![]() |
|
A ja mam neo 512....i super zajebiste lagi od 2 miesiecy ^^
Rano jest w miare spoko, po 16 to jest juz rzez za niecaly miesiac zmieniam na neo 1024 kb/s dsl-a...podobno znacznie bardziej stabilne ;/ Niestety w moim miescie nie ma wszystkich firm oferujacych internet... Ale i tak polski internet smierdzi, bo nikt nie gwarantuje predkosci minimalnej ;/ |
OMG...
54 ms z brustów i sd w gs'y... NOOB PLAX!! już mógł walic e-wave i by miał mniejsze straty... n/c |
Cytuj:
Ten ziom 2x up chyba.. Nawet nie wiesz jak sie ten serv nazywa.... :> btw. Hail dzieci Neo(xera) |
Ja mam Neo 512 i jakos wogole nie mam lagow no moze jakies minimalne ale one mi nie przeszkadzaja
|
@Kasztan~
Jak ja grałem ms'em to waliłem na e-wavy. XD |
[quote=skejt34;1258043]O ile się nie mylę to Netia wykorzystuje technikę ADSL ale prawdopodobnie nie ma możliwości podłączenia internetu od tego operatora w moim mieście.
QUOTE] wiem wiem , ale to jeszcze nei jest u was tak rozwiniete. ps. ja wiem co to znaczy grac an lagach :P:P-33 lvl sorc nabilem na necie 115 kb/sec |
Cytuj:
Nawet miałem na próbę NEO i jak już mówiłem na temat NEO szkoda gadać... |
@up
,,Na temat NEO szkoda gadac", ahsashaushasuahsau~ xD NEO sux, j/k @Bartoszeczek jak mozesz mnie ignorowac? ;< |
Cytuj:
|
Po ataku na poh moj kumpel postanowail sie zabawic i lurnol na amazon vamp bnashee... :D
Padlo z 10 ludu :D! |
@Daw
Jak ci cos przeszkadza to mnie usun z listy ;] Btw. czy ja kiedykolwiek powiedziałam, ze jestem normalna ? ;> |
Mozecie uzywac innego okreslenia niz neo? :>
Btw co tam ciekawego na Silverce? |
Dzis tro chyba tylko to sie dzieje:
20:16 New record: 843 players are logged in. |
Niedlugo kolejki będą żeby się na Silvere zalogować :(
|
@up
Ale będzie szybszy resp potworów. ;p |
Cytuj:
|
http://img413.imageshack.us/img413/6402/1arrowsst4.jpg
Zastanawiam się jak ja to zrobiłem ;O , bo nie wiem8o |
KKKKKKKKKRRRRRRRRRRWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAA
10-02-2007 Celarx Azura PACC na 90 dni ten szmaciarz wygrał konkursa na paca ciekawe ile smsów wysłał -.- ale jak tak można ja wysłałem 30 a taki o kolo wysłał pewnie z 10 albo i mniej pewnie po znajomości dostał dlaczego oni nie wyświetlają ile kto esów wysłał -.- ale tak na poważnie :/ zasrana umowa pewnie każdemu po znajomości walą paca a takie łosie jak ja tylko dają takim frajerom jak oni kase ale sie kurna nie poddam bede miec tego zasranego paca se czytajcie ile wleźie znam wasze czarne machloje -.- nie poddam sie. |
@Up
Moze wyslal wiecej. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |
|