![]() |
|
Najpierw powiedz, co kryje krocze. Potem zdecyduję.
|
Tak przy wszystkich?oO
@neoś I co, Ty tez chcesz byc emo?: / |
Cytuj:
! down to pijemy !:cup: |
Wy tu gadu gadu a tymczasem ładna okronglutka strona stuknęła! 256! :cup: :cup: :cup:
@top: Neo Arab i pewnie terrorturysta snowboardowy, Martka ogarnij się następnym razem przed zdjęciem bo wyglądasz jak ja, kiedy się budzę ; o @down: zależy po ile postów. 128 też ogrągła btw, bjacz. |
128 parówo.
|
Cytuj:
@down o rly?!?!!?1/1/ |
@Łasuch
Ale jej dowaliłeś ;p @Yoh Asakura Lubię parofki @Gelt O to właśnie chodzi w emo xP |
Adamie, ale Ty męsko wyszedłeś : o.
|
emocunt: przeprosiny może nie (w sumie ja nawet nie mam za co), ale gratulacje ładnego painta.
|
Cytuj:
|
|
Ja też nie mam za co, ale ta fryzura to mnie przeraża kimkolwiek jest osoba znajdująca się na zdjęciu. : P
|
Mnie pierdzieli kto jest kto... Byle nie okazał się dzieckiem 11 letnim które szuka w necie zdjątek "sexi" kobitek a sam jest otyłym 11 latkiem z spaszoną mordą wpierdzielający ciągle 2 parówki i jedna z serem a druga z tłuszczem :(
Aa i jeszcze cuś: Emocunt to Emocunt i nikt tego nie zmieni ;P @down Nie żaden "ty" tylko szanowny sziz kropka. Nie, żadnych nie doświadczyłem (tych poważniesjzych) ;) |
Papierowe serce > palec. Emokunt zabity przez samego siebie.
ty wyżej: Jakieś przykre doświadczenia? |
emocunt:
Dobry fotoszop! |
najlepsze jest to, ze ten 'cos' pisze posty tylko w tych 2 tematach.
|
|
Hahaha pwned. Disseny jest zwykłą przeciętną dziewczynką, która chce się dowartościować, więc wrzuca zdjęcia jakiejś 19-latki którą jest zafascynowana ;dd
|
Ha, widziałem profil tej emocunt na n-k, to jest straszne jak ślepym można być, bez makijażu i całego tego kiczu wygląda milion razy lepiej.
|
Teraz to ja już nie wiem kto jest kto :( Czy emocunt to następne hiper dziecko neo czy ta "prawdziwa" jestem jednak 70% na dziecko hiper neo \o\
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06. |
|