![]() |
|
Gdyby finał LM nie był na Bernabeu, to na pewno projekt Realu byłby przygotowywany wolniej i bardziej z głową. Ale cóż Perez zaryzykował i zobaczymy co z tego wyjdzie. Przynajmniej Gran Derby będą mega ciekawe.
Swoją drogą szkoda mi Benzemy, imo idealnie pasowałby do Manu. |
@up
Dlaczego szkoda? Z tych wszystkich, którzy w tym okienku transferowym przyszli do Realu chyba on spisuje się najlepiej. |
Strzela te bramki, ale to raczej takie dobitki. Z tych co przyszli to najlepiej spisywał się chyba Granero. Kaka i Alonso grali na przyzwoitym poziomie jak na presezon, ale bez rewelacji. Nie wiem tylko czy takie ocenianie zawodników Realu ma sens. Nie mieli czasu się zgrać. Podobnie jest z Ibrą w Barcelonie, potrzeba jeszcze trochę czasu, jednak z każdym meczem wygląda lepiej. http://www.youtube.com/watch?v=pcHDm22Lx7Q
|
Piast Kobylin 3-1 Zagłębie Lubin
Jakub Pospiech 33, Michał Rejek 42, Tomasz Kempiński 73 - Ilijan Micanski 66 HA-HA-HA! |
Cytuj:
i kolejne 10 zl w plecy... co ta druzyna robi w ekstraklasie? |
Cytuj:
|
@Up
Kania aktualnie w "Klasie A" :-P |
Az zal patrzec, jak taki piekny klub przegrywa z jakimis lamerami ;//
|
"Leo Messi otrzyma jutro nagrodę dla najlepszego gracza ostatniej edycji Ligi Mistrzów, po zliczeniu przez UEFA głosów trenerów szesnastu drużyn, biorących udział w 1/8 finału rozgrywek."
:) |
Niezbyt ladne zachowanie Eduardo IMO powinien za to jakas kare dostac
|
Czyhryński dogadał się z Barcą
Dobry perspektywiczny piłkarz, ale nie wart 25 mln ojro. Ale z drugiej strony, o Pepe też gadało się podobnie, a on, poza jednym nieszczęsnym zachowaniem, był filarem obrony Królewskich. Był lepszy od zdobywcy Złotej Piłki Cannavaro i vice-mistrza świata Metzeldera... No ale cóż, jedno nieszczęsne zagranie przekreśliło jego karierę... |
Cytuj:
Kosowski, Żewłakow i Sikora blisko LM :D 3:1 dla Apoelu, pierwszą bramkę strzelil Kosa. Cieszy forma Boruca. Oczywiście świadczy o tym reakcja po decyzji o karnym, a nie interwencje :P |
Piekielnie mocny jest ten Arsenal ; > MU może się obawiać.
|
Cytuj:
|
Ale Barcelona to koty , zawsze kochalem ich gre . Powiedzcie mi jaki kluby na swiecie robia zmylki ze spalonymi i graja tak plynna pilke ;>
|
Cytuj:
Mówię poważnie, jestem pod wrażeniem gry Arsenalu. ; d |
Eduardo... A może on też symulował to złamanie? :o
|
Tyle stron wyśmiewania się z Arsenalu, chłopak ma prawo czuć się 'nieswojo'. Ale coś mi się zdaje, że w końcu zabłysną w Europie...
|
Na razie idą jak burza. Jeżeli pokonają teraz ManU, to my, zwolennicy teorii Yoha, będziemy śmiać się wam w twarz :D
|
Bojcie sie bo jak Arsenal wygra LM to dopiero wtedy bedziecie mieli wysyp wyznawcow Yohizmu
|
Hahahaha... : D
|
BTW
"My, użytkownicy forum.tibia.pl zwracamy się do administracji z uprzejmą prośbą, o odbanowanie użytkownika Yoh_Asakura, aby podtrzymać przy życiu temat "Wydarzenia sportowe". 1. Arka_Sath_Wielki" Kto się podpisze pod petycją ? #Topic Iniesta nareszcie wrócił do pełnej sprawności i w piątek może już będzie grał \o/ |
Podpisuję się.
|
Dopisz i mnie. Jeśli się nie zgodzą, to wszyscy hunted.
@Edit Jutro losowanie grup. CSKA, AZ i Real w jednym koszyku. Wyżej jest Sevilla :D 1. koszyk: Barcelona, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Milan, Arsenal, Sevilla, Bayern Monachium. 2. koszyk: Olympique Lyon, Inter Mediolan, Real Madryt, CSKA Moskwa, FC Porto, AZ Alkmaar, Juventus Turyn. 3. koszyk: Olympiakos Pireus, Olympique Marsylia, Dynamo Kijów, VfB Stuttgart, Fiorentina, Atletico Madryt, Bordeaux, Besiktas Stambuł. 4. koszyk: WfL Wolfsburg, Standard Liege, Maccabi Hajfa, FC Zurych, Rubin Kazań, Unirea Urziceni, Apoel Nikozja, Debreczyn. |
Losowanie dziś o 18. Jutro Puchar UEFA o 12.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Dopisz mnie do petycji. Żaden z polskich klubów nie wygrałby z Wolfsburgiem, czy Rubinem. A wątpię by Węgrzy poradzili sobie z Polakami, chociaż skoro Estończycy umieli...
