Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Rayza 13-01-2009 20:30

D'oh z racji ze aktualizacje kompa i inne nieznane mi rzeczy coraz bardziej obciążają mi kompa postanowiłem zrobić cos w rodzaju "czarnej skrzynki bezpieczenstwa" a juz 2 razy w tamtym roku formata miałem.. wiec all co drogie mi związane z Anime mangą etc. zarchiwizowałem do rara (...)

i pytanko:
wie ktoś ile czasu przechowuje pliki Mediafile? albo zna ktoś jakiś host który najdłużej trzyma pliki za darmo?

@down
będzie,anime oparte jest na książce.. teraz ma byc wyemitowana 2ga? (znikniecie haruhi suzumiyi czyli coś ala zamk. niektórych spraw z 1 serii)

Nari 13-01-2009 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2420402)
Wiem, że na tegoroczne Animatsuri się kilka osób wybiera. A na łódzki Funekai ktoś jedzie? Czy będę sam z tego szanownego grona?;)

Ja też mam zamiar! Jechac bynajmniej na jakiś w tym roku ; P.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez i386 (Post 2420471)
Ogladam sobie haruhi, i powiem, ze dawno nie mialem takiego uczucia, ze odcinek za szybko sie skonczyl : D Wykrecona seria ; ) 4 eps left, za malo, za malo.. : ] Bedzie 2 seria, czy "wszystko" zostalo wyjasnione pod koniec?

Niestety na 99% nie. O ile się nie mylę.

Grocix 13-01-2009 20:46

@Nari
Na Funekai?:D My najprawdopodobniej będziemy tam mieli meet grupą suberską xD

@Topic
Zacząłem grać w Wanko to Kurasou... Ciekawe czy to podchodzi pod pedofilię, bo Mikan jest bardzo kawaii :3 A jeśli nawet...co z tego! Woof!

Rayza 13-01-2009 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2420831)
@Nari
Na Funekai?:D My najprawdopodobniej będziemy tam mieli meet grupą suberską xD

@Topic
Zacząłem grać w Wanko to Kurasou... Ciekawe czy to podchodzi pod pedofilię, bo Mikan jest bardzo kawaii :3 A jeśli nawet...co z tego! Woof!

nie podchodzi chyba... ale potem masz jeszcze Kota~rcie i Kuu~ ^_^
najlepsza zabawa jest po skończeniu w robieniu 100% ^^

-=DanieL=- 13-01-2009 21:09

Robie przerwe przed drugą serią CG. Coś mnie wzieło na Lucky Star jak zobaczyłem "Timotei" na youtube : D Mam nadzieje, że to bedzie idealna seria na odprezenie :D

Rayza 13-01-2009 21:18

* =1wsze 12epów

jak dla mnie to najlepsze komediowe anime jak widziałem, 1* seria to rozgrzewka 2ga i ova to jest akcja =D tyle parodii anime...nawet jeden odc. Za-Haruhizowany

-=DanieL=- 13-01-2009 21:44

Sorry, ale nie wytrzymałem do końca pierwszego odcinka XD To nie dla mnie. Wracam do Code Geass.

Kashek 13-01-2009 22:03

@Daniel
Pomiń pierwszy i drugi odcinek, są nudne. Zacznij od trzeciego (to tak jak z 20 pierwszymi epami Naruto, niewarte oglądania i odstraszają).

Grocix 13-01-2009 22:16

Lucky Stara trzeba po prostu ogladac majac juz spora baze obejrzanych anime. Grunt w tym, zeby wylapac wszystkie nawiazania, bo dopiero wtedy seria robi sie ciekawa.

Otakuma 13-01-2009 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kashek666 (Post 2420974)
@Daniel
Pomiń pierwszy i drugi odcinek, są nudne. Zacznij od trzeciego (to tak jak z 20 pierwszymi epami Naruto, niewarte oglądania i odstraszają).

Nie zgodzę sie z tym, Zabuza&Haku są zajebiści : D, w ogóle cały wątek Zabuzy moim zdaniem był bardzo dobry.

Co do LS, pierwszy odcinek odrzuca od serii, ale cała seria jest dobra, nawet bardzo ;). I jest tak jak mówi Gro-neesan, jeśli nie ma sie na kącie sporej ilości obejrzanych anime wielu wątków można po prostu nie 'zczaić'.

Kashek 13-01-2009 22:27

Ja natomiast myślałem, że zesram się z nudów ಠ_ಠ.

Rayza 13-01-2009 22:55

ściągnąłem Bleach: Heat to soul 5 i co mam z tym zrobić zeby zagrać na moim super (...) psp?

DDoS 13-01-2009 23:11

To Aru Majtsu no Index - kolejna pozycja Si-fi, po 6 epizodach wciągnęło, ale nie mam siły oglądać dalej dzisiaj już :D Jutro dokończę resztę która jak dotąd wyszła, z przerwą na 14 i 15 ep Tales of the Abyss.

Grocix 13-01-2009 23:13

@Rayza
HGW >.<

@DDoS
Ty masz teraz za duzo wolnego czasu?xD Zazdroszcze...

Arcan 14-01-2009 14:51

Możecie mi podać jakieś pewne i szybkie (brak limitów, a w p2p dużo seedów) źródła do pobrania całego anime "InuYasha"?
Nie znam wiele stron z downloadem anime, a dotąd oglądałem wszystko online.

PS: Najlepiej jeśli do pobrania byłyby "paczki" kilku odcinkowe.

Corgar Frizz 14-01-2009 16:01

Strony masz w pierwszym poscie, a ze swojej strony polecam thepiratebay.com i mininova.org Na poczatku moze ci sie wydawac ze predkosc niska bo dopiero w nocy sie rozkreca. Nie pamietam zebym kiedykolwiek jak sciagalem anime z tych torrentow predkosc spadla ponizej 400+- kb/s ( co prawda tylko kilka serii sciaglem na nowym necie ;p )

Nipah!
Corgar Frizz

Grocix 14-01-2009 16:01

@Arcan
Umhumh... Pierwszy post?:<

Corgar Frizz 14-01-2009 16:10

Oj Grocuś... będziesz się czepiał że w pierwszym poście prosi o linki? Może troszkę nietaktowne, ale mi to nie bardzo przeszkadza. Chyba że wszystkie jego posty tak będą wyglądać. Tyle żo to już moje gdybanie.

Nipah!
Corgar Frizz

Grocix 14-01-2009 16:27

@Corgar
Ehh, a ty jak zwykle nie łapiesz. xD Chodzi mi o to, że linki do ściągania są w pierwszym poście...

@Edit
Haha! Czyzby prototyp Chii?;>
http://nt.interia.pl/gadzety/news/cy...e,1229751,4232

Rayza 14-01-2009 16:55

zupełnie jak z Chii i hidekim (chobits) : D nauczył ją tylko księgowości......, ale nie martwcie sie! Jeszce tylko paręnaście lat,i będziemy mieli własną Chii xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28.