![]() |
|
Cytuj:
|
garax nie wiesz to nie pierdol czy sie podniesiemy czy też nie. czas kiedy miales cokolwiek do powiedzenia skonczyl sie jak sie paliles przed temple thais. a jesli jestes taki pro evul gracz itd to po co nas w chuja robiles ze dostales te 1kk od hm? kochany sepiritz wasz powiedzial mi wszystko jak z nim, arcym, lookeyyem nashganem na vencie siedziałem. więc po prostu zniknij z tego forum, bo wczesniej chociaz myslalem ze sie za kase sprzedałeś a nie, że za free jak ostatnia lama. taki ogarniacz jestes zeby na kaalara dac takie samo haslo jak na garaxie miales ostatnie, które nam podałeś? albo na garaxa tak jak na ciebie wołają i te magiczne 1212? na forum kazdy moze byc madry bo pol dnia mozesz myslec nad tym co piszesz tylko zebys jeszcze na rl był takim ogarem jakim sie prezentujesz
|
Zero szacunku dla ludzi :/
|
Cytuj:
Flame off~ |
Cytuj:
Cytuj:
Co do Etera, uwierz lub nie, zmienił się :P |
Cytuj:
I co wy odemnie chcecie, ze ja jakis pro player?? gdzie ja takei rzeczy pisze ze niby sie wywyzszam??:) |
Mass kicki.Jeden po drugim.Zarzuccie ta ostatnia bitewke bo sie nudzimy xd
|
Podajcie wprost kto jest tym "dzieckiem które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników", bo jak dla mnie wystarczy wejsc na nasze forum tibia com i pierwszy lepszy post zwiazany z wojna :
[CHAR]Yazo Bone[/CHAR]: What do u expect, from acc sharing, acc trading, rl money acc buyers? [CHAR]Zaft Durydd[/CHAR]: They should rook all characters All rise will be lvl 1-20 Like Cria-Deve~ And soon Victeron <3 [CHAR]Yzing Zokh[/CHAR]:Russel, I think you should upgrate the price of Cria to 2kk, 1k its not many for a level 20 ^.- przykladow jest w c*uj TO jest dopiero zalosne i to reprezentujecie na oficjalnym forum, taka prawda panowie, wiekszosc z was wyzej sra niz dupe ma. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja ciebie tez ;* skoro ja bylem pionkiem to kim ty byles 8o mowie ci poraz ostatni bo juz nie chce mi sie z toba gadac nie rób z siebie "pro evul mega ogarniacza" bo jestes najzwyczajniej w zyciu SMIESZNY. Edit~ jak dobrze pamietam to bylo glosowanie na forum kto ma byc liderem i kijancz bodajze zostal wybrany na lidera wiec nie rozumiem ironii etera dlaczego kazdego pokolej nazywa pionkami, dziecmi itp skoro sam nim byl/jest. Fakt przyznam sie moze za wiele do powiedzenia nie mialem w hurri~ ale teraz nabylem troszke wiecej doswiadczenia i sie wiecej udzielam ale ty moj drogi eterku podkreslam niczym sie tam nie rozniles ode mnie moj ty pioneczku<3. |
UPRZEJMIE PROSZE O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU
Bey ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A w tej bajce był smok? |
up@
Tak, i DLe nawet, co jeszcze ? |
Cytuj:
Widać ze podlizałeś mu rowa ze Ci dał tego Masterka (Nightre Arcain). A tak wogóle to zobaczymy jakim 'ogarem' jesteś jak przyjedziesz do smykeja. @Topic Jak wam idzie ze Spy'ami w guild XDDD?:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |
|