EDIT: Sneijder w Interze. Jeszcze opylić Vaarta i wypożyczyć Torresa i git. WTF?!?Kto będzie kur.wa grać na skrzydle?!? Granero, który jest rozgrywającym? Czy Marcelo, który co prawda jest skrzydłowym, ale ma grać na obronie? Bo w Ribery'ego w tym roku nie wierzę... |
Cytuj:
1. hoomik" Kto się podpisze pod petycją? |
<podnosi obie ręce do góry>
|
Cytuj:
K.Jay |
Jest już nas czterech.
Roger w AEK Ateny \o/ Cytuj:
|
"Ja, użytkownik forum.tibia.pl zwracam sie do administracji z uprzejmą prośbą o przyznanie perm bana dla użytkownika Yoh Asakura, aby nie musieć czytać kolejnych 20 stron frustracji Arsenal-fanboya
1. hoomik 2. Dark Sven 3. K.Jay 4. Gierubesoen" my > wy A Lech od Wolfsburga dostalby takie becki, ze by im sie Cracovia przypomniala. Od Standardu zreszta rowniez. Jeszcze nie ten poziom, panowie. Cytuj:
|
Mi tam lotto czy Yoh będzie czy nie, ważne jest że Real pozbywa się swojego najlepszego obecnie piłkarza. Fani Realu nadal będą wychwalać Pereza pod niebiosa? Ten człowiek nie liczy się ze zdaniem innych. Pellegrini chciał mieć Robbena i Sneijdera, ale jak widać w Realu nie trener wybiera skład. Tylko później w razie niepowodzenia pierwsze co zrobią to zwolnią szkoleniowca...
edit. Jeśli Bayern kupi bramkarza to z Ribery i Robbenem na skrzydłach mogą nieźle zamieszać. |
Cytuj:
|
jakby shoot-out byl z Nowitzkim to waliloby mnie to rowno, ale AI... raz w zyciu moj sportowy idol przyjezdza do Polski, i akurat na drugi koniec tego durnego kraju... talk about luck ;/
A. Pluta - A. Iverson 1 |
Jesteście nubami, że nie chcecie Yoha. Trzeba wam to wynagrodzić.
Manchester United w tym roku wygra wszystko, bo Ronaldo tylko przeszkadzał. Rooney jest najlepszym napastnikiem na świecie, ciężko o lepszego bramkarza niż van der Sar, a pary Ferdinand - Vidic nie przejdzie nikt. Do tego najlepszy prawy obrońca młodego pokolenia i zawsze świetny Evra. Valencia, który tak naprawdę jest lepszy niż Ronaldo i Nani, który się rozwinął (przedtem blokował go Ronaldo). Carrick, który strzeli teraz więcej bramek niż Gerrard i Lampard razem wzięci, Fletcher, który jest nieoceniony i genialny Berbatov, najlepszy technik w piłce. Na rezerwie Owen, który szczerze mówiąc jest lepszy niż cały atak Barcelony, Scholes, Giggs i Neville, którzy mimo wieku trzymają wysoką formę, nie tracą szybkości i kondycji. Hargreaves, na którego zawsze można liczyć, uniwersalny O'Shea, Brown, który jest najlepszym bocznym obrońcą na świecie, ale przez kontuzję nie mógł się pokazać. Foster - przyszłość Anglii. Jest jeszcze Park, a on mimo, że jest rezerwowym w United mógłby grać w pierwszym składzie Realu czy Chelsea. Biorąc to wszystko do kupy, powstaje drużyna, która nie przegra żadnego meczu w tym sezonie, nawet nie straci bramki i wygra wszystko co możliwe. @Down Vidic > Terry Iniesta > Xavi (chodziło chyba tylko o LM?) |
odbanować Yoha!
Barca w grupie z Interem!:D Van der Sar najlepszym bramkarzem, Terry obrońcą, Xavi pomocnikiem, a Messi napastnikiem. Czyli raczej bez niespodzianek;d |
Bayern - Juventus. Klasyk. Dwaj najwieksi pwnerzy Realu zagraja ze soba, fajnie. Szkoda ze Bayern dostanie po dupie i pewnie nawet z grupy nie wyjdzie, ale i tak fajnie ;]
|
Barca w grupie z Interem, Dynamem Kijów i Rubinem Kazań. Awans z pierwszego miejsca :)
Grupa G 1. FC Sevilla 2. Glasgow Rangers 3. VfB Stuttgart 4. Unirea Urziceni Grupa śmierci? ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47. |
|