![]() |
|
@up
sorka ale za często zmieniałem server ale jak tutaj sie niepoukłada to skorzystam z propozycji ^.- |
@ziggy: rezerwuje bolciki :D ,i jak coś tanio to tez mogę kupić :P. Dopisz ceny do itemów.
@Edit: A crusa nikt nie chce kupić :D? @Down: nie wiem co ty taki hojny :P |
@up wszystko jest do negocjacji więc cen nie pisałem, bo nawet dobrze nie wiem co ile kosztuje.
[EDIT]Bolty sprzedane [EDIT2]Podobnie jak arrowsy i speary - obniżyłem cenę o całe 45gp !!! ^^ |
Cytuj:
Cieszysz sie z tego powodu, czy płaczesz? Bo nie kumam :evul: Leją Cię, czy masz spoko :) Co z tym tekstem, że inny na serw idziesz? Ze asen kłamie to norma, ale co z Tobą ?? edit: asen--- coś tam coś (name) :) Odnośnie odchodzenia na inny serw :) |
WKoncu ktos go podsumowal ;d
|
Wkońcu nazbieralem te 50 holy orchids:)
http://i140.photobucket.com/albums/r...l15/UO0014.jpg |
@up
Gratz. Teraz tylko czekać na 100lvl a potem na sreena z Annihilator Rom ;D |
Gratulacje :D kiedy zamierzasz dobić do 100 lvla?:>
|
@up
A ty z choinki sie urwales? Kim jestes? |
@up
czyżby kolejny nubek co sie nie umie przedstawić?? :/ Zero kultury osobistej :/ |
@up & @upup
Czy wy macie jakąś manię na punkcie gdy ktoś nie podaje nazwy swojego chara? Najbardziej rozbrajające są teksty typu "jakich masz friendów, jakie lvle, jakie skille" o.O Jak ktoś nie chce ujawnić swoich danych to wyłącznie jego sprawa. Może tak po prostu chce i tyle? PS Radze obejrzeć wcześniejsze posty napisane przez max110 zanim zaczniecie po nim jechać. Nie udziela się tu pierwszy raz. |
@assen
coś się właśnie dowiedziałem, więc sorry za poprzedniego posta :flaga_pl: Pozdrawiam |
pozostały mi następujące rzeczy na sprzedaż:
crown armor, wand of cosmic energy, 4x brown pieces of cloth, yellow pieces of cloth, iron ore, spike sword, wand of dragonbreath, 6x protection amulet, 8x axe ring, 2x plate armor, 2x plate legs Oddam te rzeczy jak najszybciej i oczywiście za przystępną cenę. Prosze o natychmiastowy kontakt. |
Kupujcie u ziggy jak dobrze potargujecie to wam spusci z ceny może nawet 45 gp :P
|
a ja sobie szukam nowego swiata i szukam i wkoncu pomyslalam o silverze tylko ze oprucz tego ze istnieje to nic specjalnie o niej nie wiem, fajnie jakby ktos mogl cos o niej napisac takie tam jakie sa procentowo narodowosci itp o noi czy niezaduzo noobo :) slyszalam tylko ze fajna bo duzo wolnych respow
|
Cytuj:
50% brazole, 35% polacy, 15% reszta noobow duzo, pa, ceny wysokie:) czesto spotykam 80lvl-a, ktory nie mowi po angielsku :) ale: duzo noobow- dobre miejsca wolne po 17 jest 700+ graczy online<czesto> wiec niezly resp na huntach :) pozdro |
@up
Rekinek zapomniałeś dodać, że 99,99 % hlvl to TYLKO brazyle :) No i że nawet 35 lvl (br) może wyj..... kogoś z expowiska bo wystarczy, że poskarży się jakiemuś 100+ :baby: (a polacy nie mają komu się poskarżyć :( ) |
Up@
Ja np. mam :D Nie wrzucajcie tak na Silvere... Sami powiedzcie czy jeśli ten serv był by taki zły bo byście na nim grali? wątpię... Więc Silvera nie jest już taka jak kiedyś... Widać wyraźna poprawę jeśli chodzi o pa i inne tego typu rzeczy... Brazylijczycy prawie skończyli z huntowaniem nas Polaków. Ceny są raczej takie średnie. Bardziej powinnaś uważać na Polaków niż na Brazylijczyków :( Pozdrawiam :) PS: Ciesze się że nowa dziewczyna na Silverze się pojawi :D |
@up Dolor
No w sumie masz rację. Jest o wiele lepiej niż było kiedyś (co nie znaczy, że jest idealnie, no ale gdzie jest :evul: ?) A to nie jest gadanie na server tylko poprostu "garść" ostrzeżeń ;) ps. A co do tego komu możesz się poskarżyć to pewnie...br :p Bo polacy raczej wolą się nie wychylać skoro mogą expić :) |
Cytuj:
Postarałem się i jestem w takiej gildi jakiej jestem :) Ja wiem że czsami dzięki temu jestem taki kozak no ale trudno :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |
|