![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S: Lasooch, nie lepiej było dozbierać drugie tyle, niż taką chujnię kupować? |
Cytuj:
@down: poszedłem do pracy i pijam nie tylko te wina (lecz także np. piwo), jednak dalej kasy za mało xP |
Idź do pracy nie tylko te wina pijesz: P
Mi w sumie też podobaja sie te, bo takie inne: > |
@Dego
DPM i uszanka BW? Ciekawe połączenie. Jak samo G36 jest fajne, tak repliki bym nie chciał - bałbym się, że mi się w rękach połamie. |
Tak, mundur DPM i uszatka BW, ale wszystko oryginalne, zapomniales jeszcze o kamizelce kontraktowej chest rigg oczwiscie DPM, jak tylko znajde jakas czapke to sobie kupie, narazie nie widzi mi sie latac w kalepuszu, a co do giety, to jest najlepszy chinczyk w swojej klasie, wiec nie ma co sie bac ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że miło popatrzeć na zdjęcie z Airsoftu - ledwo zacząłem, a już nie mam czasu i pieniędzy (wymagające studia, a gdzieś wcześniej są moje foty we fleck'u). |
fajne pucie pucie.
|
Cytuj:
Ja mam w tym momencie UMP z Double Eagle (crap), a kupuję mundur panterę (BDU SF) i AK74 ze składaną kolbą ; ) |
Cytuj:
|
Wow, Hubert, co oznaczają te 4 paluchy ? ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
AK74 ze stałą, ABSową kosztuje 330, zaś z metalową składaną 450 ;d |
bedziesz cymke kupować?
|
Owszem. Kiedyś Cyma robiła crap, ale teraz znacznie się poprawiła i jest git ;)
|
co racja to racje, dowodem na to jest cyma 0.22, zgaduje ze kupujesz cyme 0.31?
|
M16 uber alles, proste dzieci :P
A tak bardziej serio to na następnym spotkaniu zrobię sobie SessyjeeCqUe i wstawię jakieś nowe zdjęcia airsoftowe :). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |
|