![]() |
|
D'oh z racji ze aktualizacje kompa i inne nieznane mi rzeczy coraz bardziej obciążają mi kompa postanowiłem zrobić cos w rodzaju "czarnej skrzynki bezpieczenstwa" a juz 2 razy w tamtym roku formata miałem.. wiec all co drogie mi związane z Anime mangą etc. zarchiwizowałem do rara (...)
i pytanko: wie ktoś ile czasu przechowuje pliki Mediafile? albo zna ktoś jakiś host który najdłużej trzyma pliki za darmo? @down będzie,anime oparte jest na książce.. teraz ma byc wyemitowana 2ga? (znikniecie haruhi suzumiyi czyli coś ala zamk. niektórych spraw z 1 serii) |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Nari
Na Funekai?:D My najprawdopodobniej będziemy tam mieli meet grupą suberską xD @Topic Zacząłem grać w Wanko to Kurasou... Ciekawe czy to podchodzi pod pedofilię, bo Mikan jest bardzo kawaii :3 A jeśli nawet...co z tego! Woof! |
Cytuj:
najlepsza zabawa jest po skończeniu w robieniu 100% ^^ |
Robie przerwe przed drugą serią CG. Coś mnie wzieło na Lucky Star jak zobaczyłem "Timotei" na youtube : D Mam nadzieje, że to bedzie idealna seria na odprezenie :D
|
* =1wsze 12epów
jak dla mnie to najlepsze komediowe anime jak widziałem, 1* seria to rozgrzewka 2ga i ova to jest akcja =D tyle parodii anime...nawet jeden odc. Za-Haruhizowany
|
Sorry, ale nie wytrzymałem do końca pierwszego odcinka XD To nie dla mnie. Wracam do Code Geass.
|
@Daniel
Pomiń pierwszy i drugi odcinek, są nudne. Zacznij od trzeciego (to tak jak z 20 pierwszymi epami Naruto, niewarte oglądania i odstraszają). |
Lucky Stara trzeba po prostu ogladac majac juz spora baze obejrzanych anime. Grunt w tym, zeby wylapac wszystkie nawiazania, bo dopiero wtedy seria robi sie ciekawa.
|
Cytuj:
Co do LS, pierwszy odcinek odrzuca od serii, ale cała seria jest dobra, nawet bardzo ;). I jest tak jak mówi Gro-neesan, jeśli nie ma sie na kącie sporej ilości obejrzanych anime wielu wątków można po prostu nie 'zczaić'. |
Ja natomiast myślałem, że zesram się z nudów ಠ_ಠ.
|
ściągnąłem Bleach: Heat to soul 5 i co mam z tym zrobić zeby zagrać na moim super (...) psp?
|
To Aru Majtsu no Index - kolejna pozycja Si-fi, po 6 epizodach wciągnęło, ale nie mam siły oglądać dalej dzisiaj już :D Jutro dokończę resztę która jak dotąd wyszła, z przerwą na 14 i 15 ep Tales of the Abyss.
|
@Rayza
HGW >.< @DDoS Ty masz teraz za duzo wolnego czasu?xD Zazdroszcze... |
Możecie mi podać jakieś pewne i szybkie (brak limitów, a w p2p dużo seedów) źródła do pobrania całego anime "InuYasha"?
Nie znam wiele stron z downloadem anime, a dotąd oglądałem wszystko online. PS: Najlepiej jeśli do pobrania byłyby "paczki" kilku odcinkowe. |
Strony masz w pierwszym poscie, a ze swojej strony polecam thepiratebay.com i mininova.org Na poczatku moze ci sie wydawac ze predkosc niska bo dopiero w nocy sie rozkreca. Nie pamietam zebym kiedykolwiek jak sciagalem anime z tych torrentow predkosc spadla ponizej 400+- kb/s ( co prawda tylko kilka serii sciaglem na nowym necie ;p )
Nipah! Corgar Frizz |
@Arcan
Umhumh... Pierwszy post?:< |
Oj Grocuś... będziesz się czepiał że w pierwszym poście prosi o linki? Może troszkę nietaktowne, ale mi to nie bardzo przeszkadza. Chyba że wszystkie jego posty tak będą wyglądać. Tyle żo to już moje gdybanie.
Nipah! Corgar Frizz |
@Corgar
Ehh, a ty jak zwykle nie łapiesz. xD Chodzi mi o to, że linki do ściągania są w pierwszym poście... @Edit Haha! Czyzby prototyp Chii?;> http://nt.interia.pl/gadzety/news/cy...e,1229751,4232 |
zupełnie jak z Chii i hidekim (chobits) : D nauczył ją tylko księgowości......, ale nie martwcie sie! Jeszce tylko paręnaście lat,i będziemy mieli własną Chii xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |
|