Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Gustaw_konrad 02-06-2008 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rockk-Star (Post 2091856)
@Hawan
Odezwal sie pan pro-gamer. Nie ma takiego drugiego co chodzi do jednych potem do drugich.

@Rise
100% sie nie podniosa ;) Beda only randomy

Ponoc byles u nas i teraz jestes po stronie rise

xBardolekx 02-06-2008 20:32

garax nie wiesz to nie pierdol czy sie podniesiemy czy też nie. czas kiedy miales cokolwiek do powiedzenia skonczyl sie jak sie paliles przed temple thais. a jesli jestes taki pro evul gracz itd to po co nas w chuja robiles ze dostales te 1kk od hm? kochany sepiritz wasz powiedzial mi wszystko jak z nim, arcym, lookeyyem nashganem na vencie siedziałem. więc po prostu zniknij z tego forum, bo wczesniej chociaz myslalem ze sie za kase sprzedałeś a nie, że za free jak ostatnia lama. taki ogarniacz jestes zeby na kaalara dac takie samo haslo jak na garaxie miales ostatnie, które nam podałeś? albo na garaxa tak jak na ciebie wołają i te magiczne 1212? na forum kazdy moze byc madry bo pol dnia mozesz myslec nad tym co piszesz tylko zebys jeszcze na rl był takim ogarem jakim sie prezentujesz

Gonix_Jeet 02-06-2008 20:36

Zero szacunku dla ludzi :/

Switek_Niszczyciel 02-06-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 2091842)
@Up
I znowu chcesz wracac to tematu "jestes zerem bo nie walczysz po naszej stronie tylko z zydami""??
Jeśli Eter ma kumpli w HM to jest chyba jego sprawa, nie twoja.
Każdy może dołączyć do kogo chce, ale dobra po co to przypominać.

@topic
Kolejny kryzys Rise, czy raczej koniec na dobre?? xd

P.S. Pewnie znowu zrobicie jakas masakre po 2-3 tygodniach xd xd xd (takie jest moje zdanie)

Pozdro, Hawan~

Wcale nie mam na mysli tego ze eter jest w HM, jak pamietam za czasow hurricane to eter weszedl na TSa raz na tydzien i sial smród dookola ze nikt nic nie robi i wszyscy nooby etc wiec co nam by bylo po nim ?, nie wime moze sie zmienil ? nie wazne. Po prostu nie moge patrzec jak czytam etera posty "ten dzieciak, ten dzieciak, dzieciak i tamten, tamten to angielskiego nie umie etc" a w gruncie rzeczy w HM jest jeszcze wiecej jak to eter nazywa "dzieci, polaczkow(...)" niz w Rise tylko nikt nie robi wokol nich tak duzego rozglosu, dla przykladu co sie zaloguje to slysze obelgi ze strony HM lecz glownie od budasow.

Flame off~

Seith 02-06-2008 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Switek_Niszczyciel (Post 2091806)
Brudaski <3
17:39 Synera Darkeyes [42]: i need a dick to insert in my pussy
17:39 Rex Darkeyes [70]: fucking pl
17:38 Ehver [50]: noob

czemu zawsze jak zaloguje to spamuje mnie "100" z HM : l

Który z nich jest z HM ???

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Switek_Niszczyciel (Post 2092214)
Wcale nie mam na mysli tego ze eter jest w HM, jak pamietam za czasow hurricane to eter weszedl na TSa raz na tydzien i sial smród dookola ze nikt nic nie robi i wszyscy nooby etc wiec co nam by bylo po nim ?, nie wime moze sie zmienil ? nie wazne. Po prostu nie moge patrzec jak czytam etera posty "ten dzieciak, ten dzieciak, dzieciak i tamten, tamten to angielskiego nie umie etc" a w gruncie rzeczy w HM jest jeszcze wiecej jak to eter nazywa "dzieci, polaczkow(...)" niz w Rise tylko nikt nie robi wokol nich tak duzego rozglosu, dla przykladu co sie zaloguje to slysze obelgi ze strony HM lecz glownie od budasow.

