![]() |
|
@Nari
Darker Than Black @cg Ukryty tekst:
|
@CG
Ukryty tekst:
Lucky Star - done, no i co na koniec nie dosyt zostaje :) Fakt, żeby to oglądać trzeba znać kilka znanych serii anime, które wyszły przed LS i znać znaczenie wielu słów (yaoi, doujin, moe, itd.). No to teraz dokończyć DMC zostało. |
zobacz jeszcze OAVke :p
|
Cytuj:
Zabieram się za sprawdzanie co wyszło więc...... Edit. 11 torrentów dodanych, 23 łącznie |
@CG
IMO takie zakończenie jakie zrobili jest jak najbardziej w porządku a robienie 3 nie jest potrzebne. Tak jak pisał Nari, już druga seria była deczko naciągania Ukryty tekst:
@Neliels Ukryty tekst:
@Ray Hahahahhaha :*D ten drugi film zajebiście przerobiony(przynajmniej te ostatnie sekundy), jeśli ktokolwiek kto oglądał CG w to uwierzył to szkoda słów... |
Otakuma@
Ukryty tekst:
Zaraz sie biore za obejzenie nowego odcinka 07-ghost. Z nowych serii to ogladam : Pandora hearts, k-on, Asura Cryin, 07 ghost. Jest moze cos jeszcze godnego uwagi? |
druga seria Melancholii Haruhi Suzumiyi
|
I druga seria FMA i Higashi no Eden ;)
|
To co oni powiedzieli i ty (-K-ON) + ja jeszcze do tego mam - Sora o Kakeru Shoujo, Slap Up Party, Valkyria Chronicles, Basquash.
|
Hmm..no FMA to ogladam tez :D zapomnialam napisac.
Wybiore jakies 2 serie z tych co wymieniliscie a reszte to sobie na wakacje zostawie bo nie bedzie co robic ^.^ |
CG
Ukryty tekst:
|
cg
Ukryty tekst:
|
Czyżby przypadkiem zbawca i mesjasz to nie znaczyło to samo?:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mesjasz Chyba tak : P |
Mesjasz= pomazaniec a zbawca to ten, który zbawia (ratuje itp.) od czego, najczęściej złego.
|
@Shigofumi
Zaskakujaco fajna seria, trzeba ja rozpromowac. Jak ktos ogladal Jigoku Shoujo, ale nudzila go (a kogo nie?) monotonnosc, to Shigofumi jest dla niego. |
Pewnie po obejrzeniu nie odszukałeś już mojego postu wcześniejszego :)
Ukryty tekst:
|
@DDoS
Ukryty tekst:
|
Devil May Cry - done.
Teraz Innocnet Venus. |
Tak marnowac cialo corki... gosc nie wie co to wartosc moe.
|
|
@up
Dziwne te pytanie jest tam. ;) @topic "Higurashi no Naku Koro ni" ściągnięte, trzeba teraz zobaczyć. ;) |
Cytuj:
|
@Rayza
I zaraz będzie flame na temat tego pytania :P @edit Chyba kupie sobie jakąś koszulkę :P http://www.allegro.pl/item641872152_...ll_naruto.html @down No ja chce pentagram kupić (ew. napis Hellsing) |
Temat nam znów umiera,nawet flejm sie przyda..
@bluzka Pentagram lepszy |
Ja bym wybral Anime charakter :D Halibel <3
|
Cytuj:
|
Ale Koszyk woli ciemne~
Anime char.~! desu! ja bym wybrał,C.C albo Haruhi albo Konate @.@ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Znalazlem pro doijin z ta z Desu, nie wiem jak ona sie wabi. Ktos interested? :p http://i41.photobucket.com/albums/e2.../Other/001.jpg Powiem ze ona nie jest zla... Desu. |
Przy was czuje się dziwny.... nie lubię loli. Co jest ze mną nie tak?
Nipah~! Frizz-kun |
hey hey,tylko Gro i que są loliconami :p
za dużo pijesz,ćpasz,jesz,chodzisz,żyjesz xD @ANIME Candy Boy-zabawna komedia,naprawdę lekkie shojo-ai :p opowiadające o 2 uczenicach mieszkających razem, jedna z nich darzy drugą czymś więcej niż siostrzaną miłością. jest to akurat ONA [netowe anime] mające 7 odc. po 14 do 20 min. mi sie podobało ^^ |
Cytuj:
@Corgar Mnie też loli nie kręci więc nie jesteś sam :D Cytuj:
|
@Ray-chan
Ten temat umiera? W tej chwili już się rozkłada. Może kiedyś jeszcze zmartwychstanie, jeśli czasy 4chan'a tutaj nie wrócą, to temat nie ma szans odżyć. MOAR SPAM OR OFF? @Koszyk Ale ty jesteś Koszyk. Lepiej szybko działaj, bo Halibel może się bardzo szybko skończyć... Nipah~! Frizz-kun |
Nie odbieraj mi nadziei na udany związek... :D
|
@Frizz
wiesz co zrobić żeby ożywić temat gadaliśmy o tym |
Cytuj:
@topic Muszę obejrzeć w końcu 9 odcinek "K-ON!" bo nie umiem się go chwycić, za dużo roboty mam w domu. B) |
Brakowało tam 3 opcji jeszcze, no ale ostatecznie wybrałem anime char - Yin :)
Koszulki jakbym miał brać to Hellsing M-82 i M-83 Na ten tydzień odpuszczam czytanie spoilerów Bleacha, będzie to trudne :), ale chcę zobaczyć Ukryty tekst:
Edit - Naruto spoiler Ukryty tekst:
|
#DDoS
Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |
|