![]() |
|
panowie w waszych postach dalej widze zawisc i Zuo :>
|
Cytuj:
@slovik gdybys mial wyjebane bys wogole do mnie nie pisal :D |
Niedługo będzie openka spokojnie tylko się nie zdziwcie jak będziecie krzyczeć że coś wam nie pasuje (duski i vision)
|
Cytuj:
|
No za dlugo w tej koalicji napewno nie pobedziemy jak wy zamiast zawolac to sami slovika zabijacie -.- Liczylem chociaz na priv lisek!
|
Cytuj:
@Slovik Czemu piszesz, że masz wyjebane itp. i ciągle odpowiadasz.? Za dużo gadasz, nie rób z siebie pajaca. |
Cytuj:
Ile ten pedal ma lat? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O chuj wam znowu chodzi nie jestem zadnym Quil~ Ja gram dla waszej ciekawości (narazie w ogóle nie gram) na Guardii!
I po raz kolejny dowód na to, że zrobiliście z siebie debili którzy zabijają niewinnego człowieka |
Cytuj:
To oni[viosion dusk] teraz bedą mieli mniejsze szanse... @Imargam kurcze szkoda, że nie potrafisz zabijac tzw hlvli, i wyzywasz się na 30 lvlach, p0ozdro - każdy za to cie podziwia |
Cytuj:
|
Bede pierwszy!
BRAWA DLA TEGO PANA! Name: Fenix'Gru Mar 11 2008, 12:10:39 CET Killed at Level 190 by Lady-Maximus and by Linari ps. Nie tyrajcie go bardzo xd |
Warto dodać, że wbił red skulla i stracił full rare seta 8o
|
BuahahahahahaaBuahahahahahaaBuahahahahahaa
BuahahahahahaaBuahahahahahaaBuahahahahahaa BuahahahahahaaBuahahahahahaaBuahahahahahaa BuahahahahahaaBuahahahahahaaBuahahahahahaa BuahahahahahaaBuahahahahahaaBuahahahahahaa BuahahahahahaaBuahahahahahaaBuahahahahahaa BuahahahahahaaBuahahahahahaaBuahahahahahaa POLAKOM GRATULUJEMY FENIXA XDDDDDDD |
Mar 10 2008, 10:47:33 CET Died at Level 194 by a plaguesmith
a z Ciebie mozemy sie smiac ?;/ |
Cytuj:
chcesz to sie śmiej xd |
Cytuj:
P.S szkoda tej morgany ;( |
Kazdemu sie moze zdarzyc wpadka :<
Generalnie to wspolczuje fenixowi, nie fajnie stracic tyle ;p |
Cytuj:
No to raczej powinno się płakać, skoro tyle czasu na to poświęca, a zresztą, nie moja sprawa ;) Tak czy siak, wątpie, czy ktokolwiek na Furorze wbił podobny level od początku, do końca sam. :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |
|