![]() |
|
Cytuj:
Owszem. |
0.28 to jeden z najlepszych karabinkow w tej polce cenowej, nie wiem co masz do ak 47 cymy, powiem wiecej, z tego co wyczytalem to wczesniejsze wersja byly lepsze, wiec nie wiem na jakiej podstawie mowisz ze 0.28 to piece of crap
|
Emocunt, masz świetne włosy.
|
Brzydkie jak chol**a ;s
|
O kur*a ; o
|
Cytuj:
|
Co do kurw...Jakaś bardziej zorganizowana prowokacja?
|
Cytuj:
|
HubertPol: No offence, ale skojarzenie automatyczne xD:
http://img78.imageshack.us/img78/650...0609609mv0.jpg Emocunt - nc. |
Że niby co Wam wszystkim we mnie nie pasuje?
|
Ja nie mam z tym nic wspólnego. Rly: x
Edit Pojawiłaś się nie wiadomo skąd, Twój pierwszy post znajduje się przypadkiem w zdjęciach. Ps. Huh, ja takiej szopy na głowie nie mógłbym nosić: x |
Cytuj:
|
@emocunt
Dobra, to pytanie na zagiecie - jaki masz lewel? A co do komci to sie nie dziw, skoro fotki wygladaja jak pierwsze lepsze po wpisaniu hasla "emo, imouszyn" na google grafiki ;p |
Cytuj:
Jak nie wierzycie, że to ja jestem na zdjęciach, możecie napisać na PW i prześlę zdjęcie, na którym trzymam kartkę z napisem "emocunt". Pasuje? |
chce kartke z napisem 'Dla Frappera'. wtedy uwierze. tez moge zalozyc konto Britney i na zdjeciach bede trzymac kartke 'Britney!'. Zreszta, co jak bardzo chcesz udowodnic, ze to jednak ty sugeruje jedno - to nie ty.
|
A ja chcę fotkę z karteczką z napisem "Wenger cunt"
|
A ja fotkę cycków z napisem "Łasuch <3" i aktualną datą i godziną. Literki i cyferki naprzemiennie pomarańczowym, zielonym i turkusowym kolorem. Z góry dzięki.
|
Coz ta masowa pop kultura robi z mlodzieza... Btw, alt mnie sie chyba zepsul. ; <
|
A ja chce brata.
|
Cytuj:
S P R. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43. |
|