![]() |
|
Ja pierdole, wszyscy chyba walczycie o miano największego gangstera tego forum, ale i tak nie macie szans ze mną...
http://img46.imageshack.us/img46/373/picture9ul.jpg RAGE KURWA!! |
S*******aj z Zozolami z forum.
|
Cytuj:
@Antek DObrze "sKUR**elom" pojechales ! TAK TRZYMAJ :D:D JA IDE NA OTSA !! BEZ SPINY_/ |
Lesiu co do naszych interesow chcialbym pogadac jakbys mogl czekam na ciebie w grze ;>
|
chwilunia xD
jak coś 3mam to do poniedziałku w dp |
Zaloguj to sie potargujemy bo niezbyt dalo rade z toba rozmawiac ;>
|
Tylko Wiszu nikt nie chciał pokazać wtedy jaki to jest zajebisty, bo on może. Zresztą sam się bawiłeś w ustawianie komentów i w spamowanie priwami na bank też :)
Jak dla mnie to koniec tej głupiej dyskusji na forum, którą niestety ja zacząłem. Czekam ewentualnie jeszcze na pocisk od Karola, bądź riposte @Gonzo Ty to powinieneś wypierdolić barana w mur... @Mateo No ja idę na tego otsa, nawet zrobiłem chara. Niestety nie popatrzyłem pod jaką to wersje :) no i oczywiście nie mamy teamu, bo wątpie, że ludzie od nas z vt zrobią tam chary. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ziomek mam nadzieje ze to nie jest twoje zdjecie bo jesli tak to jestes najwiekszym idiotom jakigo na tym Hejterskim forum widzialem :D, szkoda ze nie widac jeszcze nazwiska na dowodzie... "To jest amerykanski sen, sen o ameryce, posladki, mulatki i falujace cyce, to jest koncert zyczen, koncert na zycie a teraz wrocmy od rzeczywistości."_/ |
Leslawie to zaloguj sie i dokonamy tranzakcji
|
@drabina spoleczna
jak juz tjocke wyjasnilem, chodzilo o to, ze niezaleznie kim czlowiek by nie byl i tak bedzie trzymac palec w czyjejs dupie, bo zawsze sie znajdzie ktos wyzej od niego:) widze ze wszystkich to jakos zabolalo, to sprostuje, te 'niefortunne' okresleni. @antek :) nikt ci nie zmusza do czytania. co do drabiny, sprostowanie powyzej :P a to ze pewnych osob nie jestem w stanie zniesc i vice versa to juz nie moja wina. @spinki skonczcie sie spinac kto gdzie byl i kiedy i ile zrobil i lblablabla bo i tak wiadomo, ze nie macie do siebie szacunku nawzajem. tworzycie male grona przyjaciol jakby enklawy i tyle, bo jako gidlia nie sprawujecie sie wcale :P zarowno wiszu jak i ja na forum spinamy sie for fun lub z nudow :P ( co do wisza to nie jestem pewien, ale tak sadze) |
@viov
Nie, prosze, to nie moze byc prawda. Jezeli to ty to sie z kutasem na glowy pozamieniales albo sie w ogole nie musiales zamieniac. @up Grupy zawsze byly i beda, sorry ale nie dasz rady polubic 100 osob na vencie, z czego ja znam lub gadalem moze z 20. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
nie wyrazilem zgody, na przetwarzanie tych danych publicznie :PP jak ty to mowisz: Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Miło się gadało, i coś szybko z GG zniknąłeś teraz. :< Nie ponapinamy już dzisiejszej nocy? Czy ktoś jeszcze chętny do napinki? Toksong, powiedz coś. |
bedziemy frjendami?
|
Co bys zjadl?
|
Cytuj:
ok to ja zaczne! JAM JEST HERBU SZELIGA, A TY?! okaz swoj herb! czy z chamstwa wyrosla latorosl twej rodziny?! |
Z kund żyś? :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |
|