się do Twojego poziomu. |
z tego co widze to inshon stracilo playera ;P Sordzika
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
kurwa jak czytam takie pytania to mnie ch*j strzela.. wsadź dupe w swoje sprawy i sam sobie poexpij albo jak Cie to wkurza to sobie pokrzycz albo pobij brata pimpusiu.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeczytaj wczesniejsze posty co pisalem z nim ogarnij to jak padł i dlaczego zadalem mu takie pytanie jebany głabie z nononono nnoononononon pvp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |
|