![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
everanor jest w porzadku , kisia tez, aczkolwiek to 2 rozne swiaty
widze ze wrocil jarek, swiezo po zabiegu - adrenalina z czoło zeby pobudzic dawno nie urzywany mozg. @dax: uu dzis sie porobilo (z kamiilem i dd) @phoenix: tylko ty umiesz sikac z klasą @maly'john: on ma dziewczyne, z reszta odczepcie sie od rl'a, gadamy o tej pixelowatej gierce a nie o zyciu @vrell: co jak co, ale domyslny jestes... ;) (moze wiesz o co chodzi) @feav: troche mniej palic / cwaniakowac, troche wiecej uzywac szarych komorek zal mi glupkof(mowie to prosto z serca bo mi na prawde jest zal glupkow) |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
/Feav |
@ci wszyscy z gildii co mi spamuja czemu nie dzialamy atm
przeczytajcie forum i wszystko bedziecie wiedzieli |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Natomiast taka sytuacja ma swoje plusy, przynajmniej poczujesz tak jak Kreleth co to znaczy "real lajf" POZDRO!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
az miesiac bez krejzola;(;(;(jak ja to zniese:(
|
Krejzolek skad miales 1.5 kk skoro sam napisales mendillowi po pierwszym (z 10~?) dedzie ze masz 15k w depo i wracasz na akcje bez blessow ;>
whatever, moje kondolencje : ( |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
przyjmujemy do gildi ludzi z arc ktuzy som znudzeni siedzeniem w pztem, nie bojom sie dedowania ani robienia pz i kturzy som gotowi na borutke ;];];];]
@Xandar niech twoj bracik napisze do mnie na gadu albo dojdzie galdem do gildi ;d |
a co to znaczy sikac z klasa?
|
szczac dalej niz sie widzi??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |
|