![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mar 17 2007, 18:45:27 CET Died at Level 140 by a water elemental @Spaaw Nie przejmuj się idiotami , tak trudno wam zrozumieć że w stresie można pomylić klawisz... |
Cytuj:
@fani vision wy nie kminicie jednej prostej rzeczy... jak vision wygra to bedzie koniec servera, era hakow, huntow za fast exp, huntow 4 $ & fun... taifun wbil 280lvl i shuncil zaledwie pare osob, z jego gilidi lecialo sie za pa, a vision? prosze was jak ma sie vicka 200lvla goniacego za 30lvlami i pokazujacego wklesłą klate do fotek to nic z tego dobrego nie moze byc... |
Cytuj:
"Albo idz szukaj szczęścia w parcelach w dp" To już prędzej... Pozdro! |
Cytuj:
|
Ale wyloozujcie... Fakt nie rozumiem Kapuchy ale lajcik. Szkoda nerwów na bez sensowne i zbędne zdania.
|
@Kapucha
Polejcie mu bo dobrze gada ;) |
Cytuj:
jak się ma hotkeya na uha to gdy się go kliknie uha cię (bez klikania entera), dalej a jak sie ma spela np. exeta res to 3ba nacisnąć enter żeby go wypowiedzieć (chyba że masz zaznaczone wysyłaj automatycznie chodz nie sądze). To wnioskuje: Kliknales Hotkey pomyslales dlaczego mnie nie uha ? I klikanles enter? H@H@H@H@ Czy co ? aaaaaaaaaaaaaaaaaa wiem no taa :D 6sty owner grał ;/ |
Taaaaak a świat Taifuna jest cudowny?
Powstrzymaj się od swoich ripost bo na dobre Ci to nie wychodzi Vision to kolos, a Dusk Pikolo leszczu ; ) Pozdro Petro... eee Łukasz czy jeszcze ktoś, któryś z tych sporśnych ownerów. Wiecie co? Najzabawniejsze jest to, że Dusk ma "muzgi" (Spaaw)na wyciągnięcie ręki.. |
Drav jak on zobaczył Vision na ekranie dostał padaczki i łbem o klawiature walił...
|
Sarin, od kiedy Ty jesteś za Vision? Z tego co pamiętam to przepadałeś za Taifem, a teraz jakaś odmiana?
|
Cytuj:
"a pawel gdzie?" "pedaluje w piwnicy na prad" xD buehehe "Drav jak on zobaczył Vision na ekranie dostał padaczki i łbem o klawiature walił..." HIHIHIHHIHIHIHIHIHIHIHI wszystkie dupy w miescie sa twoje ;o pozatym naucz sie edytowac posty Cytuj:
@atahun ja rozpetuje awantury? ;| to co mam patrzec na to jak forum fighterzy wychwalaja hakerow, noobow etc? prawda jest taka ze wiekszosc z nich nie ma pojecia co sie dzialo na serverze przez caly okres jego trawania, nie znaja czarnych epizodow taifa i w sumie jedynym powodem dla ktoergo to pisza jest fakt ze 280ms moze dostac hunta i powstanie nowa gilidia rzadzaca i bedzie "fajnie"..... |
moze sie uspokoicie i zaczniecie rozmawiac na przyzwoitym poziomie? oprocz bluzgow i najezdzania na siebie nie ma nic ciekawego do czytania. pomyslcie czy trzeba sie zawsze obrazac? nie mozna normalnie pogadac? to przeciez do chuja to tylko gra a nie wasza praca -.-
|
Cytuj:
fenix... chcial shuncic kumpli za to ze zabili jego nooba jak se pekowal ;] 0 PA jeszcze dluga list ;] a PA tu by sie przydalo ;] |
@atahun
ja rozpetuje awantury? ;| to co mam patrzec na to jak forum fighterzy wychwalaja hakerow, noobow etc? prawda jest taka ze wiekszosc z nich nie ma pojecia co sie dzialo na serverze przez caly okres jego trawania, nie znaja czarnych epizodow taifa i w sumie jedynym powodem dla ktoergo to pisza jest fakt ze 280ms moze dostac hunta i powstanie nowa gilidia rzadzaca i bedzie "fajnie".....[/quote] No dobra, ale czy ja kogoś wychwalałem, krzyczałem HAIL DUSK HAIL TAIFUN VISION SUX, tylko napisałem tamtemu noobowi co ma w podpisie swoje pro eq żeby nie pisał bo jego teksty są żałosne a ty sie doczepiłeś nie wiem czego B) |
Cytuj:
Tak więc kolejny pionek lub fan (jak kto woli) Vision ;] Pozdro. |
Cytuj:
Co masz na myśli mówiąc, że to oficjalna wersja OB?? W Fakcie to napisali? Cytuj:
A Kapucha ma racja, polejcie mu! |
Cytuj:
Kto jak kto ale Ty już byś takich rzeczy nie pisał już nie pamiętasz jak wklejałeś na forum swoją "mądrą"rozmowę z Tomo Crusade jak mu mówiłeś że byś go zabił kosą itd. Wtedy to Ty wyzywałeś bo byłeś daleko ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:17. |
|