![]() |
|
@up ejjj nie chcę cię martwić ale chuj na tym ssie zrobiłeś o0 wszedłeś, jak Maka miał red hp.
ps. Nie kozacz, że masz m walle #edit - widzimy, że się przekonałeś. |
/\ tomajk
wez odplyn nie wiem ile tam bylo demow ale Goratel stal na hp (ile on ma ? 1.3k hp ?) wiec nie jaraja sie bo 'przy dobrych wiatrach' jeden zdejmie go na hita - a to ze stal bez mana shielda znaczy ze nie jest ciota a Ty co ? gora/dol po schodach btw. GZ UBIJANIA MARCEL ahahhaha _/ |
Brak mi slow po prostu :)
ps. gz hypercama |
Karol, zazdrościsz mu, że ma lepsze programy od ciebie?;/
|
Tak Olku! Zblizaja sie moje urodziny, dostane taki od Ciebie?
|
Cytuj:
Peta z jednym demonem mogę se stac nawet na pysk z necro shieldem i m-setem, byś musiał zobaczyć jak bije demy na yalahar na ava :p @Tomajk ja ze walne jeden czar i mam full hp a nie to co ty xd |
ja widziałem ze 3 razy się leczyłeś żeby mieć full chyba ze mam zwidy.
ps.ja mam 1,5k hp i lurlem 4 demy |
@up
kuraw xd kozak hah ja pieredole ;d |
Cytuj:
a Majda majac 1.2k hp rozwalil cale poi ; ooo pozdro ;D |
up
kuraw xd kozak hah ja pieredole ;d |
dobra ide na kopalnie - tak tam skad cybrik uciekal - wpadnij jak chcesz pobawimy sie <3
|
Ciastko !
;* xd |
|
|
level + kick ; )
http://i300.photobucket.com/albums/n...ta94/140-1.jpg Jul 31 2009, 00:30:16 CEST Died at Level 140 by a demon. |
Qrwa Tomjak's zabiera sie za R econow oi bedzie sie dzialo B)
|
Cytuj:
AHAHAHAHAHAHAHA @szkapa mam nadzieje ze to jakis zart-jak gram najgorsza profesja i mam niski lv to oni pvp dodaja,co za tepe kurwy. |
|
Zdjol
|
@Up
Umyj dupke. Bedzie pisal jak mu sie chce .. co ty kurwa kujon odgrywający sie na ludziach na tibi bo w szkole cie tyrają za to ze jestes taką parówką która wszystkich poucza? komputerku ? Ps Sssssiiiijjj |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49. |
|