Flame off~

Sorry, ale większość z Was zachowuje się jak jakieś głupie dzieciaczki, które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników. A co do znajomości ang... Nieznajomość angielskiego w państwie europejskim to jest coś, czego należałoby się wstydzić. Ty znasz na poziomie, że przez telefon potrafisz się porozumieć, ok. Jednak 90% członków Rise nie potrafi sklecić jednego prostego zdania grając w grę która opiera się na tym właśnie języku. Co więcej, duża część z Was ma problemy z polskim, a to, sorry, już jest po prostu żałosne.

Co do Etera, uwierz lub nie, zmienił się :P

Komisarzyk 02-06-2008 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seith (Post 2092228)

Sorry, ale większość z Was zachowuje się jak jakieś głupie dzieciaczki, które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników. A co do znajomości ang... Nieznajomość angielskiego w państwie europejskim to jest coś, czego należałoby się wstydzić. Ty znasz na poziomie, że przez telefon potrafisz się porozumieć, ok. Jednak 90% członków Rise nie potrafi sklecić jednego prostego zdania grając w grę która opiera się na tym właśnie języku. Co więcej, duża część z Was ma problemy z polskim, a to, sorry, już jest po prostu żałosne.

tylko to co on mnie pisze i o czasach hurricane to wiesz.... byl pionkiem wtedy tak samo jest i teraz ale oczywisciej gada najglosniej.

I co wy odemnie chcecie, ze ja jakis pro player?? gdzie ja takei rzeczy pisze ze niby sie wywyzszam??:)

Amoniak50 02-06-2008 21:22

Mass kicki.Jeden po drugim.Zarzuccie ta ostatnia bitewke bo sie nudzimy xd

Chrzonszcz 02-06-2008 21:27

Podajcie wprost kto jest tym "dzieckiem które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników", bo jak dla mnie wystarczy wejsc na nasze forum tibia com i pierwszy lepszy post zwiazany z wojna :

[CHAR]Yazo Bone[/CHAR]: What do u expect, from acc sharing, acc trading, rl money acc buyers?

[CHAR]Zaft Durydd[/CHAR]: They should rook all characters
All rise will be lvl 1-20 Like Cria-Deve~
And soon Victeron <3

[CHAR]Yzing Zokh[/CHAR]:Russel, I think you should upgrate the price of Cria to 2kk, 1k its not many for a level 20 ^.-

przykladow jest w c*uj
TO jest dopiero zalosne i to reprezentujecie na oficjalnym forum, taka prawda panowie, wiekszosc z was wyzej sra niz dupe ma.

Fureyka 02-06-2008 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chrzonszcz (Post 2092377)
Podajcie wprost kto jest tym "dzieckiem które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników", bo jak dla mnie wystarczy wejsc na nasze forum tibia com i pierwszy lepszy post zwiazany z wojna :

Mogę też zalogować się i wkleić zaspamowany bluzgami default.

Magroo 02-06-2008 21:36

Cytuj:

pajacu nie piszesz listu tylko post na forum... nie pouczaj nikogo co do zasad pisowni bo sam popelniasz wiele bledów.

Xome 02-06-2008 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chrzonszcz (Post 2092377)

[CHAR]Yazo Bone[/CHAR]: What do u expect, from acc sharing, acc trading, rl money acc buyers?

[CHAR]Zaft Durydd[/CHAR]: They should rook all characters
All rise will be lvl 1-20 Like Cria-Deve~
And soon Victeron <3

[CHAR]Yzing Zokh[/CHAR]:Russel, I think you should upgrate the price of Cria to 2kk, 1k its not many for a level 20 ^.-

przykladow jest w c*uj
TO jest dopiero zalosne i to reprezentujecie na oficjalnym forum, taka prawda panowie, wiekszosc z was wyzej sra niz dupe ma.

Ja bym to raczej nazwał prowokacją... ale co tam :)

Seith 02-06-2008 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magroo (Post 2092414)
pajacu nie piszesz listu tylko post na forum... nie pouczaj nikogo co do zasad pisowni bo sam popelniasz wiele bledów.

