![]() |
|
Ruhi
Mar 10 2008, 22:16:22 CET Killed at Level 95 by Doja'Dus and by Vrell nie wiem jak on się znalazł tam ale padł :D |
nie ma placzu, 1:3 a walka jak flip z flapem, na 1 przypadalo 10 dd~, mnie zajebali w 15 jak nie wiecej lol xd
|
:( Kurwa wiedzialem ze jak dobije to padne xD haha coz zycie.
Szkoda troche ale chociaz smiesznie jest ;] "do 1lvl'a jeszcze troche daleko" Jeszcze tak do 50 i juz pokemony nie beda wpadaly po nas bo sie nie bedzie oplacalo. |
Cytuj:
|
Rogger Bacon rookowany po uprzednim rozdaniu całego ekwipunku noobkom.
|
ludzie powoli traca sens grania na iridi ;/
|
Cytuj:
iridiI* ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@odp na pytanie: Żeby paść? |
@ripper twuj stary hyba
Nie Olorion ale kolo 15stu ich bylo. POZDRO |
Cytuj:
|
czyli ogulnie niezla rzez of pl ==oooo
|
Cytuj:
and by Antarian Feb 27 2008, 00:36:23 CET Killed at Level 108 by Jarodinho and by Offenhauser Feb 24 2008, 15:06:21 CET Killed at Level 109 by Iron Bellator and by Colalvero Feb 24 2008, 12:06:08 CET Killed at Level 112 by Bezok and by Bocata piedras Feb 24 2008, 11:35:25 CET Killed at Level 113 by Thalic Ilunor and by Anumrati nooo;ddd |
Krejzolek 117 Elder Druid
@dax co za sens bic kogos kto i tak sie nie podda ;) edit: ogolnie elo dax aka Lapciuch aka elo udaje ze nie gram ale po cichu robie new chara ale ciagle mnie dedujom :\ |
jak nie ma rl zycia to co ma robic dlatego sie nie poddaje
|
wg mnie dla nie jednej osoby tibia jest wazniejsza od kolegow i rl zycia,
|
@up Do bani
|
Cytuj:
@q1 ty chyba naprawde przez ten czas co wbiles 100 lvl nie wychodzieles z domu, my nie mamy zamiaru z nikim wojny prowadzic poprostu dedujemy ludziuw zeby miec zabawe a nie tylko exp nolife exp nolife <jeb od starej patelnia> koksy nazwane tibiaroxor potem exp nolife exp nolife ,,,,,l,,,,,,, |
no coz tak jest ze ludzie w tibia widza tylko lv, expia expia i mysla ze sa fajni, a jak dedna to placza przez 2 miesiace
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |
|