![]() |
|
Bo oni uwazaja ze znajda sie tu takie nooby i to sciagna.Co tydz ktos nam jakis link daje:P.
Edit: 20:57 Lavis [91]: u are free |
@Adrius: loot mieli¶cie boski , spoko bo zobaczyłem ile mniejwięcej będę uderzal z bolcikow :D
|
Cytuj:
21:06 You see yourself. You are a royal paladin. You are Danone of the Druzyna Actimela. |
Cytuj:
|
Ja tma na gildie nie narzekam
21:40 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Majestic Mage of the Crystal Kingdom (Ciastus). :D! |
Ahahaha znalazlem buga :D:D Cos sie kupuje u npc on daje to cos a nie zabiera kasy :D:D >Ariel cicho!!!< Czekam az sie Neuro wloguje bo on Senior Tutor zeby to raportnal, moze jakies itemki beda ;)
@Neo Zeby bana dostac? :D Zreszta to nie jest rzecz... ;] Nic wiecej nie powiem xd |
@Shinhoshu
Zobacz lepiej na swoj nick :baby: :baby: @Royal To kupuj u niego az ci sie skonczy miejsce w DP... |
Cytuj:
Holu kto Ci uwierzy, że Ty będziesz chciał grać na non pvp :evul: :evul: :evul: Nie ¶ciemniaj :D |
Cytuj:
@Royal pamietaj że to dzięki mnie o tym czym¶ wiesz ^^ więc jak bedzie co¶ fajnego to na pół a jak nie to bedzie dobry uczynek :p |
Cytuj:
|
@Markiz
kogo obchodza hity za 5 od poisona gsa? ;xxx zamiast kopiowac ten shit lepiej bylo nagrac movie :) @Michael Nie zapominaj ze ja tez senior ^^ |
Cytuj:
Po kiego LEONA wklejac takie ....spamy ?? |
Cytuj:
Ceny Iridii 15:00 Eldras [28]: Sell BOH (35k), Crown Legs (30k), Blue Robe (18k), Crown Helmets (2.5k each), Giant Sword (18k), Dragon Shield (5k), Medusa Shield (8k), TempestRod (7k), ROH's (1k each), Crystal Rings (500gp each), Snowballs (5gp each), Nobel Armor (1.5k), accept sd's. |
TRoche spoznione:
You advanced from level 40 to level 41. |
Hail Harmonia c-legs 20k :D!
btw. Ma ktos cos kruwa do Leona? :D! |
@ kasztan
gram w d2 cbt ld /w *xnirvanax ps.sry za reflex |
@Michael
aaa wlasnie nie mysl ze dostaniesz jakies itemki :P reportowalem 4 bugi, wszystkie byly dobre a cipsoft nawet nie podziekowal ;p |
Cytuj:
|
Eeee no to sux, Holu jak sie logniesz na silvere to pogadamy hmm...
:cup: http://img159.imageshack.us/img159/1...iarls50rn6.jpg EDIT: Aha i jak ktos chce mnie ubic bo mysli ze mu cos z tego eq spadnie, to od razu mowie zeby bic Potusa a nie mnie ;p |
A ja sobie dzisiaj
18:10 You advanced to magic level 56. A wczoraj lvl-ik byl :D @UP Gratz ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |
|