![]() |
|
Cytuj:
|
Real Madryt to najbardziej przereklamowana drużyna, uważam, że ligę skończą za Barceloną i Villarealem/Sevillą. Cóż 3 miejsce nie jest złe ;)
|
Cytuj:
|
Ciekawe jak zagra dzisiaj Lech..
Jezeli odniosa kolejna porazke, to moze byc koniec kolejorza na ten sezon :( W sumie to chcial bym by przegrali... Moze to dalo by do myslenia managerowi i wydupil by tego zasranego trenera. @DOWN Gowno prawda.... To sa naprawde utalentowani pilkarze, i gdyby byli pod dobra opieka to kiedys mogli by zagoscic w najwiekszych europeiskich klubach... Oczywiscie paru juz sie nie nadaje, ale w Lechu jest kilka nieoszlifowanych diamentow... Ogolnie w polsce rodzi sie wiele talentow, ale niestety tylko pilkarskich, bo trenerow mamy beznadziejnych. Jedynie Smuda jest w miare dobrym trenerem. Reszta to tepaki udajace ze znaja sie na zeczy, i ciagnace kosmiczne pieniadze od klubow. Z powodu braku dobrych trenerow w polsce wiele/ wiekszosc talentow sie poprostu marnuje.. Przyklad: Blaszczykowski.. Dostal sie do Borussi gdzie jest solidny trener i co?? Jest jednym z lepszych pilkarzy Bundesligi, i zapewne najlepszym w reprezentacji Polski. Albo zobaczcie na jakim poziomie gra Obraniak... Teraz porownajcie se Obraniaka do Rogera Perrejro.. Obraniak - Francja.. Perejro - Polska. Chyba widac niesamowita roznice co?? Kiedy Guerrero przybyl z Brazyli, gral ladna techniczna pilke.. Zaczol grac w polskim klubie i co?? Gra jak ciota. Gdyby Lewandowski zrobil wszystko by odejsc z Lecha i ze te 2,5 mln dojsc do BVB mieli bysmy w reprezentacji istnego snajpera.. Rozwijal sie w Lechu, bo byl tam dobry trener. Zostal, i wtedy wylali dobrego trenera... Zatrudnili jakas piz****e i druzyna przegrywa wszystkie mecze, a Lewy sie marnuje. I teraz albo jakis klub go wykupi (zostalo im nie cale 15h xD) albo Lewy sie zmarnuje, bo na zmiane trenera sie nie zanosi. |
Marnym piłkarzom nawet dobry trener nie pomoże.
|
Cytuj:
Skąd Ty w ogóle wiesz jaką Leonardo ma charyzme? Po czym to oceniasz? I najzabawniejsze jest to, że na Berlusconiego najbardziej plują Ci, którzy NIC nie dali klubowi. Internetowi kibole... Jakby nie patrzeć, polityka Pereza po części jest dosyć mądra. Nawet jeżeli dużo zainwestujesz, klub musi na siebie zarobić. Berlu nie może od dwudziestu kilku lat ładować kasy w Milan. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciekawe, skad wiezmiesz lepszego trenera od Zielinskiego? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ten temat jest do obrazania sie wzajemnie czy dyskusji o sporcie??... Jesli to pierwsze to mozemy to rozwinac... Skad wezme lepszego trenera??? Moze czas by polskie kluby zaczely sprowadzac trenerow zza granicy??? |
Co do tego, że kibice drużyny chcą jej porażki. Ja baaardzo bym chciał, zeby Legia skończyła na 7 miejscu. Ktoś z góry może by się ogarnął, że drużyna nie ma stylu, ani dobrych zawodników, ani trenera.
|
Kubica 4, mało brakowało a był by na podium, Vettel mu niestety śmignął z pit stopu :<
|
Na początku Kubica dobrze jechał a potem znowu coś mu się z samochodem stało. Ale i tak jest zajebiście, BMW jechało w końcu w miarę szybko. Tylko szkoda że Fisichella nie wygrał ale to może następnym razem.
|
Dziwne ze nikt nie wspomnial o karnym na Arszawinie >.<
MU gralo taki syf ze Wisla by ich ograla ale jak sie strzela do wlasnej bramki i w tak durny sposob robi karnego (inna sprawa ze Rooney sie kladl juz zanim go Almunia ruszyl) to sie mecz przegrywa. A wywalenie Wengera na trybuny za machniecie reka czy kopniecie butelki to juz kompletnie jakas parodia jest w dodatku niemial nawet gdzie usiasc |
no i Zaglebie znow dostaje po dupie ;];];] Druga druzyna I ligi, a w 5 kolejkach nie maja nawet punktu. Dżizas, wyprzedza ich nawet team, ktory mial -10 pts na start... majac takiego sponsora jak KGHM powinni byc w top6, a tymczasem murowany kandydat do spadku poki co. Ciekawe co kierowalo Franzem ze zgodzil sie tam wrocic.
