![]() |
|
Cytuj:
Dodatkowo inny adres IP Ashita jest ten sam co IP adres Disseny__, aczkolwiek adres IP z którego Disseny__ wysyłała zdjęcia nie pokrywa się z żadnym z forum(któreś inne posty się pokryły). k thx bye. Lubie psuć takie nędzne prowokacje... :) |
Cytuj:
|
emcount fajne z ciebie emo:D wiesz co jakbym cie gdzieś widział moze jestes ze szczecina i masz nasza klase?:P podobna jestes do jednej osoby
|
Cytuj:
|
@emocipa
Loooooooooooooooooooooool. Nie mam nic więcej do powiedzenia. |
Czyli moja nie była nendzna bo jej Drom nie popsół:cup:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ukryty tekst:
nosz cholera, jak macie problemy EMOcjonalne to zróbcie sobie tort orzechowy zapalcie kilo marichuany ale nie straszcie ludzi jakimś paskudztwem na głowie : \. |
Cytuj:
@Drom Detektyw <3 Jedno dziecko sie bawi zdjęćmi koleżanek i chce być tak jak one a tak rlly to wygląda jak zagorzały bachor ;S |
Eat shit and CRY.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do chińskiego drewna to fakt. Kumpel kupił AKM'a z cymy (notabene władował w niego 2500zł do tej pory) i kolba z drewna poszła w drzazgi. Ale zamówił już oryginalne ; ) |
Cytuj:
tylko nie pisz ze zrobil z niego 700fpsowego grata xd |
Cytuj:
|
@down
Masz rację ;x editnę zanim modkowie się za mnie zabiorą ;/ @ogólna pogaducha Ja się mogę pocieszyć MP5 Full Metalem :cup: dla mnie XD |
Myślałem że 12 :o
Wybacz :P I chyba nie ten temat :o |
Cytuj:
Ukryty tekst:
A mi ta emo sie nawet podoba ^^ |
Może się podobać, ale wiesz jaki jest szok jak rano sie budzisz a obok leży straszydełko bez tapety?: >
@Shiz Jak na typowego 14latka masz za słabą komórkę. |
Cytuj:
'bIli | jə 'lItl 'pIg|| |
sziz typowa twarzyczka gimnazjalisty ot co =]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |
|