![]() |
|
Po prostu Saber więcej widać ;p A tak serio to Saber nieporównywalnie bardziej kawaii niż C.C!
Nipah! Corgar Frizz |
Soul Eater ch.57
Ukryty tekst:
@down takie rzeczy to na gg przyćmiewasz moją wspaniałą recenzje o SE >.> |
@Corgar
C.C. jest 1,8k zdjęć xD W ferie będę mieć co robić xD |
A niech Cię Rayza! Jeszcze nie dotarłem tam i pokusa zwana twoim spoilerem była zbyt duża. T.T
Za mangę się biore jak już dotrę do aktualnego odcinka, akurat obejrzałem 25. |
No to jestem na półmetku DN.
Ukryty tekst:
|
@up:
DN jest najciekawsze wlasnie do tej polowy :D Potem jest lekki przestoj i pozniej znowu jest fajnie (ale nie az tak jak na poczatku) ;P |
Cytuj:
Do tego wreszcie obejrzałem Seto no Hanayome + OVA Ukryty tekst:
Btw. Na przyszłośc- zna ktoś równie popieprzone anime żeby obejrzec? |
@Up
Furi Kuri! xD @Topic Zaczalem ogladac White Album. Powiem wam, ze szykuje sie fajna seria... Jak na razie kojarzy mi sie z efem i I"s, takze moze byc niezle. Do tego patent, ze mysli bohaterow sa pisane, a nie mowione. Czekam na 2 ep! |
Racja, Seto~ jest iście popierdzielone, i to właśnie lubię- dużo motywów do różnych serii/filmów :P
|
@nari
boku tenshi dokuro-chan? nhk ni yokoso? sayonara zetsubou sensei? |
W każdym razie skończyłem ściągac drugą połowę DN i teraz zaczynam CG : P.
|
Wiem, że na tegoroczne Animatsuri się kilka osób wybiera. A na łódzki Funekai ktoś jedzie? Czy będę sam z tego szanownego grona?;)
|
Chaos;Head - done, dziwne to na początku pogmatwane, po 5 epie jakoś bardziej się rozwinęło, dosyć ciekawe nie powiem :).
|
Cytuj:
a moze ktoś na Ecchicon:4th strike sie wybiera? (warszawa koniec lutego) |
@Juzefek
Noo seto jest rox @DDos Chaos;Head na początku jest naprawdę dziwne, ale w pozytywnym sensie. Tylko szkoda że z czasem traci na nieprzewidywalności ;/. Sam serie przerwałem na 5 epie. Z powodu za słabego kompa. Kupie nowy to dokończę :D |
@rayza
moze.. w koncu w mojej wsi ; ) @topic Ogladam sobie haruhi, i powiem, ze dawno nie mialem takiego uczucia, ze odcinek za szybko sie skonczyl : D Wykrecona seria ; ) 4 eps left, za malo, za malo.. : ] Bedzie 2 seria, czy "wszystko" zostalo wyjasnione pod koniec? |
Cytuj:
Jest tylko maly problem bo znowu czas trwania cosplayu bedzie w 1-3 sierpien kiedy sa praktycznie zaraz moje urodziny, a w ten czas zazwyczaj wyjezdzam na wakacje. No nic, do wakacji jeszcze daleko wiec narazie nie bede nazucal zbyt pochopnych wnioskow. Btw. Cholercia na stronie konwentu nie ma narazie opisanych zadnych atrakcji, konkursow, tematu przewodniego, ani niczego ;< |
Obejrzałem pierwszą serie Code Geass, to co o niej sądze (spoil w ukrytym tekście):
Ukryty tekst:
Ogólnie anime polecam (nawet bardzo), aczkolwiek po takich seriach jak Death Note, aniżeli przed nimi :) |
Code Geass za prawdę jest serią godną polecenia, ale najbardziej dobitną(moim zdaniem) rzeczą jest spoiler:
Ukryty tekst:
Jeszcze raz polecam! Ludzie oglądajcie Code Geass, naprawdę warto :), jednakże i tak bardziej podobał mi się Notes Śmierci ;P |
@-=DanieL=-
Podpisuje się pod tą recenzją z całego serca. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:52. |
|