Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Direne 18-03-2007 00:32

Hmmmmm... Forum Fighter? Mocny w mordzie? żal.

NarroweQ 18-03-2007 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qrakk (Post 1321061)
Dobra pomyślmy chwile,
jak się ma hotkeya na uha to gdy się go kliknie uha cię (bez klikania entera),
dalej a jak sie ma spela np. exeta res to 3ba nacisnąć enter żeby go wypowiedzieć (chyba że masz zaznaczone wysyłaj automatycznie chodz nie sądze).
To wnioskuje: Kliknales Hotkey pomyslales dlaczego mnie nie uha ? I klikanles enter? H@H@H@H@ Czy co ?

aaaaaaaaaaaaaaaaaa wiem no taa :D 6sty owner grał ;/

Omg... ja jakoś wszystkie spelle mam automatic wysyłanie to czemu on miałby nie mieć?... Nieudany pojazd.

Hellraiser 18-03-2007 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1321123)
moze sie uspokoicie i zaczniecie rozmawiac na przyzwoitym poziomie? oprocz bluzgow i najezdzania na siebie nie ma nic ciekawego do czytania. pomyslcie czy trzeba sie zawsze obrazac? nie mozna normalnie pogadac? to przeciez do chuja to tylko gra a nie wasza praca -.-

Tja, "Medzyk" widac ze chłopaki dawno "meliski" nie lykneli na uspokojenie, I jadą po łbach,..

NarroweQ 18-03-2007 01:04

I co zanosiło się tyle na jakąś bitewkę i coś ucichło...

Widzialem_Bota_Cien 18-03-2007 01:10

ej ej gdzie te posty ze duski dali loga, stchórzyli itp. ?

prawda jest taka ze mieli składzik pełniutki może nie, ale mocny
zaś vision nie bardzo sie chciało na opena
dalej bedzie aura ze Duski fuj~! i sie boja ale cóż...

dobra jak wy to mówicie zal.pl

Sarin 18-03-2007 01:13

Debilu tak będzie takie pisanie.. bo Vision czekało na samym środku pustyni i co?
A Duski nie.. bo to oni chcą ab-carlin zeby Taifunem mogl uciekac

Mhm każdy pamieta Taifuna post na forum ; Jesli chcecie open batlle to podajcie
date i godzin" i co z tego wyszło? poczuł siłe wyższą...

Masywny_Titania 18-03-2007 01:18

Vision czekalo na duss, a oni grzali dupy na statku-.-

Widzialem_Bota_Cien 18-03-2007 01:19

date i godzine to nie znaczy miejsce
btw. oni expili wy wybieraliscie miejsce
teraz wy expicie czyli panujecie na serwie
to oni was wyzywaja na pojedynek :)
wiec mieli prawo wyboru
macie obcykane swoje miejsca nie ma tak latwo teraz :)

co do tego DEBILU to w którym miejscu w dowodzie masz to wpisane?

Smerfu 18-03-2007 01:20

Skoro panowie z Vision sa tacy pro to by do nas wyszli;)
Ale ze caly dzien pracowicie na ank sprowadzali 100 noobow zeby znowu robic pseudo battle to nie zdecydowali sie wyjsc w innym miejscu, Od kiedy Vision to swiete krowy? 3 miesiace Dusk chodzi ciagle tam gdzie oni by chcieli, moze kiedys zdecyduja sie na normalne battle a nie bawienie sie w trapiki i 1 kratkowe comba.

Sarin 18-03-2007 01:20

Dokładnie...
albo nie.. czekali miedzy ab-carlin... zal.... na cos innego dusk was nie bylo stac?

Rodri 18-03-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1321354)
Skoro panowie z Vision sa tacy pro to by do nas wyszli;)
Ale ze caly dzien pracowicie na ank sprowadzali 100 noobow zeby znowu robic pseudo battle to nie zdecydowali sie wyjsc w innym miejscu, Od kiedy Vision to swiete krowy? 3 miesiace Dusk chodzi ciagle tam gdzie oni by chcieli, moze kiedys zdecyduja sie na normalne battle a nie bawienie sie w trapiki i 1 kratkowe comba.

Zalosny jestes :) :*

Smerfu 18-03-2007 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1321360)
Zalosny jestes :) :*

A kim ty jestes? noobem na 40 lvlu ktory dostal passy na Ventrillo Vision i zrobil sie wielki kozak? o przepraszam miales chyba jeszcze ktoregos dnia passy na Yeetro ale to akurat zadne wyroznienie bo juz 20 osob gralo na tym charze.

