![]() |
|
Gdzie expic na 28lvl sorc. Eq: Medusa shield , Crown Helmet, Scraf , Crown Armor, Zwykłe buty, Wand of Cosmic Energy . Mam gfb i hmm . Zależy mi na szybkim i bezpiecznym epxie. FACC oczywiście i 27mlvl (30% do 28)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Weź uhy lub ihy i spokojnie możesz iść
|
Gdzie moge expic 17 knightem (Pacc) Eq: Royal Helmet, Golden Armor, Crown Legs, Boh, Demon Shield, Bright Sword i Oczywiscie Giant Sword skille niestety 40/40. Pytanie czy musze siedziec tylko na rotach/larvach? Moze ktos da dobra propozycje, bede czekac :)
|
13 SORC 10 MLVL BP UH , MF , GDZIE EXPIC? czy bic mlvl?
|
@up
Amazon camp w Venore (ten z valkiriami) i możesz spróbować z wandem pozabijać parę cyców . Jest dobre miejsce koło thais . A jak forsa to Roty/mino. |
Cytuj:
ja radzę poskillować, wiem że to nudne ale niestety konieczne Pozdrawiam |
Gdzie expić na level'u 25, skills:
60/60 Knightem? |
20 paladyn skille 67 co polecacie dla facc?
|
nie wiem sam sorry
|
Elo wszystkim Tibijczykom!!!
Mam problem. Otóż jestem 18 lvl sorckiem z 12 mlvl, mam dark helmet, scale armor, dwarven shield, brass legs, leather boots i w łapce wand of dragonbreath. Expie na cyclopsach, czasem wskoczy mino guard, ale wreszcie chciałbym zmienic cel ataku na jakieś mocniejsze monstra. Co mi możecie doradzic. PS: Nie mam kolegów jak inni co mogą dać parę k na kupno lepszego sprzętu. Sam wszystko zbieram i juz mam w banku ponad 6k. |
20lvl Knight 52/50
EQ: Stell helmet/Knight Armor/Plate Legs/Medusa shield/Bright Sword,Giant Sword/ 3mlvl Gdzie moge poexpic z malym lub bez waste ? |
@up
Skilluj, skilluj i jeszcze raz skilluj. 65/65 powinno wystarczyc na 20 lvl ;] @topic 14 lvl knight, +43/+42, eq: dark helmet, scarf, p set, guardian shield, knight axe, l bootsy. Gdzie moge OPŁACALNIE expic? Aha, jeszcze nie mam 4 mlvl i jestem facc ;/ |
Cytuj:
|
Elo wszystkim Tibijczykom!!!
Mam problem. Otóż jestem 18 lvl sorckiem z 12 mlvl, mam dark helmet, scale armor, dwarven shield, brass legs, leather boots i w łapce wand of dragonbreath. Expie na cyclopsach, czasem wskoczy mino guard, ale wreszcie chciałbym zmienic cel ataku na jakieś mocniejsze monstra. Co mi możecie doradzic. PS: Nie mam kolegów jak inni co mogą dać parę k na kupno lepszego sprzętu. Sam wszystko zbieram i juz mam w banku ponad 6k. |
Witam :)
Za jakiś tydzień bedzie PACC, więc już teraz zapytam: 29 lvl; 80/80 - crus helmet, k arm, p legs, v shield, bright sword ---- Czy z BSem i Vampirką będę mógł 'efektywnie' expic na Lagunie (zółwie)? Jeśli tak to które poziomy pod ziemią (toady sux). Unikac bloodcrabów, czy rozwalac ? :D Pozdrawiam :P |
Gdzie expić:
21 Pally niedługo pacc kupuje ale narazie na facc Skille 80/45 Eq: B robe, c legi, crown helmet, p ammy, leather boots. Najlepiej podać miejscówkę i co i ile brać tam. @down Właśnie expie na guardach i jest to tragicznie nudne... więc cos dla odmiany ;p |
@up
Jak dla mnie z takimi super skillami to guardy z kuszą i boltami. Weź dużo mf i bp gfb w razie kilku guardów na drodze :) Myśle, że expienie na nich z takimi skillami to będzie sama przyjemnośc :) |
Powtarzam pytanie:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |
|