Według Ciebie powinienem pisać z błędami, bo to jest forum?:) Post na forum jest rodzajem listu w gruncie rzeczy :*

Switek_Niszczyciel 02-06-2008 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 2092326)
tylko to co on mnie pisze i o czasach hurricane to wiesz.... byl pionkiem wtedy tak samo jest i teraz ale oczywisciej gada najglosniej.

I co wy odemnie chcecie, ze ja jakis pro player?? gdzie ja takei rzeczy pisze ze niby sie wywyzszam??:)

ja ciebie tez ;*

skoro ja bylem pionkiem to kim ty byles 8o mowie ci poraz ostatni bo juz nie chce mi sie z toba gadac nie rób z siebie "pro evul mega ogarniacza" bo jestes najzwyczajniej w zyciu SMIESZNY.

Edit~
jak dobrze pamietam to bylo glosowanie na forum kto ma byc liderem i kijancz bodajze zostal wybrany na lidera wiec nie rozumiem ironii etera dlaczego kazdego pokolej nazywa pionkami, dziecmi itp skoro sam nim byl/jest. Fakt przyznam sie moze za wiele do powiedzenia nie mialem w hurri~ ale teraz nabylem troszke wiecej doswiadczenia i sie wiecej udzielam ale ty moj drogi eterku podkreslam niczym sie tam nie rozniles ode mnie moj ty pioneczku<3.

Yoorek 02-06-2008 22:29

UPRZEJMIE PROSZE O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU
Bey ;*

Blax 02-06-2008 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2092403)
Mogę też zalogować się i wkleić zaspamowany bluzgami default.

kogo to obchodzi?

Fureyka 03-06-2008 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blax (Post 2092740)
kogo to obchodzi?

Przykro mi, że nie zrozumiałeś. :(

Tensz-in 03-06-2008 07:56

Cytuj:

Sorry, ale większość z Was zachowuje się jak jakieś głupie dzieciaczki, które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników.

No chyba szkoda ze nie slyszales mojej rozmowy z loke z 2 dni temu jak do niego zadzwonilem. Z 8 minut mi na*******al na jednym oddechu FUCKING NOOBS YOU GONNA LOSE POLACKS etc. etc. :D

Lavi0 03-06-2008 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 2092907)
No chyba szkoda ze nie slyszales mojej rozmowy z loke z 2 dni temu jak do niego zadzwonilem. Z 8 minut mi na*******al na jednym oddechu FUCKING NOOBS YOU GONNA LOSE POLACKS etc. etc. :D

A w tej bajce był smok?

MalutkiDrut 03-06-2008 08:56

up@
Tak, i DLe nawet, co jeszcze ?

Garax 03-06-2008 10:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2092178)
garax nie wiesz to nie pierdol czy sie podniesiemy czy też nie. czas kiedy miales cokolwiek do powiedzenia skonczyl sie jak sie paliles przed temple thais. a jesli jestes taki pro evul gracz itd to po co nas w chuja robiles ze dostales te 1kk od hm? kochany sepiritz wasz powiedzial mi wszystko jak z nim, arcym, lookeyyem nashganem na vencie siedziałem. więc po prostu zniknij z tego forum, bo wczesniej chociaz myslalem ze sie za kase sprzedałeś a nie, że za free jak ostatnia lama. taki ogarniacz jestes zeby na kaalara dac takie samo haslo jak na garaxie miales ostatnie, które nam podałeś? albo na garaxa tak jak na ciebie wołają i te magiczne 1212? na forum kazdy moze byc madry bo pol dnia mozesz myslec nad tym co piszesz tylko zebys jeszcze na rl był takim ogarem jakim sie prezentujesz

Jakbym pierdolił to bym dupą ruszał ;). Rockk-star to nie ja debilu 8o. Taki pro evul master jestes? Gdyby nie wasz Vohyt (Zirkov atm) to by nie bylo połowy rise.
Widać ze podlizałeś mu rowa ze Ci dał tego Masterka (Nightre Arcain).
A tak wogóle to zobaczymy jakim 'ogarem' jesteś jak przyjedziesz do smykeja.
@Topic
Jak wam idzie ze Spy'ami w guild XDDD?:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03.