![]() |
|
To sie porobilo....
wojna przegrana, my mamy po charach bez grania, feav rook, evek retired i w pizde ma i dd rzadzi servem a ja na 8 do roboty chyba ide... poza tym mleko truskawkowe mi sie skonczylo ;/ kurfa wpierdol i masakra Tak czy inaczej, mam nadziej ze ta wojenka rozruszala wam troche Iridie i troche zabawy mieliscie... Cya /Emigrant. ps - kogo lizac o niski pejment??;o |
Cytuj:
co tam qmplu slychac ;> jak tam na emigracji;d wojna w dupe i wiekszosc polaczkow z arc pewno odejdzie. Mnie tam wali zawsze gralem z qzynkiem qzynek nie gra wiec ja tez a wodki itak sie w swieta napijemy :D Xandar~<3 |
blagam a jusz chcialem placic arc za free:cup::cup::cup::evul::evul::baby::baby:
|
Cytuj:
|
jaro fujaro nie cytuje sie zdjec;\
|
Cytuj:
= Lamest atempt to be funny eva! |
Cytuj:
AAAAAAAAAAAAAAAA, MLEKO TRUSKAWKOWE AAAAAA :OOOOOO :OOOOOO :((((( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No cóż wojna jest skończona więc czas na Vincenta, najgłupsze jej dziecko:( Dzienkuje za trzy miesionce spamowania i zabawy a takrze pozdrawiam wszystkich a szczególnie blefaw i kiełek. ;)
Aha, na koniec przyznam się jeszcze kim tak naprawdę jestem.. ...albo nie. Wasz szczerze, Shane ~ |
Hehe paymnty bendom ;d
|
czemu nie ma rzadnych insultuw?
|
Po co odrazu sie rokowac ;p dali byscie passy komus z Gie te wu i wiedzielibyśmy co zrobic z tymi charami a tak to zonk :(
Ruszcie dupy bo sie straszny syf robi.. Powstaja gildie w ktorych sa razem byli wrogowie ;] . Zapraszamy do Gie te wu :P |
moge do gie te fu?:p:p:p:p
|
Cytuj:
|
... Mowa do narodu!
Ludzie po co decydujecie sie na wojne , przyrzekacie ze nigdy nie zaplacicie , ze bedziecie walczyc do konca jak po kilku miesiacach siedzenia w pz po przegranym ob decydujecie sie zaplacic? I zgodzic na wszystkie ich warunki... Jednym slowem szmacicie sie. Tu chodzi o dobra zabawe! , a nie zal wam chara i zaplacicie zeby tylko expic... Przyexpicie troche odjebie wam znowu i znowu bedzie war ... po ktorym i tak przegracie ;] Trzeba bylo wogole nie brac udzialu w wojnie! Jak nie sila to sposobem - wczoraj codrid rs a jakis 80+ kina ban :) Niedawno quai chi tez zlapal truskawice i pan karolek tez. Teraz tylko capnac i cHuj. "Za mojego rs'a nie wyjdziecie z pz" ;] oj karolek karolek. Trzeba bylo bana wbic A co ;] |
ha wojna ledwo sie zakonczyla i juz nikt na forum nawet nie siedzi xD
|
Nie działała mi tibia.pl przez ~2 dni o.0
Komuś jeszcze?:| Cytuj:
|
Oi. Calkiem sporo gildi wyksztalcilo sie po wojnie, ciekawe kto teraz bedzie sie bil ;>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |
|