Cyrillus 18-03-2007 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1321366)
A kim ty jestes? noobem na 40 lvlu ktory dostal passy na Ventrillo Vision i zrobil sie wielki kozak? o przepraszam miales chyba jeszcze ktoregos dnia passy na Yeetro ale to akurat zadne wyroznienie bo juz 20 osob gralo na tym charze.

a ty jestes taki pro ze jestes w dusk prawda co prawa zdrajco ? taif boi sie wyjsc na opena maja 3 best sorckow ;]? fakt duski nie musza wychodzic kiedy vision sie podoba ale majac all sklad maja humory...? a moze nowa taktyka? popadac jak najczesciej a i czekac az vision ban za unjusty...?

Widzialem_Bota_Cien 18-03-2007 01:30

Rodri albo raczej napewno ty jesteś żałosny ;/ <mała łamigłówka> skreśl sobie z mojej wypowiedzi "albo i raczej" wyjdzie ci twój sens życia sprawdz to :)

Masywny_Titania 18-03-2007 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien (Post 1321371)
Rodri albo raczej napewno ty jesteś żałosny ;/ <mała łamigłówka> skreśl sobie z mojej wypowiedzi "albo i raczej" wyjdzie ci twój sens życia sprawdz to :)

Ale ty jestes fajny! Moze powinienes profesjonalnie zajac sie pisaniem krzyzowek, albo myslales kiedys o karierze filozoficznej?

Sarin 18-03-2007 01:37

Smerf... skoncz pieprzyć bo to wy przyszliscie z obstawą noobów ;/
A ze noobki nie mialy pacc:<
Edron tez wam nie pasowalo, Ank... a jak mieliscie ostatnie 10 min, zeby sie zdecydowac i Vision poszli na hilssy juz nie wrociliscie

Widzialem_Bota_Cien 18-03-2007 01:39

tak
zastanawialem sie

ostatnio nawet zacząłem analizować twoje życie wiesz co wyszło? z filozoficznego punktu widzienia jesteś jak to >> "___________0" najgorsze ze na początku nie wiedziałem o co chodzi w tej wizji ale zrozumiałem wiesz? jestes prosty jak ta linia a twoja wartoś jest na koncu lini

@down

Brawo Właśnie Spełniłes wymagania bycia dzieckiem NeO :)

Sarin 18-03-2007 01:40

@Widzialem_Bota_Cien

Tak plose pana, wiedzialem ze pan jest taki mądly i w ogole, ale pan moze jakiegos wykstalcenia nabieze? bo skolo taki glab sobie tutaj skace, to ja biole swoj lizak i idem w swoja stlone! Ja siem tak nie bawiem!

Smerfu 18-03-2007 01:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1321368)
a ty jestes taki pro ze jestes w dusk prawda co prawa zdrajco ? taif boi sie wyjsc na opena maja 3 best sorckow ;]? fakt duski nie musza wychodzic kiedy vision sie podoba ale majac all sklad maja humory...? a moze nowa taktyka? popadac jak najczesciej a i czekac az vision ban za unjusty...?

Vision chcialo opena, zebralismy sie, wyszlismy, jedyne czym sie odwazyli to podejsc noobami i tyle?

A kim jestem, osoba znacznie starsza niz wiekszosc dzieciakow tutaj, ktory sam zrobil chara i wbil na nim kazdy lvl a nie jak pan imargam prowadzi rodzinny interes gdzie gra kazdy od ojca, przez sisotre po wszystkich braci i wypowiada sie na tym forum o sharowaniu jak pare stron wyzej o Lady Moki.

A o zdradzie mi nie mow, mialem swoja gildie i wybralem swoja droge, to wlasnie osoby z vision tutaj zdradzaly, To Katrila bedac w Sun podczas war przeszdedl na strone Dusk, to Imargam ktory dzieki nam tu gral przeszedl na strone Dusk.

Poprostu pozostalo wam juz na tym serwerze pekowanie i pisanie inteligentnych postow na forum bo pograc juz nie mozecie, o przepraszam dzisiaj sobie poexpiliscie tylko cos nie wyszlo ;)

btw mamy was przepraszac za to ze mamy 3 najlepszych sorkow w gildi? jestescie tacy fajni to nas przeciez rozwalicie :p

Masywny_Titania 18-03-2007 01:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien (Post 1321388)
tak
zastanawialem sie

ostatnio nawet zacząłem analizować twoje życie wiesz co wyszło? z filozoficznego punktu widzienia jesteś jak to >> "___________0" najgorsze ze na początku nie wiedziałem o co chodzi w tej wizji ale zrozumiałem wiesz? jestes prosty jak ta linia a twoja wartoś jest na koncu lini

Jakos ci dlugo zajelo sklejenie tak blyskotliwej riposty :baby:
@topic: Duss szukaja wymowek, bo wiedza ze sa w przegranej pozycjii jesli chodzi o opena, tam potrzeba kogos kto to potrafi rozegrac a nie bandy idiotow latajacych po calej mapie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06.