![]() |
|
Wszyscy jestescie slabi.... :faceoff:
|
http://img72.imageshack.us/my.php?image=battleju0.png
WRA i Inshon razem. Szkoda, ale teraz maja szanse wygrac ta wojne. |
no nareszcie bo wiało nudą już xDDD ciekawe jak to się skończy..
|
Cytuj:
@2x down ; oo to mnie przycisnąłeś do muru ;x <cry> |
pasterzyk sobie pozmieniał rangi w gildii i jest fajny
|
Cytuj:
No ale ok mniejsza juz z tym , pozdro. |
nowa wojna spoko :)
Name: Spaaw Sex: female Profession: Elite Knight Level: 260 World: Furora 13 leveli i przegoni orzecha :) (nie będe pisał Taifuna bo on z tą postacią nie ma za wiele wspólnego oprócz tego że jest jej właścicielem.. niestety ) :) |
JAk statki na niebie a slovik na glebie hahah
22:13 Warning! The murder of Pall-Bone was not justified. Mam nadzieje ze po tym co ci zrobilem nie obrazasz sie i w dalszym ciagu pozostajemy przyjaciolmi :*. Pozdro Slovik 22:17 Invisible'Andzia [129]: to wychodzicie na tego opena czy do jutra bedziecie w pz stac To jest text dnia hahahaha , Szczupak czy jak tam na ciebie wolaja my na was czekamy w dalszym ciagu na pustyni :<< |
No właśnie się zastanawiałem jak bardzo tępi jesteście i ile będziecie bez sensu tam stac :S
Okazało się, że niektórzy są kosmicznie tępi Xd Np Ty, Wyżelowana Metroseksualna Pizdo czy jak Cie tam nazywają : o signed: Szczupak czy jak mu tam Xd |
Cytuj:
Dodacie go do fragów z wojny pedały ?:) |
Cytuj:
Jak już chcesz być taki ortograficzny i interpunkcyjny to w_ogole Cytuj:
Nie na darmo masz FIFTISENTA jako avatar ; o Congz <3 Filmy róbcie ^^ Heheh |
czemu sie wyzywacie ?
karas ty chodziaz troszke kultury;] |
Porobimy te filmy jak szczupak wyjdzie z pz bo poki co tylko smierdzi nic wiecej ;/
|
:S Przemku daj na luz...
|
Szczupak nie wyjdzie bo Metroseksualna Ciota grasuje w okolicy o/
Dobra już luz bo społeczności spokój zakłócamy, następnym razem odpowiem jak wyzwiesz mnie na rl. Strzałka! |
Cytuj:
pozdro |
No i gra gitara :]
Tak oto na forum Furory zagościł oczekiwany odwiecznie spokój. |
AVE CISZA I SPOKÓJ...
Zebraliśmy się tu żeby opłakać śmierć slovika zabitego przez liska.. Smutne, przepraszam musze wyjść i się popłakać... a z ciekawości . lisek mialeś waste?? no wiesz taki lvl na twoim lvlu nie łatwo przycisnąć do ziemi :O |
Lisek zarobiłeś na wojne gangsterze, nie ma co 4 m walle i ihy których nie używałem bo wolałem patrzeć jak robisz z siebie idiote i na*******asz 36 levela
Powiedziałeś " Ja chce być nielubiany masz mnie nie nawidzić " Jak już Ci mówiłem - mam na Ciebie wyjebane |
@Slovik
Nie lubisz go bo jest czarny taka prawda!!!!!!!!!!!! :O:):);):P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24. |
|