![]() |
|
19:32 You advanced to magic level 57.
jeszcze 19% i 66 lvl ;] |
Się posypało tych lvl i skili up :D Dla wszystkich Big gratz !
@Royal Jaką masz neostradę ?? Chodzi mi o prędkość, no jakbyś mógł powiedzieć ile płacisz miesięcznie, byłbym bardzo wdzięczny, ponieważ mam zamiar zmienić neta bo ta moja radiówka jest strasznie żałosna i zastanawiam się nad neostradą. Co o niej sądzicie ? |
Neo smierdzi, wszyscy z moich kumpli maja czesto kicki przez to ze masz ip zminne... ;>
Chodz mam z 3 kumpli co maja chyba 1 albo wogule najszybsza i nie narzekaja... |
@up
1 czego ? Chodziło ci o 1Mb prędkości ?? Bo nie rozumiem. |
Lal no ja mam neo od pol roku i mialem 1 kick -.- w ogole lagow nie ma ;)
To jest umowa na dwa lata, neo 512, przez pierwszy rok 33pln, przez drugi 66 :p Slyszalem ze teraz jest juz predkosc 1024 na podobnych warunkach :P Edit: Ping sprawdzany na stronie google: 77-84 (ping google.pl -t) Ping sprawdzany na wszystkich innych: 16-23 |
No no gratz for all szczegolnie do michaela!
A my mamy wojne na Iridii ;d 20:54 You see yourself. You are a royal paladin. You are Odium of the Poena. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Michael
Big gratz;), a juz myslalem ze to twoje eq:D Pozdro!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
według mnie jest fajny. ;D |
Troche przypomina Kazuyoshik ;D
|
A ja mam filmik z crusardera nudny ale szybki:P:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/18512 Aha i gz wam:P Ps.Nienawidze mojej myszki. |
54 ms(?) bije gsa z burstow i sd na utamce -.-
|
Cytuj:
O ile się nie mylę to Netia wykorzystuje technikę ADSL ale prawdopodobnie nie ma możliwości podłączenia internetu od tego operatora w moim mieście. @Royal Ja wezmę 1 Mb bo ceny są stosunkowo niskie. |
Ja polecam internet z UPC (chello) :) od kiedy mam to mi wszystko pięknie chodzi... Ładne transfery nie ma lagów :) Może na początku są tak przez 1 tydzień bo muszą wszystko ustabilizować ale później już wszystko pięknie... :)
|
Nie moja wina ze chcial sam all ubic no ale on nam tylko pomagal:s.I tylko 1 sd uzyl chyba:P.Ale jesgo strata.
|
oto pk na shilverze
http://rapidshare.com/files/15802488...k.rec*****.html |
@Up
Tez cie lubie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:30. |
|