Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shadow_Wing
(Post 1434861)
Druid(ech...nudna profesja jak nie wiem co:P -ale od nowa nie chce mi sie grać:P)
lvl 27
mlvl38
eq:Tower shield,Noble armor,Plate legs,Boh,Warrior Helmet,volcanic rod
Gram na non-pvp(asteria)
Dysponuje około 30k na uhy,hmm itp:P
na dragi nie pójde bo na 28lvl poszedłem z 2 DS i musiałem podchodzić do draga żeby one łaskawie zaczeły atakować go...noi of cours jak dostałęm Combo spanikowałem i zaczełem klikać na eXure vite zamiast dopić many do manashielda;(
oczywiście wolał bym zarabiać albo przynajmniej nie tracić dużo kasy na hunta:P
|
-Mintwalin z monkami. Dużo kasy, ale trzeba targać loota, chyba że masz postmana.
-Dragi. Jak się idzie na mintwalin jest jeden resp draga z drabinką. Stawiasz na dole DSy i idziesz up. Drag się respi i atakuje summona, gdy sie przeżuci czmychasz up.
-Guardy z Monkami. Dobry exp i loot, a niebezpieczeństwo nie jest takie duże. Radzę stawić 1 monka, on Ci w pełny wystarczy.
-Cyce na PoHu. Super exp. Możesz próbować bez summona z rodem od 26lvl. Powinieneś dać sobie radę ale uważaj bo jak będzie full resp jest hard i tedy polecam summony.
Cytuj:
knight level 39 skills 69/68 moje pytanie tyczy sie minitwail czy jak to asie pisze czy na moich skillach bede mial waste jaki exp k/h jesli nie dam rady jakie skille zebym byl na + moa byc jakies taktyki
|
Zależy jakie eq. Najlepiej z bronią dwuręczną. Powinieneś dać rade, uważaj na Mino Magi i nie pchaj się w sam środek respa. Dobrym pomysłem by bylo odlurowanie wszystkich minomagów na piętro. Wtedy juz masz z nimi spokój.
Cytuj:
Gdzie moge expic master sorcerem na 34lvlu i 33 mlvlu
|
-Tomby. Dobry exp. Loot też całkiem całkiem. Powinno Ci się zwracać. Próbuj na tych łatwiejszych tombach. Mapy z respami znajdziesz na erig.net.
-Guardy. Super exp i loot. Duże prawdopodobieństwo że sie zwróci. Bijesz z WoI i z czasem z Visa. Nie zapomnij o kilku runach GFB i UHach.
Cytuj:
30lvl Druid FACC.Gdzie expić i ile około uzyskam tam exp/h.Z summonami czy bez?
|
-Guardy z Monkiem. Exp około 7-15k/h Nie wiem dokładnie, dawno tam nie byłem.
-Cyce na PoHu. Bijesz z roda od 26lvl. Jak jesteś zam radzę postawić monka albo dwa. Exp/h nie wiem. zależy czy jesteś sam czy nie. Może od 7k-15k/h, trudno powiedzieć.
Cytuj:
Mam 21 knighta w krótce kupie pacc tzn. 1 czerwca nie wiem co robić.
eq:
-dark helmet
-p set
-meduse shield
-leather boots
-scraf
-serpent sword
Co robić chcialbym bardzo szybko uzbierać na promocje mam skille 62/61 4 m lvl i bp uh jestem w thais ale moge iść gdzieś gdzie mozna fajne kase zarobić nie chodzi mi o exp tylko sama kasa. Exp moze leciec nawet 2k/h ale kasa musi być duza co polecacie?
|
Radzę Ci. Poskiluj troche i potem kup PACCa, zrób skile 70/70 i styknie. Na pewnie 0 wsate będzie na rotkach pod fibułą, czysta kasa. Możesz tez popróbować na soldach.. Tam naprawde idzie dużo zarobić. Przejdz się do Kazz i hunc soldy w mines. Duża kasa gwarantowana i exp niczego sobie, tylko duzo ludzi tam sie kręci.