![]() |
|
Skąd wiesz, że mnie nie ma?:D
Jaki typ... Ok, OD-PIER-DOL SIĘ =* bye. edit: i weź, jak coś będziesz pisał następnym razem to skonsultuj się z kimś, bo to żal co piszesz. |
@Rycerz
Info masz <<< A co do piony to spokojnie lvl odrobi :) Wazne ze cos dziala...a nie siedzy w pz lub czeka az sie war skonczy aby poexpic A tak jak juz jestesmy przy temacie wojny, Rycerz jestes w FF od dosc dawna...Dlaczego cie nie widzialem na zadnej akcji/opence? Przeciez byles w The Nordic Squad czy jakos tak.Ale nie mow ze nie wiedziales ze cos jest bo z tej gildi byli wszysci np.Pirato,Beckinn itp. --------------------------------------- co do openki/battle to Fantastic Fantasy & Alliens [8] vs [5] Eolotic & alliens Eolotic & Alliens Lord'sattan Fankey Ransoex Eirion veru Sokkz dow Thandye Tukondria Kroller Gandhi meir Fantastic fantasy & Alliens Lilith child Dony'casanova Akyseth Masimos Lora Aro ------------------------------------------------ Openka/battle zakonczyla sie na tym ze eolotic wycofalo sie trappnac na dragi w ank A noobchary nas bloczyly zebysmy nie mogli sie ruszyc ;s i pojsc tam @Pierwszy filmik z tego wara FF vs Eolotic na yb http://www.youtube.com/watch?v=8f24RacgyaE |
Cytuj:
Dlaczego ty taki noob jestes??:(:(:( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wez nie mow do mnie... Mozesz sobie porozmawiac z bako taki sam poziom. |
kozak bitwa byla ;d
|
A FF expi XD
|
Cytuj:
Taki byles kozak wczoraj, smiales sie ze ja padlem... Mar 08 2009, 10:31:26 CET Killed at Level 142 by Tumkan and by Jannusy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@poreda
Gdyby nie ss to nie wiem jak to by się zakończyło, tymbardziej, że nikt z main magów FF nie padł. |
Cytuj:
ja przetrwalem z 19 potionami ^^ |
@Pione
Jestem noobem i jestem z tego dumny. A pierw popatrz na sibie a potem oceniaj innych bo nie wydaje mi sie zeby bako byl glupszy od Ciebie Btw oceniacie baka po jego stylu pisania jak by do was specjalnie przychodzili na expa i dokuczali nie bylibyscie lepsi co z tego ze robi bledy przeszkadza wam to?? ale to juz nie moja sprawa kazdy ma wlasne zdanie.Tylko nie myslcie ze go bronie to poprosu bylo moje zdanie. @Wrld W tej starej gildi co bylem szanowalem wszystkich i poszedlbym za nimi wszedzie a w FF nie szanuje duzo osob ale nie w tym rzecz chodzi o to ze niemialem jakos okazji pierwsza openka jak byla po naszym przejsciu z Ftp do FF to akurat bylo po naszej akcji 3 ftp padlo ;] miala byc openka o 00:00 ja poszedlem na film i zostawilem fona w innym pokoju nie slyszalem jak Liss do mnie dzwoni ze przeniesiono openke wtedy bylo 70+ dla Ftp. Zaraz po niedlugim czasie mialem hacka 8o. Btw na GC FF nic nie pisali o openkach/akcjach tylko na vt gadali wiec postanowilem miec vt czekalem na Mago Larena az zaloguje ale niemoglem go zastac az wkoncu zastalem ale nie odpisywal no i teraz ban. Dla mnie w przeciwienstwie do niektorych lvl nie jest najwazniejszy. Mozecie w to nie wiezyc ale ja naprawde nie zaluje chara dla tych ludzi ktorych szanuje a szanuje nawet przeciwnika. Aha i dla tych ktorzy mysla ze rycerz kiedykolwiek byl sharowany mowie stanowczo ze sa w wielkim bledzie!!! Nie lubie sharingu ani braku szacunku Bylbym zapomnial zycze wam wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet. |
lol
nic więcej XD |
Też macie takie freezy na rl Tibii? Ja odkąd przyszedłem ze szkoły mam takie coś jak na otsie lol. Myślałem, że to przyczyna neta ale wszystko inne chodzi jak należy, a do tego tibia.com w bardzo wolnym tempie się otwiera...
|
Nom tez tak mialem ;(;(
Cos z ostatniej chwili xd http://img168.imageshack.us/img168/1062/screen0001.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |
|