![]() |
|
Cytuj:
|
bonkker i makaveliiz banned, tak slyszalem.
|
Żaden z nich nie otrzymał bana.
|
Rycerz Roberto banned < wiem na 100% bo to mój rl :p
A co do bonkkera i makaveliiz też słyszałem że ban ale nie wiem w 100% |
Cytuj:
Cytuj:
o rly? :);):p:(B):]:D:o8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup: |
Makaveliiz na pewno nie ma bana.
Last login: Mar 04 2009, 17:42:28 CET |
Cytuj:
Jak narazie to w tibie nieda sie grac bez bota w pewnym sensie bo teraz nawet 5 latek moze zrobic sobie 100 msa latwiej niz knighta lub pala. Kiedys mozna bylo grac bez bota :) |
Cytuj:
Cytuj:
5 latek może wbić 100lvl? Wątpię, by 5 latek ogarnął elfbota... Chyba, że wchodzi w tego typu linki i umie już czytać. Takich "pismaków" powinni za jaja wieszać. Połowa ludzi ma już cracka elfa i połowa z nich umie się nim posługiwać -.-' Im mniej boterów tym lepiej. Mniejsze kolejki na nubpvp i wolne respy na pvp. ;-) |
ej te ikonki to polegaja na tym ze w nia klikasz a nastepnie na mapie i dziala? oO
|
|
Nie chce ktos kupic kasy/itemów z silvery? tanio ;d
|
Cytuj:
@Poreda Te ikonki maja funkcje na PPM i LPM, zalezy co tam masz ustawione :) np. jak klikne na runke prawym to uzywam ja crosshair xP |
Cytuj:
|
w scrackowanych elfach tez mozna takie cos zrobic?
|
No nie dalo sie zrobic u mnie, ale ja potrafie zrobic cos czego sie nie da :p
|
Kiedyś można było grać bez bota? Racja... teraz masz bota w kliencie i ni chuja, nie możesz odpalić tibj bez bota XD!
5 latek może wbić 100lvl? Wątpię, by 5 latek ogarnął elfbota... Chyba, że wchodzi w tego typu linki i umie już czytać. Takich "pismaków" powinni za jaja wieszać. Połowa ludzi ma już cracka elfa i połowa z nich umie się nim posługiwać -.-' Im mniej boterów tym lepiej. Mniejsze kolejki na nubpvp i wolne respy na pvp. ;-)[/quote] Nie chodzilo mi o bota poniewaz tibia jest teraz bardzo prosta bez uzywania bota i nie gra sie tak fajnie jak kiedys granica 5-9 lat moze manualnie 100 wbic Ale skoro tibia jest prosta jest bot no i o wiele mniejsza frajda z grania to po co grac manualnie bot+proscizna=lvl&war |
@Ty co sie wypierales ze z FF nie jestes
Name: Punti ze Stoczka Sex: male Profession: Elite Knight Level: 64 World: Silvera Residence: Thais Guild membership: Member of the Fantastic Fantasy GZ dupolizie ;D |
dupolizem moglby byc jakby FF panowalo na serwie i by doszedl.
|
Ale chwilowo FF panuje na serwie i on pewnie mysli ze juz wygrali war :p
|
Ee. Punti byl w ff już dawno. Widziałem go na jednym z pierwszych battle w ank. Tyle, że nie mial gildi i potem nie walczył(przynajmiej tym charem)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |
|