![]() |
|
A tam. Mówicie, że Barcie nie zależało. Jakby im nie zależało to by pod koniec meczu nie siedzieli całą drużyną na naszej połowie i atakując ile się da. Pokopaliby byle do gwizdka bez wysiłku i by było.
|
Ja nie mogę, Henry, co ty zrobiłeś ? Na niego patrzeć już nie można. Niech go ktoś dobije, bo on strasznie się męczy w tej Barcelonie...
|
Ale to jest zdeczka chore. Zeby wymiary boiska mialy znaczenie...
|
Wymiary boiska nie miały znaczenia. Z Dundee też grali na "mniejszym" i sobie poradzili. Według mnie zabrakło motywacji, chociaż sam nie wiem czemu. Czytając przedmeczowe wypowiedzi sądziłem, że Barca zrobi podobny wynik co na Camp Nou. Brawa należą się Wiśle, bo naprawdę dobrze zagrali. O Barce nie ma się co martwić, to nie możliwe żeby w 2 tygodnie stracili formę. Mam nadzieję, że ta lekcja wyjdzie im na dobre.
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale Liverpool jest slaby...
|
Ta.. fartem awansowali... ale i tak myślę, że w LM będą zaś w czwórce.
BATE Borisow i Anorthosisu Famagusta awansowali. Fajnie. Może doczekamy się bramki Łukasza Sosina w LM. |
GRUPA A:
Chelsea Londyn, AS Roma, Bordeaux, CFR Cluj GRUPA B: Inter Mediolan, Werder Brema, Panathinaikos Ateny, Anorthosis Famagusta GRUPA C: FC Barcelona, Sporting Lizbona, Basel, Shakhtar Donetsk GRUPA D: FC Liverpool, PSV Eindhoven, Olympique Marsylia, Atletico Madryt GRUPA E: Manchester United, Villarreal, Celtic Glasgow, Aalborg GRUPA F: Olympique Lyon, Bayern Monachium, Steaua Bucharest, Fiorentina GRUPA G: Arsenal Londyn, FC Porto, Fenerbahce, Dynamo Kijów GRUPA H: Real Madryt, Juventus Turyn, Zenit St Petersburg, Bate Borisov Grupa H. Cud, miód i orzeszki. Co do Manchesteru to sądzę, że grupę mają średnią- mogło być gorzej. Szkoda, że wylosowaliśmy Celtic- coś słabo nam idzie gra z nimi w ostatnich latach. 3 Nagrody indywidualne dla Chelsea, dwie dla Manyoo ;s |
W sumie oprocz D i H nic ciekawego.
|
Cech, Terry, Lampard, Ronaldo.
:OOO |
A najlepszy Ronaldo -.-
Jestem niezwykle podniecony po losowaniu :) Zobacze kiedy mi dobry humor minie jak spojrze na druzyny. PS. CFR "Klucz" rox by pan od losowania |
Cytuj:
Mmmm, więc można wnioskować, że Berbatov nadchodzi. |
http://sport.wp.pl/kat,1728,wid,1030...l?ticaid=16835
szkoda troche,bo jak na polskie warunki byl to bardzo dobry pilkarz,ktory podejmowal niestety zle decyzje dotyczace nowych klubow |
Zajebiste losowanie Lecha :)
|
Ta.. ogólnie dobre losowanie :D 1 druzyna przejdzie a 2 będzie się starać o sprawienie niespodzianki :) Fajnie będzie zobaczyć nieradzące se w lidze Tottenham z Wisełką ;p
|
Omg
JAZDA, JAZDA, JAZDA, BIAŁA GWIAZDA !!!!!! |
Ale jaja ;d
|
Koguty ? Bez jaj !
Wisła da radę !!!!! |
Tottenham to nie Barca, więc tym razem za Wisłą;)
|
Wg goal.com Quaresma dzisiaj podpisuje kontrakt z Interem :)
|
wg. mnie wymiana 25kk€ + Pele za Quaresme to kolejna z glupich pomylek zarzadu Interu,chyba ze pod okiem The Special One rozwienie skrzydelka always i poleci z Interem hen hen daleko :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |
|