|
Czekam na mecz 24.10, żeby się lubinki przekonały osobiście kto rozdaje karty w województwie :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na pewno nie mając do dyspozycji nowy stadion (-;
|
Chyba kolejka marzeń- Zagłębie w plecy, Śląsk z Lechią solidarnie 1:1, Wisła wygrała a w 40. minucie Lech 0:1 Bełchatów :D
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie, Wisła, ani żaden inny klub by ich nie ograł. Rooney się kładł? No wybacz, ale został wyraźnie pociągniety za nogi w momencie, gdy był niemalże całkiem wyprostowany, więc jak on mógł się wcześniej kłaść? To, że nie miał gdzie usiąść to czyja wina? Szczęście sprzyja lepszym ;> i lodożercom. |
Cytuj:
MU gowno gralo tamtego wiczoru i kazdy obiektywny kibic to powie ze Arsenal byl lepsza druzyna ale coz takie piekno pilki noznej POCIAGNIETY ZA NOGI xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD idz ty lepiej do sklepu po binokle http://rs721.rapidshare.com/files/27...albiondean.avi 7.35 wszystko pieknie widac |
Lech 2:2 zremisowal...
Tak nie moze byc -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Arsenal był lepszy, nie wiem po co to napisałeś. Po prostu zagrali baaardzo głupio. @Edit Jeśli chodziło ci o ostatnie zdanie, to był to swego rodzaju żart, oraz coś, co przypomniesz sobie spoglądając na tabelę z poprzednich, a pewnie i po zakończeniu tego sezonu. oraz jak wygrasz loda od Algidy. |
Cytuj:
@down Lokacja: Niemcy No w sumie racja, tylko rolę okna gra tv/sopcast |
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
Gosc ma szczescie ze Wasyl wstac nie mogl, bo gdyby mogl, to by mu pewnie epicko wyjebal... |
Cytuj:
lech zdechł kolejorz |
|
Wiecie co, patrzeć na to i filmik: http://i29.tinypic.com/33e1wfd.gif napada mnie taka złość, takie w*********, a jednocześnie taka bezsilności wobec tego cholernego Murzyna.
MATKO BOSKA, popatrzcie na swoje nogi i spojrzcie na zdjecie, co za k****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
O kurwa. Noga mu się złożyła w 3 części.
K.Jay |
http://www.youtube.com/watch?v=NE9N8TcXrgw
@ jeszcze rece podnosil do gory jak mu sedzia kartke pokazal ;ooo |
Ta noga od złamania w dół wygląda jak getra wypchana kamieniami... Wasyl trzymaj się!
W jego miejsce Beenhakker powołał Rzeźniczaka |
Jak dla mnie murzyn nie powinien grać do momentu, gdy Wasyl wyzdrowieje. Powrót na boisko stoi pod znakiem zapytania... W normalnym życiu byś zawiasy dostał, a on pewnie 3 mecze dostanie ( jak z Eduardo....).
Szkoda faceta ;/ Boruc dzisiaj piękną bramkę wyjął (-: |
Murzyn wiedział, że do piłki nie dojdzie. Celowe zagranie, bo kto z wyprostowaną nogą atakuje piszczel zawodnika, który go wyprzedza wykonując wślizg? Dyskwalifikacja na 2 lata, 100 tyś euro kary jak dla mnie. Ale jak napisano na weszlo.com, dostanie max 3 mecze i śmieszną kare.
@edit Najbardziej mnie dziwi zachowanie tej małpy, że wymachuje rękami jak czerwoną kartke dostał. A co do 5. kolejki ekstraklasy to wyróżniam jedynie bramkarza i obrońców Śląska. To co wyjmowali Celeban z pustej bramki albo Kaczmarek strzał Kaczmarka ale z Lechii to klasa. Tak samo interwencja Boruca w meczu z Hibernian. |
Teraz tylko czekać, aż przyjdzie chłopakowi grać w Polsce ;-) Jakoś mi go nie szkoda...
|
No, w komentach na youtubie już mu obiecali że umrze :D
|
Mecz Polska - Belgia z sędziującym Howardem Webbem plx! Najlepiej podczas EURO 2012 na jakimś 40-sto tysięczniku...
Ale się zbuzowałem, wieczorem wróciłem zmęczony na chatę a po tym co zobaczyłem będę miał problem żeby zasnąć... Rozumiem, że chłopa poniosło, ale jeszcze bezczelnie rozkłada ręce udając niewiniątko... Grrr |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |
|