![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Refugia-non-pvp Pacera-non-pvp Niewiem o huj Ci chodzi dziecko. O to, ze nie z tego swiata?? Pacc-Premium Account wiec slusznie sie z Ciebie nabijal... Pacc Account-Premium Account Account... WOW Wolnosc slowa wiec pisze co i gdzie chce ;] "Taki mamy kraj jaki potrafimy zrobic..." |
Nie mam nic do Pacery... Wiem ze dobrze powiedzial ale nie musi sie tak bulwersowac! A powiedzialem 'naabek z Pacery' bo w opisie ma ze jest z Pacery, a to jest REFUGIA Thread...
@Edit, A wlasnie, ma ktos moze mapke albo linka do niej z zamieszczonymi hidden scarabami? Jest mi bardzo potrzebna bo znam tylko 3 spoty ;/ Z gory dzieki :) |
Cytuj:
No i co z tego, że to jest Refugia thread ? Ja jestem z Celesty i też nie mogę tu wchodzić :(? Myślałem, że przynajmniej część osób chciałoby, aby komentowali tutaj zdjęcia ludzie z poza Refugii, on nie wkleja tutaj screenów z Pacery, żebyś takie bzdury pisał. Faktycznie, drzwi otwarte, ale chyba dla Ciebie.. @topic, Gratuluję screenów wszystkim , a szczególnie gildii Hellpike, której screeny bardzo lubię oglądać i Children Of Chaos. Pozdrawiam Magsonn'a :) Pamiętasz koleżankę Nostos'a ? Czy jak Ty go nazywasz :P MSN - Oddi. ;) Signed, Odderz. |
Cytuj:
haa wiesz że to są mocne słowa?.... :) Takie oskarżenia rzucać ;) Ojj :D |
Cytuj:
PS.wtedy miał jeet lvl 124-145 |
o.00 jeet hakerem :P
|
Moj pierwszy raz :)
|
Cytuj:
Zazdrość Cię zżera i taka jest prawda :) Nie masz dowodów? Nie stawiaj zarzutów! Proste. A to co masz w podpisie to wszystko prawda o Tobie widać. :) Współczuje graczom Refugii, że takie osoby odwiedzają im temat i robią niepotrzebne zamieszanie. Signed, Odderz. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic żeby nie było bez SS'a to tu macie coś starego zaraz pod update 7.6 http://i20.photobucket.com/albums/b2...ruekbedzie.jpg btw. F-axe 85k =] |
Cytuj:
a ale ja przynajmniej miałem pacc i premmium account! i w cale się nie bulwersuję, tylko mam z Ciebie polewkę ;=] |
noto zajebiscie grzesiek(230) na tescie walil max z visa 220 (tyle co 100ms )
a polux z p-bolta 350+ (p-bolt w sklepie kosztowac bedzie 6 gp ^^ ) :D |
Tedunio zdejmuje dragi na 3 hity z avengera... zal. Fishii wali po 400 z e wave i po 500 z ue
|
Cipsoft has been namelocked to CIPBLOW
191lvl/79mlvl - (PVP) 400 ue, 200 sd, 100 vis (czasami, przeważnie gorzej) 191lvl/79mlvl - (PVM) 835 ue, 420 sd, 225 vis 112lvl/7mlvl (ek) - (pvp) 238 we mnie z dlancy 112lvl/7mlvl (ek) - (pvm) 389 w draga 140lvl (ek) z sca demona traci 5 uhow 100 rp+ dist 90+ wali z pbolta po 200-300 co sekunde p bolt - 6 gp - 200-300 dmg sd - 325 gp - 200-300 dmg BALANCED? |
Test serv tylko dla tutorów ?
|
@up
NIestety tak Mam nadzieje ze zrobia ts dla ludzi madrych, przystojnych i nie posiadajacych rangi tutora takich jak ja. Od 2005 roku sorc nie mial sobie rownych skonczyly sie rzady magow. Knighci wracaja w obroty |
Cytuj:
Wiesz co.... odnosze dziwne wrazenie ze czujesz to co ja...... Co do solowania demca knightem na 5 uhow to jest jak OTS |
Cytuj:
A no i jeszcze jesli jednak wprowadza to wszystko do update to sorce beda bez uzyteczne na hunty skoro knight bieze demka na 5 uhow hahahaha onwned :baby: . W sumie to juz nie bedzie nawet gra zespolowa :baby: NO co najwyzej robienie questow :P No to tyle :) Btw. Gratz all adv, loots itp ;] Pozdro :) |
Hmm, wiecie co?
W 2005 bylo wyprowadzenie sorkow i druidow na najlepsze. ALL zrobili sorki... Teraz kurwa macie petensje ze knight jest lepsze. Zdecydujcie sie -.- |
Może i jestem subiektywny, ale mi to pasuje ;p
Pamiętajcie, że to jest test serv, wiec ceny moga sie zroznicowac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05. |
|