![]() |
|
Co niby kurwa zrobilem ;o? Oprocz tego ze sprowokowalem na sobie combo co pomoglo mi upierdolic 30 z was przez yellow skule?
TO BYŁO KURWA WSZYSTKO ZAPLANOWANE |
|
Przyznać się ****e, który mi posta zreportował? XD
|
Mój dobry ziomek, ale muszę przyznać Wiszu, że nieźle poleciałeś z tym postem
http://img707.imageshack.us/img707/9819/wiszu.jpg Zareportowany post z accounta z delete warningiem... Jakie to uczucie oczekiwać na wyjaśnienie tej sprawy ? :] |
Cytuj:
A i owszem, to była osoba od nas z VT. :p Radziioooo - ten film robiony na pokaz jest chyba. |
Cytuj:
A z drugiej strony, ciekawi mnie co w tym poście było napisane, haha. |
Cytuj:
EDIT: Aaaaaaaa ten z poprzedniego posta. Napęd się wysuwa, czyli podłączone do prądu musiało być, ale później żadnych kabli nie widać. Film i tak miazga |
Ciekawe, czy ziomek, który mnie zreportował dostał bad reporta :confused:
|
Cytuj:
edit; http://img696.imageshack.us/img696/9576/neqpalki.jpg |
Hahahahahahahahahahahahahaha
|
Następnym razem spotkamy się bez bandy twoich osobistych healerów ;-)
Swoją drogą Wiszu, to śmiejesz się tak, jak byś ściągnął chmurę z wiadra i zaczął oglądać kopulujące surykatki. Czy 'nie umarcie' w tipji to aż taki powód do radości ? Ty w zasadzie nie masz się z czego szczycić, bo nie ogarnąłeś Ty, tylko twoje ziomeczki |
Cytuj:
Edit: Dajcie film XD |
<napinka> plx !!!
za film 500k dla ciot, czyli musisz nieźle z kasą polecieć jak chcesz |
Ja też? Czy dostane filmik? :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co więcej, jest to drugi raz kiedy wszedłem wam w trapa świadomie, tylko tym razem rzecz wyglądała inaczej niż w Thais. A poza tym, niczym się nie szczycę, tylko szydzę z was, pro pvprów, którzy potrafią zabić kogoś 50 vs 1 i najlepiej, by nikt nie przeszkadzał. Albo na opence na bramie mordować ludzi. xD Jesteście ża-łoś-ni, było was chyba z 10ciu, którzy wbili na mnie yellowy i większość z was s*******ała jak świnie z rzeźni, gdy padł Varkess. |
Tylko, że nikt z nas nie mówił, że jest pro ogarem a Ty wciąż o tym.. get lost
|
|
|
fake pomysłu shejq'a
fail |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |
|