![]() |
|
Cytuj:
P.s Moim zdaniem Ci co doszli do wojny "bo mysleli ze wygraja ja" moga sie powoli splacac =) |
Jeszcze sie wojna dobrze niezaczela a ty juz o splacaniu mów.......
Jeszcze moze duzo osób dolączyc do wojny np; Rattzor Colorion~ Xelede~Parencikos(chociaz watpie) Grzbieciq Amazonfiskes Oen kilka sorców typu Zielok Sorcerer , Korth Bon devil(kto wie;p) i inni...Wiec nieprzesadzaj wszystkiego |
Cytuj:
P.s Patrzcie co za debil, brak slow przez gre znienawidzil swoich rodakow. Wy tam musicie miec jakies testy lub cos ze wam tak banie zryli -.- 13:30 Sopter [26]: stiupid polacks 13:34 Sopter [26]: narqa polska szmato Dla mnie mozna byc nawet z "br", "Swe" z byle kim w gildi, bo to tylko gra, ale jak mozna wyzywac swoich rodakow. |
Cytuj:
ps. Colorion~ powidzial ze szybciej by doszedl do hwl niz do nas ... ciekawe dlaczego.. ;p |
Cytuj:
|
Myśle ze 2-3 ladne fragi dla nas i by doszlo kilka nowych;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja akurat wiem jak to jest w waszej guild .. i nie zaprzeczysz ze obrazanie Polakow jest tam codziennoscia i nie chodzi tylko o obrazanie w sensie gry w tibie.. Rumcio mowiac "stupid polaks" bynajmiej przyznaje sie do swojej glupoty ... Rumek moze powinienes zmienic obywatelstwo .. |
Cytuj:
P.s Do rl friends rumcia, niech ktos to zglosi jego rodzicom, bo to moze byc tak ze zacznie zabijac swoich kolegow itp. Jak mu Zazek powie, ze jak zabije polaka to dopiero bedzie kozak. xDDD Narazie jest to poczatek choroby "wanna be SWE lub Zazek" |
jak na moj gust to on to mowil o "STUPID" jak uwarzasz sie za glupiego polaka to chyba ze tak
|
Do Aragorna i tych noobów ktorzy caly czas mowia "Umówcie sie na Jakas godzine i MassLogg" Omg skad ty mozesz wiedziec..-.- moze bys pomyslal troche zanim cos napiszesz aha i co do tego ze niby LS sie wykrecaja zachowaj to dla siebie "ciagle jest anszych malo online, a jak sa i wiedza ze bitwa ebdzie, to daja loga i mowia ze nie mieli czasu etc" BO GOWNO WIESZ!...
Moze zastopujmy temat Catrishii -.- Jesli on sobie pozwala na takie traktownie (wysluchiwanie tekstow etc) nie nasz problem =] @Cati Zdziwi sie jak te **** Szwedy przegraja wojne i bedzie mial czas na gre to zacznie blagac i dopiero wtedy zrozumie ze popelnil blad ... (zawsze tak jest) |
Ale wtedy bedzie za pozno:p
|
za bardzo jestescie pewni siebie
|
up
...co podnosi morale i daje wiare ale czesto jest zgubne...(zaraz bedzie asslicker madafaker zdrajca Polski[ tak dzieci z duzej litery sie pisze]) bo przyznal Cat racje, ale taka jest prawda, swoja droga szkoda ze Galana tak zeszla na psy kiedys jakby nie patrzec bylo lepiej ale milo ze ludzie staraja sie by zapanowal pokoj. "war isn't about who's right, but about who left" |
Cytuj:
P.s Pewnie sie juz szwedzkiego uczy debil =) CO TEN ZAZEK MU ZROBIL !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Aragorn niemasz rozumu?:baby: Chodzi o Oena jako blokera dla twojej wiadomosci8o 8o
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:19. |
|