Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Luminera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54909)

Fragles_Luminera 03-02-2008 19:00

@>!<
Jednak można expić,bo to ze są lagi,kicki to nie koniec świata.
Pozdro Jarex,Yrek =)i cała stara gwardia ..

EDit :
Śmiesznie się czyta jak ktos się żali ,ze ma problem z logowaniem trudno.Kto ich nie ma.!
Jak nie zagracie dzisiaj to zagracie jutro.>

Jarex 03-02-2008 20:25

Specjalnie sie pofatygowalem i sciaglem sobie tibie i zrobilem noob chara zeby pokazac dzieciom ze albo maja najebane w glowie albo maja lipne lacze...

http://images34.fotosik.pl/130/c18b0759b203ec12.jpg

Zdziwko ? 8o

Shanek 03-02-2008 21:24

Hahahahahahhahaha

Powrociłem kto pamieta swego pana tak własnie do nogi psy i am bosss bitch ahahahahahahahahahaahh zruchane hujawice pizdziska lizidupnego i am BOOSSSS

Shanek 03-02-2008 21:37

Hahahhahahaahahahahah

Rozpoczelo Sie Panowanie Jebac Was Kurwy Jebane !!

Grand.Rafix 03-02-2008 21:49

^
http://www.adhd.info.pl/

Jarex 03-02-2008 22:03

Omg ... mało ci byl ban ? O nastepnego sie prosisz ? Blazenada jak slowo daje...

Yrelius 03-02-2008 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lumineros007 (Post 1879749)
/\

we the best

JEBAĆ WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CIOTY JEBANE ZNOWU RORÓBA NA FORUM KURWA!!!!!!!!!!JEBAć ATAMICE TĄ KURWE CO MNIE ZBANOWAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PIERDOLE: Lucasa,Evena, rzal, itp itd uahsuasuahsush CHUJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D

I twoją starą też,chyba że wolisz starego jebać to ok, twój wybór.
"Ić" skąd "wyszłeś" krowi placku.(czyt : z dupy starej, twojej);d

Jarex 03-02-2008 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanek (Post 1879757)
Rozpoczelo Sie Panowanie Jebac Was Kurwy Jebane !!

Rozpoczelo sie twoje panowanie w oddziale zamknietym dla dzieci z porazeniem mózgowym 3 stopnia ? Nareszcie twoje marzenia sie spelnily. Gratuluje ci z calego serca :)

Ale niema co, nie obrazajmy Shanka .... Wkoncu nie jest dzieckiem. Tak samo jak Mood ma 11 lat i jebac policje Xdd

RZal 03-02-2008 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanek (Post 1879730)
Powrociłem kto pamieta swego pana tak własnie do nogi psy i am bosss bitch ahahahahahahahahahaahh zruchane hujawice pizdziska lizidupnego i am BOOSSSS

Znowu tatuś okazywał ci swoją miłość zbyt mocno i zbyt późno w nocy?

Don^Mokate 03-02-2008 22:56

ryj szmaty

drahoho 03-02-2008 23:03

:| Luminera no-pvp myślałem wchodząc tu, że zobacze kupe ss bo na takich światach gra dużo osób.
A tu właściwie żadnego ss fajnego ;/ A idzice. Postaralibyście się bardziej :|:baby:X(:baby:

Jarex 03-02-2008 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez drahoho (Post 1879953)
:| Luminera no-pvp myślałem wchodząc tu, że zobacze kupe ss bo na takich światach gra dużo osób.
A tu właściwie żadnego ss fajnego ;/ A idzice. Postaralibyście się bardziej :|:baby:X(:baby:

O co ci chodzi? Isc mozesz sobie ty. Nie pasuje to nie wchodz i nie ogladaj i po sprawie -.-

RZal 03-02-2008 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don^Mokate (Post 1879932)
ryj szmaty

Nie mów tak ładnie bo Ci ząb wypadnie :S.

Szmatek, idź na forumowisko zgłoś, że na pixel.forum.pl mają beke z twojego porazenia umyslowego.

KaMiLSpAwW 03-02-2008 23:53

Heey nie karmcie trolla plx ..

Takich jak oni trza ignorować , bo niewazne co powiesz i tak wychodzi ze oni sa pro eful kosaki za dyche ;d

pozdro dla was

Even 04-02-2008 09:35

Zostawcie ich :D Oni musza sie wyzyc bo w szkole w szatni pewnie znowu wpierdol dostali, w dodatku po ciezkiej nocy z ojcem nie mogą na dupsko siąść, a żeby sie wysrać muszą szeroko poślady rękoma rozszerzyć, co nie jest łatwe w tym przypadku bo ich odbyt jest mocno napuchnięty i obolały. To właśnie stąd ten "młodzieńczy gniew". Niech się wyżyją, ale w sumie myślę sobie, że może oni chcą dać nam jakiś znak ? Może chcą nam przez to powiedzieć jak bardzo wykorzystwani są w domu w szkole i na podwórku i nie radzą sobie z tym sami ? Kochani koledzy, jeśli tak się dzieje napiszcie o tym wprost ! Tu i teraz, postaramy się wam pomóc nie musicie wchodzić na inne fora dot. przemocy seksualnej w domu :)

Jarex 04-02-2008 10:05

Oni nie musza nam dawac znaków. Po samym ich wygladzie mozna dojsc do wniosku ze tak wlasnie jest jak tam Even pisal ^^ W sumie Lucas ma racje - trzeba ich ignorowac. Pozdroo

btw
Shadek ale wyjebales w temacie o Harmonii Xdd Nie dosc ze skompromitowales sie juz w samej rozmowie z Sorc~ to jeszcze tak samo jak tutaj zaczynasz mu grozic <wali ze smiechu glowa o biurko> żenada ...

Shivv94 04-02-2008 21:34

:d

Działa. Mam nadzieje że już na stałeB)

Jarex 04-02-2008 21:43

A co mialem sie nie wypowiedziec widzac jak hanbisz cala Luminere pajacu? A w ogole to wszystko co robisz jest smiechu warte ;] blazen

Siekiero 04-02-2008 21:58

Nie wiem o co juz chodzi czy to przez neta czy jaki huj tym co tibia niedzialala teraz dziala , a tym co dzialala to niedziala ...

Yen 04-02-2008 22:13

Te wszystkie zjeby up (oprócz Evena, Lucasa, RZala, i kogośtam, kto jest normalny).

Ej ku*wa to że was w domu biją kablami od pilota, nie znaczy, że macie sie wy wyżywać na ludziach z forum no nie? Włączcie Tibie, popatrzcie w niebo, zobaczycie mewy (w tibii nie am nieba -.-) i ku*wa weźcie wypie*dalajcie, zaśmiecacie nam forum -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25.