![]() |
|
@vrell jak Ty to wszystko pieknie widzisz, a chuja wiesz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak nie od dzisiaj wiadomo ... w Tibie tez graja Kobiety wiec chcialbym zlozyc im zyczenia
Wszystkiego najlepszego ,duzo szczescia zdrowia ,mamony i wszystkiego co sobie zapragniesz wtym wyjatkowym Dniu jakim jest Dzien Kobiet zyczy Ci Ellia :* <przytul><buzki> |Edit| : 20:19 Nadobna niewiasta [48]: wpisac sie prosze 20:19 Nadobna niewiasta [48]: i specjalne zyczenia dla mnie 20:19 Nadobna niewiasta [48]: xDDDD a wiec specjalnie dla Ciebie ;* |
extraaaa !
|
nuuuuuuuuuuuuuuda...
nie ma juz Bongo! |
wiecie moze dlaczego servery sa offline?
|
Nie mozna sie zalogowac, a ci ktorzy wczesniej logneli graja. Np. Krejzolek on
|
?? Jak to nie ma bongo :)
Heheh Wczoraj Poleglem po 20 minutowej walce z siedmioma zbójami z bylego dd. :) "Chill man Im Highskill" hehe Musze pochwalic karolka bo jako jedyny walnal soulfire :) Pzdro to jeszcze nie koniec. |
Cytuj:
|
9 marca - dzień rookowania postaci! xD
Name: Diego Rycerz Sex: male Profession: Paladin Level: 8 World: Iridia Residence: Liberty Bay Name: Traski Sex: male Profession: Elite Knight Level: 20 World: Iridia Residence: Edron @edit Name: Ulrik Unik Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 20 World: Iridia Residence: Edron kul. |
Diego.. :confused:
|
OMG który idiota zrookował diega... a potem będą marudzić że nie mają czym pkować...
|
nic tylko pogratulowac
|
Rozwala mnie comment [CHAR]Gapha[/CHAR]:
Some frags on bongo; Feb 29 2008, 22:12:05 CET Killed Vriss at Level 23 ok Feb 29 2008, 22:10:40 CET Killed Awindis at Level 32 ok Feb 29 2008, 22:10:06 CET Killed Eld at Level 34 unjustified and some other bongos but i dont have frag :/ |
no coz sa ludzie i sa taborety;/
|
I jest Leo! ;p
|
Cytuj:
To trza być debilem XDDD 5 stów w plecki :>> |
z pozdrowieniami dla Everanora...
gl in rl bro... http://i235.photobucket.com/albums/e...efugia/1-1.png |
jestem jestem ;d robie nowego noba(palka) wiec sie nie gniewajcie ze nie latam zwami na akcje knajtem:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |
|