![]() |
|
gonzo mówil na vt, że wsadzał se waciki nasączone spirytusem w dupe : o!
|
Cytuj:
Lesiu... Dotykasz chujem czoła Efrina + Twój stary sra na ściany, a jeszcze napaliłeś się tym, że to wymyśliłem (i uwaga - nie próbowałem tego robić) i chcesz teraz wacik w dupę sobie włożyć. I to nie ja tylko Arx potrafił to wytłumaczyć, dziwnym trafem. Haha, oprócz mojej nauczycielki od historii z gimnazjum, która nam mówiła, że tak właśnie Rosjanie robili na wojnie gdy mało alkoholu mieli. xD dla tych co nie wiedzą, o co kaman: http://img69.imageshack.us/img69/4476/alko.jpg |
ja nie mam takich ziomków z którymi próbuje takich doznań xD
|
A ja w przeciwieństwie do Ciebie tego nigdy nie robiłem. Zdziwiłem się, że z Venta zniknąłeś na 15 minut i wróciłeś z takim dziwnym głosem. xD
|
Fajne macie zabawy chlopacy.
Arx? na temat tego typa nie mam wiecej pytan... :D |
Arx jest spoko.
|
a mi tjocke wczoraj powiedzial ze lesiu chodzi z kubeczkiem po tramwaju a jego brat gra na akordeonie :O
<NAPINKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!> |
Hahahah, chyba osoby Ci się pomyliły. xD
-14 stopni na dworze, KURWA. |
Cytuj:
|
Ej a Borsuk tez przenosi sie na Auree?
|
nie, ale swistak podobno sie przenosi i bierze ze soba krowe i sreberka :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak do tej pory się sprawdza. :cup: |
I tak jesteś brzydalem wiszu xdddd
|
Siema wszystkim. Jestem tu nowym napinaczem:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kod:
|
Cytuj:
|
Nie ma to jak Yanosik i Arcano nieudana próba combo na postaci, która ma 515 hp. :)
Spoko był, śmiech na sali z jednej rzeczy: Chae Dec 20 2009, 20:25:40 CET - Slain at Level 153 by Anto Agroht, Cath Ironbeard, Delicato, Edwan, Kalamar Palangre, Magus Dog, Vallereb and Varkess. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |
|