![]() |
|
Inter ma Zlatana. Z nim zawsze zdobędzie mistrzostwo kraju.
Zlatan <3 |
btw co do ligi włoskiej,niesamowicie smieszna kolejka :P
Fiorentina-Juve 1:1 23' Z. Grygera yellow 29' P. Nedved yellow 34' F. Melo yellow 39' [0 - 1] P. Nedved 65' M. Camoranesi yellow 84' F. Melo red 89' [1 - 1] A. Gilardino 90' A. Gilardino tak wiec Viola doprowadzila do remisu grajac w 10,ladnie :) |
Cytuj:
Dzień Dobry. |
A wiec tradycji stalo sie zadosc, jak wszyscy traca punkty to wszyscy ;].
http://www.juvepoland.com/news.php?id=11178 owned roku |
Jak widac faworyci Serie A jak i Primera Division mieli nieudane starty. Ale najbardziej cieszy mnie porazka Milanu oraz Realu ;]
|
|
Robinho oficjalnie w Manchesterze City.
|
A Berbatov w MU ;-)
Ale ofensywa: CR7 (jak dojdzie do siebie)-Berbatov-Roo-Giggs/Nani ;* Wreszcie Diabły mają wysokiego, silnego napastnika jakiego im brakowało ;) |
szkoda, tym bardziej że pozbyno się konkretnego SWP :d w każdym razie patrząc na to inaczej 42mln to za dużo imo. Został nam Sinclair, Joe Cole, Kalou, Malouda, Fabio Paim... Proste Kenyon zrypał sprawę, szczególnie z tym wypuszczeniem SWP, to był piłkarz który zasługiwał na gre bardziej niż Malouda czy nawet nawet Kalou który ma wahania formy :/
|
Cytuj:
|
^ przez ciebie oblalem sie woda,czytajac to co napisales;p tak mam odmienne zdanie na temat Nani'ego to zawodnik ktory gra na korzysc druzyny i rzadko gra pod siebie,ale gdy juz sie zdecyduje na akcje indywidualna jest on calkiem fajna.
|
Cytuj:
Down: xD |
Cytuj:
|
Teraz pewnie Tevez nie będzie wychodził w podstawowej jedenastce, a szkoda, lubię jego styl gry.
|
yeyeye, Berbatov w Manyoo ;**
Ja tymczasem ide dalej spedzac milo wakacje. Pozdro dla wszystkich :)) |
Cytuj:
Cytuj:
Walcott to szybsza wersja Naniego. I przynajmniej angielska. http://www.premiershiplatest.com/new...--5513652.html - to co, przerzucamy się na Man City ? |
Cytuj:
Diaby dobry, bo brutalnie fauluje przeciwników the gunners, ale jak ktoś tak samo potraktuje gracza arsenalu, to jest beznadziejnym piłkarzem. Typowe myslenie kibica arsenalu, adekwatne do poziomu drużyny. |
Cytuj:
Imho aktualnie najlepszy pomocnik w Premiership. Cytuj:
A poziom drużyny Arsenalu - no wiesz, wy u siebie wymęczyliście z Newcastle 1:1, a my gładziutko 3:0. mecz meczowi nie równy, ale co z tego ;) |
Yoh, Boze, ale ty jestes pierdola, rly. Zaraz pewnie mi nawrzucasz, ze sie nie znam, bo kibicuje Swinoujskiej Flocie, mozesz, tylko ja w porownianu do Ciebie nie twierdze, ze zawodnicy mojego zespolu to Bogowie, ktorzy sa lepsi od wszystkich razem wzietych. I wiesz, Ty swoich Bogow to widujesz tych na zdjeciach na onecie, a nie na ulicy, a przede wszystkim nie wspierasz ich dopingiem na boisku internetowy kibicu, roznic sie od reszty dzieci onetu, jedynie tym, ze masz jakiekolwiek argumenty i nie zmieniasz klubu co drugi dzien. A i nie jest to wycelowany w reszte kibicow, klubow, ktorych nigdy nie widzieli na boisku, tylko do Yoha, ktory swoich Bogow- 11tke Arsenalu + lawke marzen, widzi jako pilkarskich mistrzow i Bogow. Moze jeszcze powiesz, ze Ci gracze Arsenalu, sa lepsi od takich nazwisk jak Pele, Z. Zidane, R. Carlos, Ronaldo itd (chodzi oczywiscie o Ronaldo, nie tego placzka z Man U.).
Szkoda, tez, ze za ta Twoja napinka nie ida wyniki. Wkoncu ostatni raz lige wygraliscie w 2004r, troche cienko jak na zespol Bogow, nie mowiac juz o LM, sledze jej losy z zainteresowaniem od 2001/2r i jakos kurcze nie moge sobie przypomniec od tego czasu Arsenalu w finale tam. Zgadnij dlaczego? Moze ich tam nie bylo? A moze udowodnisz mi, ze byli, tylko ja nie widzialem, albo oczywiscie odpuscili, zeby grac na wazniejszych turniejach od Champion League. No ba, wkoncu Carling Cup i turniej na Emirates Stadium, to duzo wazniejsze turnieje. Chlopaku, odrobine obiektywizmu... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |
|