![]() |
|
ulrena to padal juz z 20 razy hehe mialby koles z 85lvl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://img291.imageshack.us/img291/6...zatibiejy0.jpg
Ulrena Clanon = stary Rayl Paladyn Tak to jest jak dziecko allegro traci softy. |
Chersi bądź na oriencie bo ulrena w przypływie złości połamie Ci kośći!!! X(
|
ohhh... no ;( przeprowadzasz sie ??
|
ulrena ma 15 lat i chodzi do 2 klasy gimnazjum nr3 w Łowiczu.(poniewaz nie zdal)
info pewne:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Ciekawe czy karate pomoże mu w walce z SD. @topic Co do tego konkursu.. Ja nie wiem z czego się śmiać. Mnie jakoś taki humor nie bawi :-P |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Sachista Ty to już masz wjazd od zwidka, teraz urlena ;/ a nie sorry to cała gildia! Ja zawsze myślałem że rayl ma 11 lat -------- Piast 3:0 Lechia ;< @down chodziło właśnie o to żeby nie pisać muai tuai czy jak to tam tylko maj taj racja nie zauważyłem MT ;d |
Cytuj:
Cytuj:
przeciez napisal ze MT... i jak juz cos to Muai Thai |
Podziwiam ich..
Od razu wjazd na rl?? xDD już to widze..:D tutaj od chuja was sie straszyło wjazdami na rl a czy do któregoś kiedykolwiek doszło ? :o |
Cytuj:
8o |
Mysza, co się tak rozbrykałeś Xd
Bo ja Ci wjadę na rl... w sylwestra 2009 Xd pozdro |
A nudzi mi sie to sobie swiruje ;p
No ja Ci zrobilem wjazd w 2008 Ty mozesz w 09 ;D Po prostu bawia mnie te ich "inteligentne" rozmowki :baby: |
Cytuj:
;p |
I tak do mnie nie trafisz, wiec sie nie boje! A jak wpadniesz to zrobimy openke na boisku i wyrownamy rachuneczki!!! Szkoda ze barles nie chcial mnie odwiedzic... aj zapomnialem ze juz barlesa nie ma :(
|
nie zeby na zlosc albo cos .. pogadajcie sobie na gg .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |
|