![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mar 15 2007, 20:29:27 CET Killed at Level 197 by Kerston and by Tarrin Kerrax |
Name: Reltih Oblivion
Former Names: Nordmark Oblivion name lock :) |
Cytuj:
Z tego co pamietam petro jak gadalismy na tibi to mowiles ze juz nie bedziesz tutaj sie wypowiadal i wchodzil na to forum? wiec w czym problem, no moze wyjde z tego forum tylko mnie nie bij oki? bo bardzo sie boje, ciebie i fa'fika ktory mnie sciga :( |
Cytuj:
No dostalem namelocka cieszysz sie? |
Cytuj:
Co się potwierdza? Chyba, że niemoty piszą głupoty. A tak to anaboll padł.( Xareta) |
Czemu pół Furory gra na OTS rezoria.mine.nu ?
|
Cytuj:
ciesze sie jak chuj ... skacze po meblach itd a ty malutki nie podawaj sie za kogo kim nie jestes bo o ile mi wiadomo to nordmark ma na tym forum konto a takie fujary jak ty ktorzy podawali sie za innych czesto konczyli z usunietym kontem .... zastanow sie nad tym forumowy spamerze |
Zwidek
Mar 17 2007, 18:45:27 CET Died at Level 140 by a water elemental |
:(
Mowilem im, nie wylaczajcie botow jak expicie bo sie trudno uhnac :(
|
18:53 Drzazga cudowne drewno [9]: nie udzielaj sie idioto na forum tbi.pl 18:53 Drzazga cudowne drewno [9]: bo wpierdol dostaniesz
Helppppppppppp, znow wjazd na rl :/ :\ \: /: |
Spoko ziom
Cytuj:
po 2 przeczytaj moj name od tylu Teco=oceT. po 3 chyba najwazniejsze ja cie nie obrazam wiec ty tego tez nie rob, tym bardziej ze jestes dzieckiem i wyzywasz bo jestes daleko. Po 4 to :Mar 15 2007, 18:02:12 CET Reltih Oblivion NameLock name not describing person (Nordmark was an big agression event in world war II). Po 5 jesli nie wiesz kim jestem to nie obrazaj tylko sie spytaj kto jest kto. Pozdro ziomek i pamietaj ze i tak cie lubie :D |
Cytuj:
16:38 Nordmark Oblivion [118]: chyba ze jestes ciota 16:38 Fa'fik [95]: chlopie 16:38 Fa'fik [95]: za leb 16:38 Fa'fik [95]: i do auta 16:38 Fa'fik [95]: i do lasu |
Cytuj:
|
Cytuj:
O ile pamiętam to bilo cię z 12 osób a ty puściłeś exete res... |
@Yebro
Jak masz muzg to go uzywaj, mam exete kolo hotkey'a z uhem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Spaw przestal sie logowac w tibi? expic? LEPIEJ BYC FORUM FIGHTER !!! dawaj wiecej tak dennych postow to moze dogonisz mistrzów jak sasho lecz bardzo trudno bedzie
|
Dzisiaj ma dhq czyscic za 10 minut:o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |
|