![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
//@up, up: Tępy kurwa, TĘPY! |
Cytuj:
|
Nie miałem tu na myśli rozpoczynanie kolejnej dyskusji na temat wykształcenia które zwykle są "bardzo inteligentne" ^^
--- Miłość ci wszystko wybaczy! 8o Wybaczam kochanie :* :D :D :D hahahahahaha |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Ja stawiam ze za 3 meichy tak bedzie... chyba ze przestana go potrzebowac wczesniej... |
Cytuj:
Za jakis czas bedzie znowu akcja podobna do tej ktora miala miejsce na poczatku powstania HWL, a mianowicie slynny comment Rumcia "Friends keekz~ Zazek" itp" a zaraz po smierci "I dont have friends" :D |
Mnie chce sie walczyc mam chec ale cuz empty wkur.... sie i rozdalem eq cale jakie mialem jak bym mial eq to bym mial motywacje do kupienia pacca czyli dziennie 3-4 bp uhow i bym jakos splacicl eq wraz zemna wrocilo by troche osob tak na oko 4-6 zalezy czy przekonali by sie wraz zemna i nastawili na walke ja sie splacilem nie Pierwszy jak wy tu piszecie tylko 1 z ostanij bo w wakacjie ludzie sie splacali Verdax nie byl wpisany na liste Payment bo tak ustalil z reszta aby nie bylo ze sie splacil to byla 1 osoba z czolowki catrishia uwierz mi jeszcze posmakujesz tak jak ja 1 miesiac wakacji w pz-temple-depo albo bedziesz expic i Welcome to Temple twardy jestes z nimi swe a samemu jestes pipa 1 slowem niczym smieciem w oczach polakow jeszcze zobaczysz ze nie bedziesz z hwl to wtedy bedziesz chcial do kondy-lovize etc to wtedy my powiemy ci to samo co piszesz teraz bo przyjazn sie buduje latami a w 1 sekunde mozna ja zniszczyc <ze ty new owner to ja wiem> Maciek nie sprzedal postaci Aylitha chyba mial taki zamiar a czy to zrobil to ja nie wiem a tak samo Bon Devil to nie Jacek ktory gral tylko teraz new owner sry 2 ownerow Grzbieciq co prawda gralem z nim tylko kicki-freez po update aol-blessy 2x dead i psycha mi i jemu siadla
Czas Pokaze moge cie Catr~~ porownac z Imagram 1x ci sie udalo a potem bedziesz zalowac |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po2 jak brak slow na mnie to po hu** cos psizesz? po3 nabilem 29 lvl po4 gdzie ja mwoie ze wiem duzo? idz sie zbadaj po5 no comennt po6 jakich taktykach?:> napiszcie ksiazke z egeneeto po7 to jest twoj "ryj" po8 nie odpisuje na twoje komentarze panie "wykRZtalcony i mONdry" @Topic Rumcio hacked? |
Koleś bez przesady Avatar idealnie pasuje tam gdzie ma pasowac :P (Chyba kazdy wie o co mi chodzi)
Zaraz pewno zaczna cie wyklejanki teksciczkow ze robie bledy i itp :) Aha co do mojego ostatniego posta looknij Page 505-507 dokladnie nie pamietam tam napisales o LS :) ze sie wykrecaja etc PS:Rumcio rzadzi z tym Comentem =D Szkoda ze go juz nie ma :( "I dont have friends" :cup: :cup: |
...
@up
Ty wygladasz mi na jakiegos sfrustrowanego, samotnego downa. Idioto - mowiles o taktyce UHANIA sie tylko WYtykanie ci ortow to po prostu syzyfowa praca prawdziwa gra zaczyna sie duzo pozniej niz na 29 lvl- widziales kiedys zielonego smoka/ WSZYSCY CIE ZE TAK powiem PROSZA zebys nie pisal, uszanuj nasza wole. Nie interesuj sie rumkiem |
@aragorn
moze to i smutne, ale nikt cie tu nieche ;( ;p mam nadzieje, ze wkoncu to do ciebie dotrze ;] |
@LoLuS
"po6 jakich taktykach?:> napiszcie ksiazke z egeneeto" -Po Pierwsze "Egeenetoo" =] -Po Drugie o jakie taktyki Ci chodzi czlowieku?? Oo czy ja cos pisalem na temat taktyk -.- Pisalem zebys sie nie wypowiadal czy sie wykrecaja "BO GOWNO WIESZ" -Po Trzecie Z kazdym postem pogarszasz swoja sytuacje na fourm, o ile mozna ja juz w ogole pogorszyc ^^ :] |
Cytuj:
taaak Ty o tym wiesz najlepiej. nie moja wojna, nie obchodzi mnie ona ale taka mala dygresja z mojej strony - nie wiem czy wbijanie skulla w srodku wojny i nabijanie fragow przeciwnika bo "ktos Cie zdenerwowal" jest sensowne. wiec stfu |
Feb 20 2007, 09:01:06 CET Killed at Level 46 by Gran Deah
Widac ze boja sie pza nabijac =/ -.-..... Dla tych co nie znaja powodu "Rl Keekza" :] |
Czegos zapomnialem:
Name: Waroz ^^ Double Post Rox ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |
|